HjemlighedGør det selv

Hjemmelavet pulje i sommerhuset: materialer, produktionsteknologi

Desværre er det ikke alle familier i moderne tid har råd til at hvile på havet i udlandet. Undertiden årsagen til dette tjener den manglende midler og tid. Men du kan drage fordel af et godt alternativ: lave en hjemmelavet pulje, som kan installeres i landet eller i et privat hjem. Denne løsning vil hjælpe med at organisere aktiviteter lumre sommerdage for hele familien. Til salg i dag præsenterer et stort udvalg af puljer, bør en forbruger afgøre, hvilken løsning at vælge - eller billig holdbar.

Oppustelige puljer er populære blandt de mennesker, der ofte går til landet, såvel som blandt turister. Der er sektionsopdelte design, som er almindelige blandt palæer af ejerne. Disse produkter nedbrydes og fjernes efter behag, hvilket betyder, at efter afslutningen af badesæsonen puljen vil ikke stå på gaden. Hvis du ønsker at købe en fast struktur, vil arbejdet med at installere det betyde behov for forliget, og tilstedeværelsen af en mester.

Arter puljer på design funktioner

Hjemmelavet pulje af film kan dannes ved at grave en grav dig og installation teknologi vandtæt materiale opnået i skålen. Men der er færdige designs, som kaldes rammen. De leveres i kasser og kan indsamles, hvis det er nødvendigt. En metalplade fungerer som en pulje væg, og tjener som et vandtætnende pakke af PVC film.

Hvis du tænker på hvordan man kan gøre rammen pool, derefter demontere det for vinteren er ikke nødvendigt, det er bedre at bruge kulde-resistente materialer. Sådanne produkter er desuden udstyret med stiger, returnere vandstråler, slanger og filtreringsanlæg. De adskiller sig fra den oppustelige styrke og elasticitet, samt den kvalitative tilstedeværelse af filtreringsanlægget. På salg kan du finde færdiglavede badekar, som anvendes til stationær arrangement af puljer. De kan være polypropylen eller glasfiber, monteret i eller uden for bygningen i en forberedt pit.

Valg af en placering, før opførelsen af poolen

Før at gøre en swimmingpool, er det nødvendigt at vælge det rigtige sted. På dette stadium er det vigtigt at overveje nogle punkter. Det ville være bedre, hvis området for design vil være lerjord, som er i stand til at suspendere vandlækage i tilfælde af svigt af vandtætte lag. Du kan hente et sted med en naturlig hældning, det vil lette arbejdet med at grave graven. Desuden vil føreren kunne afgøre, hvornår at installere afløbssystem.

I nærheden af må ikke vokse høje træer, som deres rodsystem kan føle den nærhed og fugt vil blive trukket til væggen, beskadige imprægnering. Den mest ugunstige i denne henseende betragtes som pil, kastanje og poppel. Hvis der er træer i det område, er det nødvendigt at skille sig af med dem så meget som muligt at fjerne eller pulje, vil det være billigere end den restaurering af den beskadigede vare.

Før at gøre en swimmingpool, er du nødt til at fjerne en række forkrøblede træer og, som du er nødt til konstant at rydde op de faldende blade og de blomstrende periode, vil vandet blive gul fra pollen. Det er vigtigt at tage hensyn til den retning, som mest vind, med dette i tankerne, du har brug for at placere den pulje, så luften bevæger sig langs skålen, vil det sikre, at affald og snavs stablet op mod en væg, og kanterne i dette tilfælde anbefales det at installere afløbssystem. Hjemmelavet pool, eksperter rådgive at blive placeret tættere på vandforsyningssystem, for at lette fyldning.

Mærkning område

Hvis du beslutter at udstyre en swimmingpool i haven ved hjælp af plante skål, så er det første skridt er at gennemføre opmærkningen område. Struktur, der skal måles, og derefter lave en markup på jorden, som vil grave en grav i størrelse. På dette stadium, skal du bruge reb og pinde, hvor sidstnævnte er drevet i hjørnerne af fremtiden for skålen. Mellem dem strakte rebet og pinde til at score så ofte som muligt med en ikke-standard form af poolen.

