SkønhedHudpleje

Buttet læber smuk og sexet

kanonerne af skønhed Moderne antager store øjne, lille næse og fyldige læber. Voluminøse læber ophidse mands fantasi, de synes altid at vente på kys, det siger deres form.

De, der ikke heldig at blive født skønhed med frodige læber, skal du ikke fortvivle. Der er flere måder at løse dette problem.

Dygtigt udført makeup i stand til visuelt at forstørre selv de tynde læber. Liner er nødvendigt at henlede den ønskede form, og du får fyldige læber. Men her er det vigtigt ikke at overdrive det, som du kan se den malede dukken i stedet for skønhed i spejlet. Læbestift at skitsere bør vælges til at matche eller med en blyant, eller lidt lysere.

Du kan også maskere den øverste linje af kosmetiske korrekturlæser. Så gælder på alle læber tonale fundament og en lys skygge af læbestift. Det er også visuelt øge dine læber. Flydende læbe også bidrage til at visuelt forstørre lydstyrken.

At buttet læber ser mere attraktive, men små - selv en lille forøget, skal du korrekt pleje for dem. En blød tandbørste dyppet i varmt vand, du har brug for at massere dem hver aften inden jeg går i seng. Brug en nærende maske for læber - også en meget god vane. Fedt creme fraiche eller tyk honning - er perfekte til dette formål. De er simpelthen anvendes, forventer 15 minutter til at absorbere - og alle svampe er bløde og de ser godt ud.

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet af blot at øge den visuelle effekt, buttet læber kan opnås ved hjælp af plastikkirurgi. Ikke nødvendigvis blive udsat for en sådan indgriben begge læber. Ofte er lavere er bare buttet, men den øverste port tyndet form af alle slags. Stigningen i overlæben er meget muligt, menes det, at læberne mere sexet, mindre end afstanden fra dem til næsen. Således besparende kirurgi anses augmentation.

Forøgelse læben fremstillede gel ved at indføre en bestemt sammensætning. I denne sammensætning, indbefatter hyaluronsyre, kunne trække den maksimale mængde vand. Det er på grund af hendes læber vand basen og erhverve appetitvækkende udseende. Meget vigtigt er det, at den skade på kroppen, er hyaluronsyre ikke forårsage nogen.

Men der er også negative aspekter af en sådan operation. Efter nogen tid syreopløsningen og vandet går fra læben. Derfor gentages proceduren bliver nødt til en gang om året.

En anden metode til læbeforstørrelse - lipofilling det. Her gelen erstattet af fedtceller taget fra en patient med de andre dele af kroppen, for eksempel fra maven.

Denne effekt forsvinder ikke efter et stykke tid, men er stadig for evigt. Men der er ulemper, også hvis ikke alle fedtceller slå rod, og ofte overlever kun halvdelen af dem på læberne kan forekomme uregelmæssigheder i form af bump. Det ser ikke meget rart, som en følge af operationen skal udføres flere gange for at opnå den ønskede virkning.

Lipofilinga væsentlig ulempe i, at han aldrig havde været i selve læber af fedtceller fra naturen. Derfor er de så dårlige der og slå rod, det så sker, at det gode i drift. Ved at vælge en læge til sådanne operationer bør gribes an meget ansvarligt, disse interventioner kun ved højt kvalificerede fagfolk. Ellers kan konsekvenserne være meget uforudsigelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.