SundhedAlternativ medicin

Medicinsk brug af urter: celandine fra acne

En af de mest berømte medicinske planter i dag kan kaldes renlighed. Alle ved, hvad slags nyttig plante er celandine, behandlingen bruges universelt. Dens saft, selvom det ikke er meget giftigt, hvis det tages til mad, men samtidig helbreder det sår godt og har en gavnlig effekt på hudens celler.

Renhed er stor, eller som navnet lyder i Latin - Helidonium, - dette er en af en slags celandine flerårig unik plante fra en stor familie af valmuer. Denne plante er udstyret med en stor, lang, forgrenet tynd stilk, som når en højde på godt over en meter. Hvis denne stamme er brudt eller bøjet, vil celandinesjuice begynde at dukke op på dets brud. Denne saft, efter kort tid i luften, erhverver først en gul, og derefter en lys orange farve. Det bedste middel til hudproblemer er den saft, der udskiller celandine: fra acne, fra vorter, fra forskellige former for udslæt. Bladene på planten sidder på petioles. Deres form er udstyret med dybe pinnate snit. De har fra tre til fem runde formede indsatser. Den øverste del af bladet er normalt større end de andre og har tre brede knive. Bladene fra celandine ovenfra har en lysegrøn farve, og underfra giver de en blålig tinge. Når celandine blomstrer, blomstrer sine blomster med sin usædvanlige solrige skønhed. De har en gylden skygge af gul, en blomstrende blomsterblomst og fire kronblade på hver blomst. Efter at blomsterne har overlevet deres tid, giver planten en ejendommelig slags frugt - en kasse.

I folkemedicin er der mange plager, der hjælper celandine: fra acne, for at fjerne vorte vækstarter, de faktiske vorter, behandlingen af tørre kallus og papillomer samt til behandling af mange andre sygdomme og lidelser i huden.

Renhed er selv en giftig plante. Det indeholder sådanne farlige stoffer som alkaloider: chelerythrin, protopin, homochelidonin, sanguinarine og mange andre. Af de stoffer, der er indeholdt i renset, er der skabt et specielt lægemiddel, som stadig anvendes til kemoterapi til behandling af maligne tumorer.

Anlægget kan bruges hele året rundt i wellnessområder. Det er muligt at indsamle græs af celandine om sommeren og forberede det til vinteren, at koge medicinske bouillon fra det og gøre infusioner.

For effektivt at bruge celandine fra acne, kan du lave og opbevare en særlig salve. Det hjælper også med både vorter og lunger. Denne salve er en nødvendig ting i hvert hjem medicinskabskab, fordi korn er et almindeligt problem, og også fra vorter er ingen immun. Denne universelle salve vil også lette eksem, psoriasis og diatese. Du kan også bruge den til kosmetiske formål til forebyggelse. Det kan også hjælpe med uønsket pigmentering af hudområder og når freckles elimineres. For at lave en sådan salve er simpel nok, skal du bare opbevare frisk celandinejuice og en lille mængde petroleumsgelé. Vaselin og en vidunderlig celandine juice skal blandes i en streng andel, hvor vaseline skal tage fire dele og juice - en andel. I stedet for juice til denne salve bruger ofte tørret celandine græs, jordet i pulver, og i stedet for petrolatum, undertiden tager de lanolin. Denne salve kan opbevares i køleskabet i op til to år uden hindring.

Det er også nødvendigt at vide, at celandine ofte kan forårsage allergiske reaktioner på huden. Derfor skal du konsultere din læge, inden du bruger celandine fra acne.

Renhed er en landsdækkende, ofte brugt, terapeutisk, alt tilgængeligt middel til en hel liste over lidelser. Brug det til behandling er rart og nyttigt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.