Hjem og familieBørn

Donkey-jumper, et barns legetøj: en beskrivelse, anmeldelser

Hvor mange glade øjeblikke giver fællesskab med børnene! Ikke mindre bekymringer og bekymringer. Særligt hård tid med urolige børn. Hverken det øjeblik, de sidder på jorden: Løb, hop, overalt de behøver at være, alt røre og udforske. Træk op børn med ordene "Sid stille!", "Do not jump!" "Tag det roligt!" Er simpelthen ubrugelig. Efter alt, er nødvendigt for en korrekt udvikling af børn bevægelsen af deres "blod", og det.

Krummer først bekendt med sin lille plads og til at kende børnenes verden. Legetøj først følelsesmæssigt og fysisk (form, farve, taktile fornemmelser) påvirke holdningen hos børn til livet. Derfor, som forældre er det vigtigt at nærme sig dem det rigtige valg.

Legetøj til fidgets

Blandt de uddannelsesmæssige legetøj til børn oppustelige jumpere skiller sig ud i form af søde dyr. Dette er faktisk den samme fitball, kun de originale former og farver. Og erfaringen viser, at sådanne legetøj til børn er meget populære.

Det er her, den lille rastløse kan få afløb for deres energi sprøjter gennem kanten! På sine andre oppustelige børn kan have det sjovt hoppe på stedet eller ukontrollabelt bæres rundt i lejligheden. Efter alt, er dette legetøj er designet specielt til aktive småbørn. Ridning på en oppustelig hoppende dyr, uhæmmet barn nyder fornemmelsen af flyvningen. Nemt kommer ud fra jorden, føler han stor og magtfuld, næsten almægtig.

Og for forældre jumper lille mand kan være en god hjælper. Mens barnet vil afreagere, masser hoppe på fitball i form af en sjov dyr, vil hans mor og far i et stykke tid være i stand til at hvile og endda gøre deres egne presserende spørgsmål. Derfor skal mindst et gummi dykker fuldføre din samling af dit barns legetøj.

Bright langørede "pretty face"

Blandt de mange forskellige oppustelige jumpere - hjorte, zebraer, køer, hunde, bjørne - mange forældre eller anden grund oftest vælger lyse burro med god snude. I online butik og shopping komplekse "Detsky Mir" legetøj præsenteret i en temmelig stor rækkevidde. På hylderne kan du se en masse oppustelige langørede dyr.
Du kan købe dig noget yndlingslegetøj. Æsel-jumper kommer i mange farver: rød, blå, grøn, gul - bare øjnene løbe! Du kan vælge den farve du bedst lide ved dit barn eller konsekvent farveskema planteskole.

Hvordan at snyde æsel?

Æsel-jumper sælges i form af en deflateret, og efter at have købt den skal pustes. legetøj dyrets størrelse kan variere afhængigt af, hvor meget det vil pumpe. Mange unge forældre ikke ved, hvordan man opbygger jumper-æsel. Nogle gange bliver det et problem, som leveres med oppustelige dyr pumpe ofte er ikke inkluderet. I mellemtiden, alt er meget enkel. Donkey puste som enhver anden gummi legetøj kan være en konventionel pumpe. Egnet værktøj fra den oppustelige madras "Intex".

Æsel - et stykke legetøj, en ven - en rigtig

Donkey vil være til baby stor gave, og efterfølgende en sand ven. Efter alt, han, som alle andre, "forstår" kærlighed barnet til aktiviteten, bevægelse og er altid klar til at springe sammen med sin unge herre. Toy er uundværlig for børn, der ikke går i børnehave. Donkey at kompensere for den manglende mobilitet og vil være en sand ven til krummer.

Klasser med et stykke legetøj æsel gavnligt for et barns udvikling i fantasi - en yndlingslegetøj som en god dyr får barnet til at komme med de plot-rollespil. Børn kan lide at bade ven gummi ser, sidder oven på ham, tegnefilm eller foretrukne videoer. Mange børn, selv lagt et yndlingslegetøj i seng med ham. Derfor af hygiejniske grunde nyt gummi æsel-jumper skal vaskes grundigt med sæbe og børn, før du giver den til barnet.

Varm jumpere - komfortabel

Ud over de sædvanlige gummi æsler, kan du købe disse legetøj og betræk. Sådan legetøj består af to dele: en oppustelig form, og soft-touch dækning, som er fastgjort med en lynlås. Det kan nemt fjernes, hvis barnets mor beslutter sig for at vaske. Dækker kommer i forskellige farver, de ofte efterligner farven på huden eller pelsen af dette dyr. På denne oppustelige legetøj vil krummer sidde komfortabelt selv bare røv, da belægningen er meget blød og varm. Jumper Donkey i en sag sikker på at nyde dit barn og blive hans gode ven.

