SundhedAlternativ medicin

Ris Scrub mave, organ eller en person - detaljerede opskrifter

Millioner af mennesker, der bor i de asiatiske lande, hver dag spiser ris i forskellige variationer. Måske er det derfor så få af dem fuldstændige og fede personer. En sætning er ganske enkel: riskorn, især upoleret, absorbere salt og hjælp brænde fedt. Desuden korn gavnlig effekt på tarmkanalen og giver kroppen nyttige stoffer.

Hvis du ønsker at prøve at forestille sig effekten af denne kornsort, normalisere vægten og forbedre tilstanden af kroppen, derefter tage ris krat mave. Hvordan laver og hvordan man bruger, vil du lære lidt senere. For at rengøre kroppen af toksiner og urenheder brun kulør, brune ris eller Shala. Essensen af en sådan kost er som følger: inden for to uger, du absorbere dyppet i vand, korn, udelukke fra kosten salt, krydret og fed mad.

Mere end 14 dage til at udføre kosten bør ikke være, som de radionuklider udvasket fra kroppen af kaliumsalte. Ris krat mave hjælpe forbedre metaboliske processer, for at fjerne hævelse, normalisere den funktionelle aktivitet af nyrerne og leveren, til at trække dannelse af skadelige og korrekte krop proportioner.

Nyttige egenskaber af korn

En høj værdi for en person er græsset, idet ca. 80% af de essentielle aminosyrer, der findes i dens biokemiske sammensætning. Det har heller ikke gluten (gluten-fri), og en masse fiber (ansvarlig for metaboliske processer, normaliserer mikroflora af tarmkanalen og fjerner giftstoffer). Skal nævnes af indholdet af vitamin B, som har gavnlige virkninger på centralnervesystemet og styrker det.

Som du kan forestille dig, en ris krat - et fuldgyldigt produkt med en masse positive egenskaber. Uopløselige fibre fiber, at komme ind i maven, fremskynde fordøjelsen, oprenses fra overskydende kolesterol, absorbere alle de skadelige stoffer og beskytte mod betændelse. Dette produkt er især nyttig i mavesår sygdom, gastritis og hyperaciditet. Anvend dette værktøj ikke kun indeni, men også eksternt til hud kridtning og rensning, at slippe af med cellulite og akne skræl.

Tabe med hjælp af ris krat

For at forhindre fedt masse rekruttering regelmæssigt gøre ris krat maven og tage det til morgenmad. Med aften tage en glasbeholder, sætte det i figuren (antal skefulde korn opgjort efter alder), hæld kogt vand og sættes natten over i køleskab. Om morgenen den ene spiseskefuld (10 gram) koge grød i vand og spise faste. Det er ønskeligt at en sådan forebyggende udrensning prodelyvat indtil syv om morgenen.

Den resterende bagdel ordentligt vasket, derefter re-fill rent vand - og i køleskabet. Dette fortsætter, så længe beholderen ikke er helt tom. Allerede efter 7-10 dage resultatet er indlysende. Kg starte smeltning, tarm - intenst renset, og samtidig generelt forbedre trivsel. Ris Scrub mave - er en naturlig, sikker og effektiv produkt.

Og hvis du har brug for et par dage til at bringe sig selv ind i den ønskede form eller til at rydde din krop af gårsdagens fed mad, anbefales det, at en tre-dages kost. Krupa vaskes og koges indtil de er bløde. Varebeholdninger kan gøres for dagen, så forberede et nyt parti. Spis mindst tre gange om dagen i overensstemmelse med følgende tidsplan:

  • Morgenmad senest 09:00.
  • Frokost på 14.00.
  • Middag på 18,00.

I dette tilfælde, drikke masser af væske. Det sidste måltid bør være op til 21,00, da der på dette tidspunkt kroppen aktiverer udrensning af hele fordøjelsessystemet. Altid spise langsomt, forsigtigt tygge hver pille, efter et måltid drikker ikke for en anden time. For at opnå maksimale resultater anbefaler vi at give din krop de grundlæggende fysiske aktiviteter, længere gå eller løbe.

Giv din hud med henblik på

Du vil have din ansigt blev strålende, ung og frisk? Brug derefter gamle og afprøvede opskrifter. Japanske kvinder siden oldtiden brugte masker og scrubs lavet af rismel til at producere porcelæn og glat hud. Scrub fremstillet af rismel forhindrer tidlige rynker, bekæmper betændelse, renser snavs og fine Whitens. Forbered helbredelsen af dette korn mel er meget enkel: tage den rigtige mængde korn og Peremel dem i en kaffemølle eller blender, hæld pulveret i beholderen, og holde ikke mere end tre måneder.

Skrub med æteriske olier

Lav en pasta af dessertskeer hjemmelavet rismel (opskrift beskrevet ovenfor), mineralvand, dråber af pebermynte æterisk olie og lavendel to dråber. Anvende blandingen på fugtigt og rent ansigt, massere let i tre minutter og vaskes af. Hud efter en sådan procedure bliver fløjlsagtig, glat og frisk.

Ris facial scrub med gurkemeje til problem hud

Sammensætning: gurkemeje (knivspids) rismel (to spiseskefulde) og vand. Lav en tyk pasta af disse komponenter, vi sætter det på ansigt og hals, lad den i 5 minutter. For at gøre en maske, kan du på en dag. Bumser tørres efter indgrebet, reducerer inflammation og rødme.

For tør hud

Bland en teskefuld mel af ris med to spiseskefulde fløde (fortrinsvis fed). Vi lægger på fem minutter, vask og fugtighedscreme.

Til fedtet og kombineret hud

Kombiner ligeligt (1: 1) kødet af papaya, rismel og citronsaft. Blandingen påføres jævnt på overfladen af huden. Når masken er tør - skyl.

Slip af med cellulite

Meget effektiv og et naturligt middel til bekæmpelse af hadefulde og uæstetisk "skræl". Grind korn i en blender, men så det forblev små korn, som i det foreliggende kosmetiske krat. Nu er vi afbrudt i en flot krukke og sætte det i badeværelset. Mitten vasket, hæld på toppen af kogt ris med sin egen krop krat , og begynder at blidt massere problemområder, skåner ingen måde.

Efter et hjem spa-behandlinger mætte kroppen kosmetisk olie (fortrinsvis børn). Sådanne sessioner flere gange om ugen, og cellulite er ikke et spor tilbage. Forbedre kvaliteten af epidermis, huden bliver blød som en baby, silkeagtig og meget delikat. Det er virkelig den perfekte løsning. Efter at have prøvet en gang, vil du glemme alt om dyre og ineffektive cremer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.