Fra rebet rundt langs kanten skal du trække dig tilbage meter, hvilket gør den skitse til skæring jord. I dette område, er du nødt til at score en ny pinde. Fra dette layout skal begynde at grave en grav, reservere plads nødvendigt at sænke skålen var så enkelt som muligt, og også til at isolere væggene og skabe et fundament. Så snart interne layout vil blive fjernet, kan du begynde udgravningen.

Især grave graven

Hvis du beslutter at udføre en self-made pool, er det vigtigt at uddybe pit under koppen størrelse med en halv meter. Det næste skridt er at skabe en base, hvorpå der er monteret en skål. Bunden er fyldt med 20 cm lag af sand krupnofraktsionnogo som er godt forseglet. Laid top stålnet for styrke, er hvis overflade fyldes med beton mørtel. Dens tykkelse bør være 25 cm. I denne tilstand bør fundamentet overlades til at tørre helt.

Materialer til varmeisolering af puljen

Pool rektangulære indse det mest simple. Denne form har til at lette installationen af isolering. Ifølge betonfundament er nødvendigt at fastsætte et geotekstil, der lukker de 3 cm plader af ekspanderet polystyren. En sådan støtte er nødvendig for at isolere poolen fra den kolde jord. Over isoleringen skal lægge et solidt tyk film, og mens skålen er øverst, dens isolerede vægge. Den ydre overflade deraf skal emballeres i polystyren og polyethylen isoleret.

Montering kop

Hjemmelavet PVC pool ligger i den næste fase, dette krat er placeret i bunden af graven, og skal være tilsluttet kommunikation. På røret bør bære beskyttende hylster og fastgør tapen for at forhindre forskydning under støbning. De resterende hulrum beton, opløsningen fyldes mellem væggene og gulvet. Det skal gøres på følgende måde.

Inde i skålen monteret stivere, er materialet ikke bøjes under trykket fra betonblandingen. Set forskalling, er armering placeret rundt langs kanten. Opløsningen blev hældt på hele højden ikke umiddelbart følge tykkelsen af hvert lag skal udgøre 40 cm. På samme højde hældes i bassinvandet. Efter størkning af vandet kan fyldes op, og konkret teknologi til et sådant lag bringes op til jordoverfladen. Hjemmelavet pulje tilbage til dage, først efter du kan slippe af forskallingen. Det er nødvendigt at udfylde hulrummene med sand, hælde det med vand og forseglet.

Separat fremstilling af filteret

Hjemmelavet sandfilter til puljen er ikke alt for kompliceret konstruktion, men at udføre arbejde på sin produktion er nødvendig for en bestemt teknologi. At filtrere blandingen kan anvendes et glas kvartssand, der har form af hvidlige pulveragtige korn. De vil ikke holde sammen og vil garantere en god filtrering. Deres diameter kan variere fra 0,04 til at 1,8 mm. I sandet kan være indeholdt lerpartikler, men deres værdi må ikke være større end 0,12 mm. Silicasand er resistent over for alkalier og syrer, men virker som en undtagelse hydrogenfluoridsyre flussyre.

sand Behandling

I første omgang er det nødvendigt at fjerne partikler, der ikke passer i størrelse. Du kan bruge screeningsmetode. For et lille filter fjerner alle partikler større end 1,5 mm. Skylning kan gøres med varmt vand, hvilket gør det op, så længe den er gennemsigtig. Det er vigtigt at fjerne bakteriel forurening, som anvendes i fremgangsmåden kogende sandet i en time. Dette kan gøres på staven i 20 liters dåser.

For at forenkle problemet er tilladt at bruge kemi, men derefter nødt til at vaske sandet i et par timer. Placere et sandfilter produceret af strømmende vandstråle, vil et yderligere lag af grafit forbedre kvaliteten af vand ved udløbet. Dog bør undgås, mere end tre fyldstoffer.

konklusion

Uanset om man vil have en swimmingpool, rektangulær eller rund, kræver det et filter til dens samling skal bruge: container, sand, pumper, klemmer, slanger og trykmåler. Dette tilbehør kan købes hos enhver isenkræmmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.