Hjem og familieBørn

Måde at udvikle fantasi og logik af barnet: et mysterium om svampe

Sådan skal du tage barnet og hans bagage at fylde op med ny viden? En af de til rådighed for hver af forældrene metoder - for at lære en sjov digt-problem. Enhver mysterium om svampe, dyr og planter er i stand til at underholde og udvikle barnets omfattende. I et casual spil barn lærer nye oplysninger. Alt, hvad der læres med glæde, opbevares sikkert og længe husket.

Hvad er mysteriet?

Måske, du først nødt til at se i ordbogen. Stor encyklopædiske forklarer ordet som en beskrivelse lavet i allegorisk formular. det har ofte en poetisk grundlag. Denne genre af folkekunst altid har til formål at teste udbredelsen af den, der optrevler.

Uanset mysteriet: om svampe, buske eller træer, dyr, fugle eller blomster, andre eller deres erhverv, er det altid kun beskriver hans plan. Aldrig det lyder ikke pågældende. Hvis du skriver puslespillet for børn, hvor der lægges vægt på de unikke funktioner i et objekt eller fænomen. I situationer, hvor dette ikke er muligt, en sammenligning af det med andre ting.

Fra gammel tid folk brugte gåder og folkekunst. Eventyrlige figurer nødvendigvis falde ind i en situation, hvor de er nødt til at være smart. Først efter at have været bragt i orden komplekse opgaver, kunne de skal holdes i lukkede døre eller modtage skattede ting.

Hvad er brugen af gåder for udviklingen af børn?

Deres effektivitet ses af de fleste førende pædagoger fra hele verden. Blandt fordelene ved at bruge gåder identificerer dem, der er placeret i listen nedenfor.

  • Udvikling af fantasi og opfindsomhed, observation og logik.
  • I processen med at løse gåden (om svampe og andre objekter i verden) har været aktivt involveret mental funktion, er barnet opfordres til at analysere, hvad han hørte. Det hjælper til at udvikle sin tale, fylde det med nye ord, synonymer og beskrivende sætninger.
  • Udvide deres horisont og styrke hukommelsen. Efter flere gentagelse barnet lærer ikke blot svaret, men ordlyden af puslespillet. Desuden er oplysninger erhvervet i løbet af spillet.
  • Hvis svaret på gåden er uventet eller morsom, det giver os mulighed for at udvikle et barns måde at tænke på. Og han udvikler en sans for humor og fantasi.

På et tema af gåder ophold?

Baseret på de præferencer og interesser det enkelte barn, nogen er imponeret rim om dyr, vil nogen blive begejstret for de mysterier om naturfænomener. Et barn vil konstant gentage digte om fejl og edderkopper. Et andet problem spørger om fuglene. Og nogen vil være favorit mysterium om svampe.

Tja, hvis emnet falder sammen med besættelsen, som nu indtager den opmærksomhed af krummer. Da han var på gaden, så det passer til puslespillet om biler, busser og andre køretøjer. Under en gåtur gennem skoven den måde vil være et mysterium om svampe og bær. Ved floden - om fisk i zoo - om eksotiske dyreliv.

Og det kan gøre puslespillet selv, og ikke bare gætte det?

Så skete det, at doshkolyata ofte løse gåder, og ikke kommer op med dem. Og ingen giver konkrete anbefalinger til, hvordan man kommer til svaret. Fra oplevelsen af eksperter, blev det klart, at de mest kyndige børnene løse gåder, som om sig selv. Nogle gange er det en metode til jagt efter mulige svar. Hvis et spil foregår i børnenes kollektiv, de fleste af dem viser sig at være blot tilskuere, der bare huske svaret. Maksimalt udbytte af at løse en vil blive observeret i den individuelle beslutning af puslespillet. I denne situation vil alle de mentale funktioner være aktivt involveret i barnet.

Og hvad hvis du tilbyder dit barn til at komponere et puslespil. Lad det ikke være første vers. Den vigtigste ting, der var et problem og en angivelse af de vigtige træk ved den skjulte objekt. Knappe ikke være ligeglade og dækker alt matters-mysterier opmærksom lytter. Og over tid, vil hans job bliver mere sofistikerede. Og dem, der har lyst, vil behage vers.

Mulige eksempler på gåder om svampe

Ikke alle voksne kan prale af, at der kan være gåder. Hertil kommer, at de i dag kan findes i et stort antal forskellige kilder: fra bøger til internettet. Her, for eksempel, er 5 puslespil om svampe. Det er lidt modificeret, allerede kendte digte.

1. Kid på benet i skoven gemmer sig.

De er på udkig efter ham, men han svarer ikke.

2. Forest excentrisk har kun ét ben.

Hat han bar, og ønskede ikke at starte.

3. Under juletræet og asp

En dreng er meget lang.

Det tager lidt rød,

grå pels og støvler der.

4. Rødhåret lille familie bosatte sig på kanten.

Og det navn, de kan lide i skoven hitryushki.

5. Det er en lille, jord omgås.

Little Red Riding Hood fundet.

Da denne gåde om svampe, bør de svar ikke være svært. Hvis noget er uklart, det otgadka de to første og det sidste ord er "champignon". Den tredje skjuler en "rørhatte". Det fjerde omhandler kantareller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.