ComputereUdstyr

Printeren udskriver blanke sider: årsager og udbedring

Udskriver Printeren udskriver og derefter en "fin" punkt begynder kører blanke ark. Ingen forstår, hvad der skete, hvorfor og hvad de skal gøre. Svigt i enheden for at udføre sine opgaver kan være forårsaget af forskellige årsager. Så hvorfor printeren udskriver tomme sider?

bruger distraktion

Ofte er det sin egen uagtsomhed er grunden til, at printeren udskriver blanke sider.

  • Hvis det hvide papir glider gennem 1-2 sider, så er du nødt til at re-kontrollere rigtigheden af udførelsen af et dokument. Måske er der for store sideskift, tomme linjer, plader og lignende. D.
  • Når patronen ikke er fjernet den beskyttende film. Det giver ikke blækket sprøjtes på arket.
  • Ukorrekte eller løse kabelforbindelser. Du er nødt til at tjekke dig selv, trække dit kabel ind i stikket, så kontakten var fuldstændig. Det er muligt, at kablet ikke bliver brugt.
  • Ofte på kontoret, hvor du har brug for at udskrive et stort antal dokumenter, bruge forskellige typer papir. Nogle printere nægter at udskrive, hvis de anvendes forkert ark.

Problemer med patroner

Hvis printeren udskriver blanke sider, i nogle tilfælde, bliver årsag fuldstændig forbrug af blæk eller toner. Men før den udskriver bliver blegere striber til at gå og så. Forth. Så hvad om brugeren forbrug af blæk, som regel vide på forhånd. I dette tilfælde er problemet løst simpelthen - den nye blækpatron eller genopfyldning. I tilfælde af laserindretningen kan ryste patronen for at fordele toneren.

For inkjet printere er karakteriseret ved endnu et problem: tilstoppede dyser gennem hvilken blæk sprøjtes. Hvis enheden i lang tid stående rundt, skal du køre en ren system, før du udskriver.

Desuden kan blækket simpelthen tørre op i inkjet patron. I dette tilfælde er det tilstrækkeligt at erstatte ham.

Et meget almindeligt problem - svigt af printerhovedet. I så fald skal du medtage enheden i tjenesten.

Problemer Printer

Den enkleste grund - printeren er "træt". Printhoveder arbejde ved høje temperaturer, så det er muligt, at indretningen simpelthen overophedet, og det var årsagen til fejlen. Hvis du giver maskinen til at hvile, så et par timer senere han ville komme tilbage til normal.

Kan bryde tromle. Ofte er der et problem med dine kontakter. Hvis de er beskadiget, så billedet overføres til laserenheden.

En almindelig årsag til, at HP printer udskriver blanke ark, - en magnetisk rulle brud. Han holder op med at rotere, og billedet overføres til papiret.

Hvis laseren ikke virker, er billedtromlen ikke modtaget. Hvis sidstnævnte ikke har figuren, udskriver printeren blanke sider.

Fejl højspænding enhed fører til det faktum, at de afgifter, som ikke er genereret, dermed ingen "bærere" af billedet.

I alle disse tilfælde kun én vej - at gælde for service og erstatte de berørte dele.

fiasko ON

Den første ting at tjekke printerindstillingerne. De kan ses i det tilsvarende afsnit i menuen. Eller gøre det endnu nemmere at udskrive en testside. I dette tilfælde er alle indstillinger nulstilles. Hvis der ikke skete noget, kan problemet være i driverne. De kan geninstalleres eller opdateres.

Det er muligt, at printeren udskriver tomme sider på grund af uforenelighed med operativsystemet. Dette sker typisk ved brug af de gamle maskiner.

En anden mulighed - virus, anti-virus eller anden software blokere udskrivning. Det sker. Også, kan problemet forårsage firewallen deaktiveret.

Den mest åbenlyse problem - en beskadiget udskriftsfil. I dette tilfælde bør det bare gem, og sende printeren allerede fra et andet dokument.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.