Ikke bare et stykke legetøj, en simulator!

Børns jumper Æsel - det er ikke bare et sjovt legetøj med en meget god attraktivt ansigt, men også en reel simulator. Hoppe barn har brug for at sidde på ryggen af et æsel og holder hænder på ørerne, stærke ben til at skubbe væk. Hoppe på det, skat, uden at vide det, tog og rygmuskler. Børn oppustelige jumpere læger anbefaler at løse kropsholdning. Mens hoppe på et stykke legetøj til et barn, forsøger at holde på det, holder automatisk din ryg lige. æsel Gummi kan bruges til en baby på morgen motion eller gymnastik.

Et sæt af øvelser på en oppustelig legetøj forbedrer blodcirkulationen og aktiverer tonen i alle de vigtigste muskelgrupper. Dette spil-uddannelse hjælper den overordnede fysiske udvikling af barnet. Samtidig aktivt at udvikle og koordinere bevægelserne af en lille rytter træner følelse af balance, udholdenhed af den vestibulære apparat. Jumping bidrage til udviklingen af knæled, hænder og fødder. Toy æsel-jumper forbedrer koordinering af bevægelser, hvilket resulterer i bedre barn ejer sin egen krop. Også, at barnet lærer at træffe beslutninger hurtigt, føle sig mere trygge og afslappede. Vil blive stærkere som følge af en sådan øvelse og åndedrætsorganerne baby. Det vil sige, at hoppe på en oppustelig æsel ikke kun sjov og interessant, men også godt for helbredet.

I hvilken alder kan spille med oppustelige jumper?

Instruktionerne til legetøjet indikerer, at æslet kan købes børn fra tre år. Men erfarne forældre hævder, at så snart barnets ben, der sidder overskrævs et stykke legetøj, vil være i stand til at komme på gulvet, det er sikkert at gøre det muligt for den lille mand at sadle et æsel. Siddende overskrævs det, samtidig med at hoppe for ekstra stabilitet barn kan holde på de lange ører oppustelige dyr.

At dømme efter de anmeldelser af dette legetøj, barn, har ikke engang lært at gå fast, allerede glad for at hoppe på sin ven. Forældrene siger, at fordi han føler sig mere trygge og begynder at gå hurtigere. Men det er vigtigt at huske, at før en alder af halvandet eller to år, bør forældre altid være tæt på sin unge rytter, som en pjevs ikke kan klare et stykke legetøj og falde fra deres ven gummi, til trods for at den æsel-jumper er ganske hårdt på benene . Dette er især vigtigt, hvis barnet prances rundt om hjørner - det kan skade dem.

Hvordan vælger kvalitet legetøj?

Vi besluttede at købe deres kæledyr et stykke legetøj som æsel-jumper? Pris i de forskellige salgssteder og fra forskellige producenter er anderledes. Så kan oppustelige æsler uden dækslet koste fra 400 til 960 rubler. Legetøj i posen dyrere - mere end et tusind. En så stor forskel i pris på grund af det faktum, at æsler forskellige producenter. Og de bruger forskellige materialer.

Før du køber en oppustelig gummi legetøj alle forældre nødvendigvis tænke på, om det vil skade barnet. Den første ting at forstå, hvis sikkert for sundheden for det materiale, hvoraf produktet er fremstillet. Æsel-jumper på markedet repræsenteret af forskellige producenter. Og selv med den samme type legetøj kan være forskellige materiale, hvorfra de er lavet.

At vælge et æsel, skal du først snuse det. Manglen på lugt og farve af dele taler om legetøjssikkerhed. Hvis du har hørt den skarpe lugt af gummi, du ved, at sammensætningen af materialet kommer i meget skadelige stof - Phenol, som krænker børns sundhed. Phenol Dampe kan give allergiske reaktioner og endda skade indre organer. For at bestemme toksicitet af jumper kan ikke kun lugte, men også at røre ved. Det materiale, hvoraf den er fremstillet, skal være tilstrækkelig hård og koldt. Den blødere den er, jo mere sandsynligt, at æslet ville være giftige. En sikker måde at teste sikkerheden af legetøj - at studere indskrifter på etiketten og bede sælgeren en typeattest. God fornøjelse shopping!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.