TravelingRejsetips

Marmor stenbrud. Marmorbrud, Karelen

De marmor stenbrud i verden ... Måske dette udtryk har hørt en masse af os, og især for dem interesseret i karakteren af deres fædreland.

Der er i denne sætning nogle mysterium og endda mysterium. Ved første øjekast, det begynder at virke, at dette sted ikke ikke kan lide det, fordi der synes at være placeret, en klippeformation, der er almindeligt anvendt i konstruktionen af storslåede bygninger såsom slotte eller paladser.

Denne artikel vil fortælle om de mest berømte marmor stenbrud i vores land. Desuden vil læserne lære om de særlige kendetegn ved disse steder, historie deres opståen og fremtidsudsigter. Det er muligt, at oplysningerne vil hjælpe nogen bestemme destinationen for de næste ferie.

§ 1. Hvad er marmor stenbrud i verden? Vi giver en definition af begrebet

Inden vi går videre til hovedemnet for dette papir, vil jeg gerne gøre en vis mængde af klarhed og for at fortælle, hvad der ligger bag en sådan ret almindelig udtryk som "stenbrud".

Så fra et rent videnskabeligt synspunkt under stenbruddet skal forstås et bestemt sæt af alle miner, hvor minedrift er udført af åben metode.

Det viser sig, at marmor stenbrud i verden - disse er de steder i verden, hvor minedrift er udført ovennævnte materiale.

Imidlertid er arten af disse steder ofte udformet på en naturlig måde, der er. E. Med deres forvitrede vind eller vand vasker ud over tid. Disse geologiske træk af planeten ofte kaldet kløfter.

§ 2. Mountain Park "Ruskeala" - en af de mest maleriske steder i Rusland

Marmorbrud ... Hvordan kommer man til dette objekt kan sikkert fortælle alle, der bor i nærheden. Og det er måske ikke overraskende, fordi de lokale er meget stolte eksistens af sine egne, helt unikke attraktioner.

Fra Petrozavodsk med bus for at komme til bjerget park "Ruskeala" kan være 5 timer. marmor minedrift i disse områder fortsatte indtil 1939, og derefter oversvømmet stenbrud. I dag i stedet er den smukkeste sø. På landets kyster bestræber sig på at tilbringe tid en masse turister.

Marmorbrud (Karelen) - det er faktisk et fantastisk sted! Naturen her er utrolig smuk: klar smaragd vand, marmor stejle kyst og de mystiske huler, natursten, malet i forskellige farver og et mylder af grønne områder ...

§ 3. Ruskeala - historie oprindelsesland

Nogle gange er det begynder at virke, at nogle marmor stenbrud opstod ved en tilfældighed eller også dukkede op på Jordens overflade på nogle meget mystiske omstændigheder. Hvorfor? Sagen er, at det er meget smukt dette sted. Mange hævder, at de følelser inde i dem overjordisk styrke og utrolige energi.

Dens marmorbrud Karelen finder næsten den mest spektakulære stykke natur og dens historie, sandsynligvis kan fortælle selv en skoledreng.

I 1765, i Ruskeala indbetaling blev opdaget overraskende smukke sten - en marmor. Så begyndte han sin industrielle udvikling. Stenbruddet ligger i nærheden af den maleriske vandfald. Marbles på dette område har en meget smuk hvid-grå farve med nuancer.

Mountain Park Ruskeala hvor du kan stifte bekendtskab med udviklingen af den industrielle kultur af det 17. - tidlige 20. århundrede, blev åbnet for turister i 2005. I dag er det besøgt af mange rejsende. Takket være private investeringer i denne facilitet, formået at skabe et utroligt naturskønt ensemble og frilandsmuseet af minedrift.

Den ældste af alle de objekter, der er udviklet i Ruskeala - Marble Quarry (Karelen). I længde strækker den sig 450 meter og dens bredde er på forskellige sektioner 60 til 100 meter. Under vand er de fleste gallerier i dag. Over vandstanden er kun den ene bragte arbejdere og eksporteret marmor.

