SundhedAlternativ medicin

Ginger tinktur: Gamle tibetanske opskrift anmeldelser

Mange har hørt om den helbredende egenskaber af ingefær. Det bruges til at behandle visse sygdomme, forbedre den generelle vitalitet af organismen, styrke immunsystemet og endda kost. Denne rod har længe været kendt som en varmende middel. Det blev endda brugt som en modgift.

egenskaber af ingefær

Salget kan findes frisk, syltede og tørrede rod. Han er den antivirale, immunstimulerende, antispasmodic. Til behandling ofte brugt ingefær tinktur.

Med ordentlig forberedelse og anvendelse er det muligt at:

- forbedre omsætning;

- normalisere stofskiftet;

- reducere intensiteten af inflammatoriske processer;

- lindre kramper i glatte muskler;

- forbedre ydeevnen af fordøjelseskanalen;

- fjerne stagnation i galdevejene og galdeblæren.

Hertil kommer, ingefær tinktur er i stand til at påvirke metabolismen af fedt. Den accelererer alle processer i kroppen og fremmer vægttab. Derfor er ingefær ofte anvendes i tilfælde, hvor den krævede tal korrektion. Vi kan ikke sige, at det normaliserer kolesterol. Og det er fremragende forebyggelse af åreforkalkning, hjertesygdomme og andre alvorlige sygdomme.

For forkølelse tinktur eller te fra ingefær hjælper til at fremskynde inddrivelsen. Deres metode bidrager til at øge blodgennemstrømningen til de øvre luftveje og reducerer inflammation. Brug ingefær muligt og som en smertestillende for hovedpine, tand-, ledsmerter og chikanerende osteochondrose.

Fremstilling af tinkturer

For at gøre den helbredende drik, er det tilrådeligt at købe frisk ingefær. Der er flere muligheder for, hvordan man forbereder ingefær tinktur. De gamle tibetanske opskrift anmeldelser om, hvilke er de mest almindelige Kan du drikker alkohol. Som regel til dens fremstilling ved hjælp vodka.

Det er nødvendigt at tage den forvasket og skrællet ingefær stykke vejer ca. 250 g, og skæres i tynde skiver. Fremstillet ved fremgangsmåden beskrevet ovenfor behov rod foldet til en lille beholder (for eksempel en krukke med mayonnaise eller peberrod) og hæld randen vodka metode. Skal trække i to uger i et mørkt sted ingefær tinktur. Tibetansk opskrift siger, at det er nødvendigt at jævne ryste.

To uger senere er infusionen filtreret, og væsken tilsat i den kondenserede 2 timer. L. honning. Drik drik forberedt helbredelse nødvendig i 1 time. L. på tom mave. På dag er tilstrækkelig 2 timer. L.

blød indstilling

Hvis du ønsker at lave en tinktur for en mindre eller til en person, der er kontraindiceret i alkohol, er det nødvendigt at bruge en anden version. For sådanne mennesker ikke er egnet tibetansk ingefær tinktur, og bouillon. For at gøre det, skal du et lille stykke rodvægt ca. 30 g, 300 ml vand, 0,5 timer. L. naturlig honning og 1 time. l. friskpresset citronsaft.

Ingefær skal skæres i tynde skiver og læg dem på en lille gryde. Du kan også bruge en slev. Hæld hakket rod i vand og kog varme i ca. 15 minutter. Derefter bouillonen afkølet og filtreret. Den resulterende væske skal tilføje honning og citron.

styrker immunforsvaret

Der er andre måder, hvordan man forbereder ingefær tinktur. Opskriften kan varieres afhængigt af det formål, som du er ved at forberede den medicinske drikke.

For forkølelse, for eksempel, anbefales det at lave en tinktur af ingefær, citron og honning. Men det er nødvendigt at forberede sig på forhånd. Til dette formål, er du nødt til at tage en citron, er det godt vaskes og skæres i skiver sammen med huden. Sætte dem i bunden af en tidligere fremstillet beholder - som regel godt vaskede banker. På toppen af en citron finthakket ingefær pasform. Derefter det hele hældes flydende honning. Hvis det er nødvendigt, det kan være præ-smeltet på dampbad.

