InternetBlogs

Du ønsker at starte din egen blog? Prøv disse tips og tricks

Til dato er Internet blogs miljø meget udviklet - folk dele nyheder, deres livserfaringer, så på forskellige videoer og. I dette tilfælde er du nødt til at tænke ikke kun om, hvad du vil sige, men også hvordan du ønsker at bringe det til deres læsere. Det er umuligt at vinde popularitet, hvis du bare vil skrive på internettet forskellige registre. Det er derfor, du har brug for at være i stand til at blogge, ikke bare sende oplysninger online. det kan være ret svært nogle gange, så du kan få brug nogle tips.

hosting

Den første ting du skal tænke - det er pålidelig hosting. Her kan du hellere ikke til at redde, og ikke at kigge efter ukendte muligheder, som vil koste dig mindre. Efter alt, som et resultat, kan du være en taber - din blog kan være et virusangreb, det kan knække og så videre. Derfor skal du kun for de udbydere, der allerede er mange år der tilbyder hosting-tjenester i netværket. Den anden vigtig forudsætning - til din hosting support Wordpress, da dette er en ideel platform til at blogge. Naturligvis kan man ikke engang købe en hosting - Wordpress tilbyder en gratis plads, men så at titlen på din blog for evigt vil være forbundet værdi ".wordpress", som mange mennesker ønsker at undgå.

beskyttelse

Så har du besluttet på hosting og oprette din blog, downloade forskellige plug-ins, der giver dig mulighed for at nyde en meget bredere funktionalitet. Nu skulle du direkte tage sig af sikkerheden. Hver uge, er du nødt til at tjekke for opdateringer til platformen, og for alle dine plugins indlæst. Det faktum, at de med jævne mellemrum at forbedre, bliver mere avanceret, og på samme tid kan forbedre informations betingelser beskyttelse. Derfor, hvis du vil holde rettidig opdateringer, vil du både få forbedret funktionalitet til bloggen, og et avanceret niveau af beskyttelse. Det anbefales også at installere BulletProof Security plugin - det er det bedste plugin til WordPress, som lader dig få mest pålideligt beskytte din blog fra eventuelle uforudsete situationer, der kan forårsage ham skade.

software

Nu er det tid til at gå direkte til processen med at skabe et indlæg til din blog. Der er én lille trick, der gør det muligt at forenkle dit liv og reducere den tid, det tager at skrive indlæg. Der er speciel software til bloggere, som giver dig mulighed for at skrive dine indlæg i alle forhold - også selvom du har slukket internettet. Du skal blot skrive et indlæg i programmet, og derefter sende det direkte til din blog. Fra en teksteditor ville du stadig nødt til at kopiere skrift - faktisk er de fleste redaktører ikke optimeret til at skrive indlæg til blogs, så du forventer mere og processen med at redigere og tekstformatering på sitet, så du bør tænke på, hvordan du henter denne software - for eksempel Windows live Writer.

fejl

Ingen er perfekt, så du bør tænke på, hvordan man kan installere plug-in, der ville analysere din tekst før du sender den til at pege dig til eventuelle fejl, stavefejl og andre fejl, kan du gå ud fra. Desuden kan du deltage i denne proces læsere ved at installere et plugin, der ville give dem mulighed for at finde en fejl i din tekst, sende dig en underretning.

spam

Og det sidste punkt, som nødvendigvis nødt til at forstå - det er spam. Meget ofte bots acrobystitis snesevis af meddelelser under dine indlæg, og dermed tilstoppe din blog. Installering af de nødvendige plug-ins (f.eks kontrol AntiBot) vil opretholde din blog ren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.