HjemlighedHavearbejde

Talker (tomat): karakteristiske træk og kvalitet

Voksende tomater, hver gartner ønsker at få store fordele, der vil glæde deres smag egenskaber og en perfekt udseende. Moderne opdrættere bragt mange sorter, der adskiller sig fra hinanden ved farve, størrelse og buske høje. En af de mest succesfulde hybride tomatsorter anses Tattletale F1.

Generelle egenskaber af planten

Tattletale - Tomat er mid. Fra det øjeblik, såning kimplanter før det første udbytte i gennemsnit løber af 3 måneder. Shtambovji busk og høj, kan dens længde være op til 1,5 meter.

Denne hybrid blev lanceret i Rusland i 2008. Jamen det er egnet til dyrkning i væksthuse. Hvis vi tager i betragtning, er kvaliteten, kan det bemærkes, at den Tattletale - tomat, som kan dyrkes i en region i tilstedeværelse af et glashus. Når det kommer til filmen struktur, sådan en bred vifte af valg til de sydlige regioner.

Det samme kan siges om at vokse op i det åbne område. Anlægget er nødvendigt at give den rette temperatur (denne sort elsker varmt) og en masse lys under hele vækstsæsonen, ellers frugten vil ikke have tid til at modnes, før koldt vejr.

Tomater Tattletale: Beskrivelse

Den modne form af disse tomater er meget smuk og stor. Farven af skrællen og pulp af en rød, glat overflade, uden synlige defekter. Formen er let fladtrykt, og kan veje op til 500 gram, mens den gennemsnitlige stopper ved omkring 350 gram.

I føtal struktur indbefatter fem kamre, de faste stoffer strækker sig fra 5 til 6 procent. Takket være en tæt konsistens Tattletale - tomat, som er perfekt transportabelt over lange afstande og kan opbevares i lang tid.

Desuden kan denne form for tomater høstes i den umodne form, - ved tilstedeværelse af et varmt rum, kan de "walk" derhjemme.

Tomat Tattletale, anmeldelser af dem er for det meste positive, er meget populær takket være meget gode udbytter. Hvis anlægget til at give alle de nødvendige betingelser, og ikke at forsømme den pleje af høj kvalitet, med en enkelt busk kan få 12-14 kg af store frugt.

Disse tomater er fremragende til frisk forbrug og saltning fad. I det komplet form at bevare dem er ikke særlig praktisk på grund af den store størrelse.

Balanceret kemiske sammensætning, den rette blanding af sukker og syrer gør det muligt at udlede sådanne frugter er meget velsmagende og sund tomatjuice.

Fordele og ulemper

Meget populær i mange regioner i Rusland nyder tomat Tattletale. beskrivelse af sorten ville være ufuldstændig, hvis den ikke karakterisere alle sine fordele og ulemper.

Af de positive kvaliteter kan identificeres på følgende måde:

  • Frugterne er store, flade og meget lyse;
  • smagen af tomater vil ikke efterlade nogen ligegyldig elsker af grøntsager;
  • kultivar er resistent over for omfattende liste over sygdomme;
  • fra en busk kan indsamle et rekordstort antal afgrøder.

Den vigtigste og den eneste ulempe er den manglende evne til at dyrke sorten i det åbne land i de centrale og nordlige regioner af landet. For rigelige udbytte ønskelige høje drivhuse.

voksende tomater

Oplæser - tomat, hvilket er det samme som de andre sorter dyrkes fra frø. Frøplanter skal være forberedt på 1,5 - 2 måneder indtil den er plantet i jorden. I gennemsnit anbefales sådant arbejde til at starte i begyndelsen af marts.

De har brug for at give gunstige betingelser til spire spiret så hurtigt som muligt og fortsatte med at vokse kraftigt, som er reduceret til følgende indikatorer:

  1. En stor mængde af sollys (så det er bedst at give fortrinsret til den sydlige vindueskarmen). Men hvis evnen til at levere naturligt lys ikke er tilgængelig, skal du installere specielle lys på de planter.
  2. Dagtemperatur skal være mellem 18-25 grader.

Før plantet frø indsamlet personligt, er de anbefales at desinficere. Til dette formeringsmaterialet på dagen gennemvædet i 0,5% m natriumbicarbonatopløsning.

Samme procedure skal udsættes og jorden. Normalt netop oplevet gartnere sin kalcinerede i 15 minutter i en ovn, som er konfigureret til temperatur 180-200 grader. Du kan også suge jorden med en stærk opløsning af kaliumpermanganat.

Forberedt jord hældt i beholderen, omhyggeligt fugter og sået frøene til en dybde på 1 cm. Derefter beholderen dækkes med glas eller film og i 2 måneder to gange dagligt fugte jorden ved sprøjtning med et forstøver.

Så snart de planter vokse sig stærkere, kan det blive overført til drivhuset. Før dette tidspunkt er det bedst at grave med tilføjelse af organisk gødning. anbefales at anvende en sådan plantningsordning at der på en kvadratmeter af jorden er 3 planter af sorten Tattletale. Yderligere pleje vil være at rettidig vanding. Såsom tomater reagerer godt til at fuldføre fodring.

Funktioner sorter

Ud over de almindelige regler samtidig vokser denne sort af tomat til at overveje sine individuelle karakteristika:

  1. Tattletale - tomat, som ikke tåler kvarteret med andre typer af denne kultur, så har brug for et separat område for dem.
  2. I betragtning af, at planten vokser op til 1,5 meter og dermed giver et rigt afgrøde af stor frugt, det skal være bundet. Når denne gren er forpligtet til at bakke, ved hjælp af forskellige designs.

Sygdomme og skadedyr

Tattletale - tomat, er immune over for mange sygdomme. Normalt er gartnere står i en sådan sygdom som koldbrand Koldbrand. For rensningsanlæggene aftager jordfugtighed niveau, og mængden af nitrogen indeholdt deri. Det er nødvendigt at fjerne syge tomater.

Fra skadedyr kan findes hvide sommerfugl, møl og Sawyer - mod dem er meget god forberedelse "Lepidocide". Også en fælles problem er en minearbejder. For at slippe af med det, ved hjælp af et værktøj kaldet "bison".

Tomat Tattletale til tider overlegen i forhold til andre sorter på kvaliteten og størrelsen af frugten, men desværre er nemme at dyrke det er kun muligt i de sydlige regioner. Gartnere fra andre områder af sorten vil være til rådighed, hvis der er et glashus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.