§ 4. Hvad gør man i Ruskeala

Her kan du udforske den gamle mine, hvor i de 18-19 århundreder udvundet marmor til paladser i St. Petersborg. Og hvordan romantisk svømmetur på overfladen af søen!

Langs Marble Canyon asfalteret sti. Søen er udstyret med kunstig belysning - fra observation dæk giver et fascinerende skue.

Når sneen falder, turister gerne dykke ned i et eventyr - så smukke vidunderlige vinter landskaber, dekoreret med kunstnerisk belysning. Det er sikkert at sige, at bjerget park "Ruskeala" - det er virkelig en enestående monument af natur og kultur.

Afsnit 5: Dykning i bjerget parken

Dette er måske et af de steder, der i dagens verden, mere og mere interesseret og inspirerer dristige og desperate handlinger aktiv livsstil.

Park "Ruskeala" - er et sted, der er meget interesserede dykkere. Dykkerture, mulighed for at udforske de fjerne egne af de oversvømmede tunneller, labyrinter i 3 horisonter, som blev udviklet under den industrielle produktion af marmor, og gamle udstyr, der anvendes på det tidspunkt, og efterfølgende oversvømmede - denne canyon er virkelig fortjener opmærksomhed.

§ 6. Iskitim marmorbrud

En anden stenbrud, som blev udvundet marmor Iskitim ligger i Novosibirsk region.

Naturen i dette område er også meget smuk. Før den moderne rejsende bat fremstår som et amfiteater, hvis højde niveauer er omkring 1 meter.

Erfarne rejsende anbefaler at bruge cykler til at komme til marmorbrud "Iskitim". Ved siden af det flyder floden Berd. Du kan gå til foråret vievand, som ligger i nærheden.

Naturen gradvist "sletter" spor af menneskelig aktivitet - i bunden af stenbruddet og dens stadier af birketræer vokser i dag. Det er hjemsted for søde firben. De kan holde i håndfladen, og beundre deres fantastiske farver.

På området for karriere Iskitimsk har en cache af geocaching. Fans af denne sjov oplevelse naturlig interesse i disse steder. Atmosfæren af mystik i at finde skatten - hvad har du brug for eventyr?!

Afsnit 7. Alvorlig minedrift

I 1924, i Chelyabinsk-regionen i koelga blev hvid marmor fundet. I dag, pit, hvor den producerer den smukke natursten er enorm: dens dybde er 55 meter, og de størrelser i planen - 500x500 meter.

I øjeblikket er mine er de største i Europa. Marmor, som produceres her bruges under opførelsen og afsluttende arbejde i mange lande rundt om i verden, herunder i Israel, USA, Japan og Tyskland, Finland og andre.

Silica og urenheder i det der er lidt, så stenen opfylder kravene til stråling byggematerialer. På grund af det faktum, at den nævnte racen er forholdsvis gennemsigtig, på overfladen af stykkerne kan ses en subtil spil af lys og skygge.

Hvid marmor koelga kendetegnet ved en meget høj grad af stabilitet. Det blev brugt i opbygningen af mange kendte bygninger, byggepladser og under efterbehandling.

Så det er denne sten blev brugt som byggemateriale til Kristus Frelseren Katedralen, et mindesmærke kompleks på Poklonnaya Hill, til efterbehandling metrostationer i Moskva, St. Petersburg, Yekaterinburg og andre byer.

Naturlige sten indskud er fantastiske, og det betyder, at Ruskeala marmorbrud, og Iskitim har i årenes løb vil tiltrække til dig selv nysgerrige rejsende.

Nu er det svært at sige med sikkerhed, men måske vil det tage nogen tid, og i Chelyabinsk regionen også trukket snore allestedsnærværende turister at se en anden mirakel af verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.