SundhedAlternativ medicin

Comfrey: terapeutiske egenskaber og kontraindikationer

Siden oldtiden til at behandle næsten alle sygdomme, der anvendes lægeurter, blandt disse bekymringer og kulsukker. Medicinske egenskaber af sin omfattende nok, og hjælpe med at slippe af med mange lidelser. Moderne farmaceutiske virksomheder aktivt bruger denne plante til fremstilling af lægemidler.

Comfrey: medicinske egenskaber

Først og fremmest vil jeg gerne bemærke de unikke helbredende egenskaber af urter. Hvis før de betændte sår, bylder, sår og endda banale ridser blev elimineret på grund af et kompres på grundlag af knust kulsukker, i dag på ethvert apotek kan købe en speciel salve eller lys gel, hvori præparatet er nødvendigvis til stede planten. Særlig relevant er midlet med betændte sår, for at undgå yderligere spredning af betændelse, et presserende behov for at trække pus og væv dekontamineres. Comfrey behandling anbefales, hvis du har problemer med leddene, især for ældre mennesker, hvor knoglen bliver skør og lettere at skade. Under heling af frakturer nødvendigvis at drikke kulsukker. For kvinder sådant middel er en reel besparelse, som vist i uterin blødning og andre patologier kvindelige kønsorganer. Som en sikkerhedsforanstaltning kulsukker tage folk med forstyrrelser i mave-tarmkanalen, mavesår og mavekatar. , De damer, der ønsker at tabe sig, er det bedre at udskyde udnævnelsen af ovennævnte produkt, da det øger appetitten, og derfor sulten mere og mere. Og anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaber gør det muligt at bruge nogle af opskrifterne og til udendørs applikationer, herunder bevarelse af skønheden i håret og kroppen.

Comfrey: medicinske egenskaber og opskrifter af traditionel medicin

Mest udbredte medicin som en tinktur. For at gøre det, tage frisk rod af kulsukker, skylles grundigt under rindende vand, skræl og hak (eller hakket eller revet). Derefter sætte produktet i en glaskrukke: et hundrede gram kulsukker får brug for en halv liter vodka. Blandingen omrystes og opbevares mørkt køligt sted i to uger. Kvalitativ infusion af en brun nuance, og konsistensen af hans ganske tyktflydende. Filter og tage 10 dråber to gange om dagen på tom mave, til en time at spise. Under alle omstændigheder kan ikke overstige den angivne dosering, som planten er klassificeret som toksisk. Også, ikke haste til at smide ud sediment, fordi det er muligt at fylde igen, men ikke mere end tre gange. Sådan infusion er egnet til at eliminere dental smerte og reducere følsomheden af emalje, for gurgle for inflammation, såsom angina og halsbetændelse. I sin rene form kan endda håndtere ømme led og knogler efter en fraktur.

Comfrey: terapeutiske egenskaber og kontraindikationer

Vi må huske på, at denne plante er i stand til at udskille gift hvis de bruges forkert skader. Af samme grund er det strengt forbudt sådan en metode til behandling af kvinder under graviditet og amning. Hvis du ofte bruger kulsukker for leddene, men der er en periodisk følelsesløshed, kramper, følelsesløshed, bør du straks forlade dette værktøj. Aldrig før selv til ingen gode argumenter for, hvorfor det er bedst at søge hjælp fra en specialist, der kan give korrekte anbefalinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.