Denne ingefær tinktur forbereder sig på to måneder. I løbet af denne periode, kan ingefær brygge. Glem ikke, at banken helst skal opbevares på et mørkt sted, beskyttet mod sollys, sted.

Opskrift på vægttab

Alle ved ingefær egenskab at normalisere stofskiftet, som stimulerer kroppen, får det til hurtigt at udlede fedtophobning. Hvis du ønsker at tabe sig, er det muligt at forberede et afkog. Det er nødvendigt at tage ingefær, en skefuld citronsaft og en liter vand.

Revet rod hæld kogende vand og sat i brand. Når væsken koger, er kasserolle fjernes fra varmen. Så snart det er muligt at tilføje citronsaft og hæld i en termokande. Det bør stå i mindst to timer, såsom ingefær tinktur. Opskrift forberedelse, kan du ændre på egen hånd. Nogle, for eksempel, anbefales det at tilføje honning i det.

Men der er en anden metode, som det skal forberede ingefær tinktur. De gamle tibetanske opskrift bedømmelser, som bekræfter dens effektivitet, anbefales det at blande finthakket ingefær og et par fed hvidløg. Bestanddelene tilsættes i en termokande og hæld kogende vand. Indgyde de skal være ikke mindre end 2 timer. Den filtrerede væske kan drikkes enten varmt eller koldt.

Wonder Drink

At udlede slaggen kan anvende en blanding af citron, ingefær og agurk. Tinktur, fremstillet af disse produkter, ikke kun bidrager til at tabe sig, men også til at trække overskydende væske, affaldsstoffer og giftstoffer fra kroppen. Forberedelse det på følgende måde.

Tage 2 liter kogt og afkølet vand root mean størrelse. Ingefær er nødvendigt at slibe med en blender eller fint rivejern. Den resulterende opslæmning skal omrøres i vand. Der bør også tilføje en mellemstor agurk. Du først nødt til at rydde det fra skræl og skæres i strimler. Vandet skal også sættes i de hakkede citron kiler. Denne ingefær tinktur nat skulle stå. Den angivne mængde af væske bør indtages om dagen. Tag denne infusionshastigheden nødvendigt - at opnå den ønskede virkning på 4 dage er nok.

Forventede effekt og anmeldelser

Nyttige egenskaber af ingefær har været kendt i tusinder af år. Nu kan du finde masser af forskellige opskrifter, der forklarer, hvordan man forbereder sunde drik lavet af denne plante.

Ikke kun det hjælper med forkølelse, galde stasis og smerte ingefær tinktur. Anmeldelser foreslår, at du kan drikke det for astma, nyre funktionsfejl og problemer med fordøjelsessystemet. Nogle hævder endda, at det er en fremragende metode til forebyggelse af kræft. Af den måde, hvis du er bekymret for smerter i leddene, derefter forberedt en alkohol tinktur kan gøre komprimerer.

Tager ingefær til vægttab, huske på, at resultatet ikke vil være mærkbar, hvis ikke at huske de grundlæggende regler for levering. Ja, tinktur kan fremskynde metabolisme og fjernelse af rester, men dette er ofte ikke nok. Eliminerer behovet for bagning, fede kød, alle former for slik.

Ginger tinktur kan reducere den psykologiske afhængighed af mad og krop toning. Dette vil igen, er med til at øge den fysiske aktivitet.

Kontraindikationer

Før du laver en tinktur af ingefær, er det nødvendigt at finde en liste over situationer, hvor det ikke anbefales at drikke. Kontraindikationer omfatter leverproblemer, herunder skrumpelever. Jeg kan ikke rådgive det, og folk, der lider af hepatitis.

Lidelser i det kardiovaskulære system er også kontraindiceret. Ingefær indeholder stoffer med cardioaktive egenskaber. De kan stimulere hjertemusklen.

Give afkald på brugen af ingefær tinktur er nødvendig og allergi. Hvis du drikker det i perioder med spændinger, kan kun forværre tilstanden. Ingefær vil bidrage til at sikre, at alle reaktionerne i kroppen kun forværre.

Kontraindikationer omfatter også mavesår sygdom, gastritis. Det er ikke nødvendigt at drikke og hyperaciditet. Mennesker, der lider af dette problem ofte klager over halsbrand efter at have drukket tinktur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.