ComputereUdstyr

Overvåg SyncMaster 940N: funktioner og anmeldelser

LCD-skærme i lang tid og grundigt flyttet markedet forældet analoger baseret på billedrøret. Og det til trods for, at LCD-modeller er i gennemsnit 40-50% dyrere. Men netop dette kan tilskrives den stabile popularitet af entry-pris segmentet tech skærme. Det er klart, udgifter til LCD-modeller er overlegne i kvalitet kopier fra det sidste århundrede, men om brugeren rent faktisk vil være i stand til at få denne skærm alle de samme fordele som i den fulde version af det midterste segment? Svaret på dette spørgsmål kan findes i skærmen review Samsung SyncMaster 940N, 19-tommer skærm, som er et eksempel på et standardformat i budgettet klassen. Det er også værd at bemærke, at den oprindelige pris segmentet ganske tæt befolket konkurrenter, blandt hvilke en betydelig position har LG mærkevarer. Anyway, vil revisionen skærm tillade en mere komplet indtryk af ham.

Generel information om modellen

Modellen kan ikke adskilles fra den vigtigste N-interval, som den tilhører. Det skal siges, at de medlemmer af familien oprindeligt udtænkt som en business-class-enhed. Især er sådanne skærme anvendes i kontorer, banker og andre arbejdspladser mid-niveau medarbejdere. I denne sammenhæng skærmen Samsung SyncMaster 940N træder i stedet for en anden repræsentant for den N-serien, som erstattede den 920N. Sammenlignet med den model af en svunden ny version er udstyret med mindst et iøjnefaldende design. Det vil sige, har det vist sig mindre præsentabel med hensyn til design og er tilgængelig for kunder i samme farve og forenklet støtte. Men den model 920N og ikke meget stilistiske lækkerier.

monitor funktioner

Hvis i forbindelse med design model er indlysende gennembrud i segmentet er ikke givet, den indre fyldning, i hvert fald, synes ikke en skabelon fra konkurrenterne. Producenten har brugt en masse avanceret udvikling, der gør det muligt at realisere en anstændig ydelse model SyncMaster 940N, hvis karakteristika er som følger:

 • Diagonal - 19 inches.
 • Størrelsesforhold - 4: 3.
 • Synsvinkler vandret og lodret - 160 °.
 • Opløsning (i grænsen format) - 1280x1024.
 • Lysstyrke - 300 cd / m2.
 • Responstid - 8 ms.
 • Dynamisk kontrastforhold - 700: 1.
 • band pass - 140 MHz.
 • Farvedybde - 16,2 mio.
 • Strømforbrug i dvale - 1W.
 • Driftseffekt - 38 watt.
 • Montering VESA - 7,5x7,5 cm.
 • Med fod - 407 mm i bredden, 422 mm højde og 217 mm.
 • Vægt - 4,8 kg.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod analyse af de særlige kendetegn ved responstid og betragtningsvinkler på 160 °. Disse to figurer illustrerer blot to modstående kvalitet som udtrykker fordele og ulemper SyncMaster 940N hhv. Fordelene omfatter responstid, fordi nutidens selv 5 ms - det er en anstændig rekord i dette segment. Som for betragtningsvinkler, så den allerede underudviklede matrix TN kan simpelthen ikke levere høj kvalitet billede med sådanne parametre.

monitor economizer

En af de gennemførte teknologiske innovationer, der ikke er så ofte få en budget-skærme, blev economizer. Dette system gør det muligt at styre os System med forventning om optimering af forbruget. Denne tilstand aktiveres på tidspunkter, hvor der forventes lave strømforbrug. Omvendt, når der er en belastning på SyncMaster 940N, at systemet vender tilbage til normal drift, og derfor er anmodninger om strømforbruget reduceres. For fuld drift af systemet, skal economiseren interagere med computergrafik ressourcer gennem en særlig nytte. Brugeren er kun forpligtet til at installere og konfigurere den i henhold til deres behov.

Installation og tilslutning af skærmen

Som regel slutte skærmen til grafikkortet implementeres af D-sub-stik. Imidlertid kan der anvender adaptere gennemføre andre metoder til forbindelse. Desuden er skærmen udstyret med standard elektrisk ledning, som skal indgå i nettet. Med hensyn til installation SyncMaster 940N, er der to måder at brugen af konventionelle eller leddelte stativ. I det første tilfælde gælder holder Vesa specifikation, med hvilken skærmen er installeret på den stabile platform.

Den anden fremgangsmåde involverer montering fastholdelsesanordningen på bunden af hængslet stativet. I dette tilfælde kræver det demontering monteringspladen på bagsiden nedre side af skærmen, hvor fastgørelsesbasen yderligere integrerer adapteren. Med denne fremgangsmåde til installation af skærmen "Samsung SyncMaster 940N» udstyret med en større stabilitet, fordi under monteringsstangen udnyttes skruer og beslag.

Nuancerne i selv-diagnose og reparation

Ofte er problemet med manglende billede, lyd eller hovedmenuen opnås ved at forbinde validering monitor. Derfor er det nødvendigt at kontrollere ikke kun tilslutningen enhed med kortet, men også en direkte forbindelse til en computer. Også overvåge "Samsung SyncMaster 940N» er udstyret med en selvtest-system. Med det kan du teste funktionaliteten af kunsten uden manipulation af grafikkort og pc'en. Det er nok til at slukke for video-kablet fra computeren, og tænd for monitoren. Hvis du ser en meddelelse, der beder dig om at kontrollere kvaliteten af forbindelsen, udstyret med jævne mellemrum.

Positive anmeldelser på skærmen

Selv om der er en masse positiv feedback vedrørende direkte udsendelse kvalitet billede, måske en særlig plads i denne kategori tager brugernes udtalelser pålidelighed. Mange ejere bruge skærmen det i flere år og havde aldrig konfronteret behov for alvorlige reparation. Dette bidrager til kvaliteten af skærmmodulet, og holdbarhed af komponenterne. Bemærkelsesværdige egenskaber og "billeder", som giver Monitor Samsung SyncMaster 940N i at arbejde med en computer. Markant skarphed, høj farvekvalitet og brede konfigurationsmuligheder. Alle disse fordele er forstærket og behagelig design enhed, selv om, som bemærket, at modellen ikke er så præsentabel i forhold til sine forgængere.

negative anmeldelser

Kritikere lidt, men det er ikke uden omkostninger. Selvfølgelig først af alle sådanne anmeldelser vedrører betragtningsvinkler. Selv hvis du ændrer lidt på tv-position, vil forskellene blive synlige i billedet. Men glem ikke om den budgetmæssige kategori, som tilhører Monitor SyncMaster 940N og andre medlemmer af hans familie. At kræve højere kvalitet ville være unødvendigt - modellen med disse egenskaber og er dyrere og er produceret af andre teknologier. Ikke desto mindre er et beskedent udvalg af midler gennem forskellige tilslutningskabler i lang tid er ikke typisk selv for billige skærme.

konklusion

Denne skærm er organisk passer ind i komplet sæt af billige computer til simple opgaver. Det kan være både indenlandske behov og arbejde med kontorprogrammer. Særlige SyncMaster 940N billedkvaliteten vil ikke blive overrasket, men med hensyn til pålidelighed og holdbarhed overgå mange i højere klasse. Derfor og for gamere, denne mulighed er ikke nødvendigt på grund af den svage funktionalitet. Generelt hvis du ønsker attraktivt i design, stabil drift og fordringsløs i vedligeholdelse model, en variant af "Samsung" kan være den ideelle løsning. I statskassen skal tilføjes plus modeller og demokratisk pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.