Hjem og familieBørn

Foden af barnets størrelse i månedsvis i centimeter: bord

Mange forældre til børn født efter Tidende fysiske udvikling. I det første leveår er det særligt vigtigt. Volumenet af hoved, bryst, vægt og længde af kroppen er meget vigtige indikatorer. Men sådanne kriterier som størrelse af hans fødder, spiller en vigtig rolle i at estimere væksten af barnet. Jo bedre til at overvåge dannelsen af foden, er de standarder, blevet udviklet, som angiver mængden af månedlige barn ben.

Hvad du skal måle barnets ben

Eksperter mener, at fokuspunktet af fødderne, er ansvarlige for alle organer i den menneskelige krop. Derfor er den rette udvikling af barnets mund sundhed afhænger af dens fremtid. Ikke underligt orthopedists ikke bliver træt til at fortælle nye forældre, at mange af problemerne med små og store led forekomme på grund af uagtsomhed eller forkert valgt fodtøj.

Men bortset fra sko på fødderne påvirker udviklingen af de gener af forældrene. Hvis tiden til at lægge mærke til den voksende afvigelse, kan forebygge mange sygdomme. Selvfølgelig ikke alle genetiske sygdomme kan helbredes, men den tidligere de opdages, jo mere sandsynligt er det muligt at minimere de negative konsekvenser.

For at hjælpe fagfolk og forældre har udviklet en særlig tabel, hvor barnets fod størrelsen er angivet af måneden i centimeter.

Især benene på barnet

Hos nyfødte fødder i forberedelserne til oprejst positur i næsten et år. I første omgang har de en masse brusk. Inden år, når barnet begynder at tage sine første skridt, hans fødder er et yderligere incitament til udvikling, som den konstante gå motion stimulerer nerveender.

mund størrelse efter måned barnet kan lære af de gennemsnitlige statistiske indikatorer, der kan give et par centimeter fejl. Derfor er meget bange for, at barnet ikke passer i deres aldersgruppe, er det ikke nødvendigt. Måske er dens ejendommelighed.

I de første år af livet, stopper ved barnet har en fleksibel smidig struktur. Alle led og muskler er i en formativ fase. Derfor indtil en alder af tolv bør være opmærksomme på udviklingen af mund og gangart. Efter denne alder, foden, men stadig fortsætter med at vokse, det er mere som en voksen.

Tabel målinger

For at overvåge og kontrollere dannelsen af benene anbefales forældre til at overvåge størrelsen af foden. At det var mere bekvemt at iagttage væksten i de første år bør tjekke med de anbefalinger, som angiver mængden af månedlige barnets ben. Opgjort i inches. Det første år malede månedsbasis, den følgende tabel er en graduering af data.

Det er bedst at tage som udgangspunkt for bordet, designet til børn uden hensyn til køn. En sådan fremgangsmåde ville være mere passende, fordi ikke alle piger har en lille mund og de store drenge. Der er altid undtagelser.

Resultaterne af observationen, blev det konstateret, at foden af barnet i de første par år kan vokse til 4-6 centimeter, dvs. gevinst er 2-3 cm om året. Fra en alder af tre fod vokser med 1-1,5 cm. I de følgende år, vil det blive forlænget med et gennemsnit på 1 cm om året.

skostørrelse barn efter måned kan optages i en dagbog krummer. I høj grad det afhænger af kost, fysisk aktivitet, genetisk disposition.

Hvad man skal kigge efter

Når barnets ben begynder at vokse aktivt, der er den første vanskelighed - valg af fodtøj. For at kunne afhente sko til et barn til et år, er det nødvendigt at sammenligne skriften på sålen af deres mund og efter alder. For eksempel, på størrelse med benene på barnet 6 måneder bør være omkring 10,5 centimeter. Ved at købe og under hensyntagen til de eventuelle vanskeligheder med montering, kan du søge hjælp fra de eksisterende standarder.

Hvis du kender barnets mund størrelse er 8 måneder gamle, som også begynder at forsøge at gå, er det bedst at kigge efter i et sådant tilfælde, skoproducenter, overholde almindeligt anerkendte standarder. Dette vil tillade, gennem korrespondance tabel til at finde egnede sko uden inddragelse af barnet.

Sådan måler barnets fod

For at kunne foretage målinger af benene på barnet, skal du have på hånden en blød bånd med markeringer i centimeter. Hvis barnet er stadig meget lille, er det nødvendigt at foretage målinger fra fremspringende finger på hælen basen. Når han er i stand til at stå og gå, bedre til at måle foden på gulvet.

For at sætte et ark papir, der skal skæres omkring benet af barnet og hendes pen eller filtpen. Så lineal til at måle afstanden fra hælen til storetåen, og finde en lignende figur i tabellen, der angiver mængden af månedlige barn ben.

Mål foden bedre om aftenen: benene svulme op og blive lidt mere i slutningen af dagen. Derfor er det bedre at gøre i aften. Desuden er alle mennesker den ene fod er lidt længere end den anden. Barnet har en sådan funktion også observeret. De data, til at være mere præcis, er det nødvendigt at foretage de nødvendige målinger af begge ben.

Hvilke målinger er nødvendige, når du vælger sko

Ved beregning af størrelsen af barnets fod ved hjælp af en simpel formel: fodlængde målt i inches + lille reserve forskydning fod under bevægelse af lager + for vækst. Sædvanligvis mellem hosliggende skostørrelser forskellen er kun 0,5-1 cm.

Mål foden skal være bare at stå i denne stilling, foden bliver en naturlig position: Det er lige og har alle omdrejningspunkt.

Der er sådan en egenskab som fuldstændighed eller klatring sko. Børnesko produceres normalt uden denne mulighed, forenet. Velcro, snørebånd, elastiske indsatse muliggøre korrekt løft botinochek, sneakers for en mere sikker pasform.

Børns størrelse fødder, selvfølgelig, kunne ikke læres. Men det er meget muligt at observere vækst og ordentlig udvikling af foden ned. Normer fastlagt af eksperterne er ikke opgaven til udførelse. Men udviklingen af barnet inden for dem vil være sikker på, at barnet vokser uden afvigelse.

Nogle betingelser kan være tegn på forskellige alvorlige sygdomme. Hvis vi vender blikket mod udviklingen af foden, kan forebygge mange alvorlige problemer. Genetiske abnormiteter er næsten umuligt at reparere, men at kontrollere dem moderne medicin er udmærket i stand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.