ComputereUdstyr

Apparatur bundkort

Måske køb af en computer, kan matche de indtryk kun glæden ved at eje dem. Men den meget forberedelse, før de køber efterspørgsel fra potentiel ejer af den tidligere sammenlignende arbejde. Hvad der præcist? Så vi forsøger at forstå. For det første er du nødt til at give et svar - eller en bærbar computer. Vi vil ikke dykke ned i den detaljerede beskrivelse, skal du vælge kun de vigtigste punkter. Den bærbare computer kan transporteres, stationær model har ikke denne egenskab, er bundet til en bestemt overflade, men pc'en har tiltrukket mange brugere, primært ved tilstedeværelsen af muligheden for en opgradering - for at forbedre ydeevnen ved at erstatte nogle af detaljerne på en ny prøve. Antag, at du stadig vil have computeren til at indsamle, købe stationær model, vælger hver detalje omhyggeligt. I dette tilfælde er vi nødt til at bestemme retningen af pc'en: gaming, hjem, kontor. Hvis du ønsker at samle bare et spil mulighed - være parat til at bruge penge omhyggeligt, fordi denne model vil kræve stærke, derfor dyre komponenter.
Selvfølgelig kan du lave en gaming computer konfiguration, som vil trække til siden eller magt grafikkort, enten i retning af en bedre frekvens af processorkerne. Det vil sige, du kan, for eksempel, at købe et gennemsnit på CPU ydeevne, men bedre grafikkort eller omvendt. Men det bør foretage en reservation, under hensyntagen til de generelle tendenser i virksomheder, der producerer videospil, hvis kun at stole på grafik, begreber som frekvensen af CPU afgår på en anden plan. Desuden bit processor har en vægtig betydning for hele magtspil. Totalt at samle en gaming computer, skal du sørge for at have en god gaming-kort, 64-bit CPU og en kraftig PSU. Det skal bemærkes, næsten alle Aktører holde sit sortiment bærbar computer til spil, som stadig ikke har en opgradering funktion.


Vi vil ikke overveje at købe en detalje af det optiske drev, berører imidlertid valget skærmen. Hvordan vælger en skærm? Da vi allerede har købt en produktiv spil kort ville være logisk at købe en skærm, der giver billedet definition High Definition, men vigtigst på skærmen - form af en matrix. Den dyreste - er de IPS paneler har utroligt klare, men skønnes disse skærme er en størrelsesorden større end de populære skærme matricer NT + Film.


Når vi har samlet spilsystem enhed, skal du vælge et bundkort, der vil forbinde til den synkrone drift af CPU, harddisk, grafikkort og RAM. Prisen på harddisken, RAM er ikke for stor, så der er ingen grund til at spare. Vælge den harddisk kapacitet af 5 GB, og hukommelse - 8 GB. Til 64 x slaglængde CPU. Så, hvordan du vælger et bundkort kort? Forside af alt, er det nødvendigt at give tilstrækkelig mad hver del, høj dataoverførselshastighed. Valget af bundkort er nok den mest tidskrævende punkt, fordi du er nødt til at overveje en masse forskellige ting. Sørg for, at bundkortet er kompatibel med enheden viste sig at være fabrikanten og generation CPU, vil et fremragende værktøj til komplekse legetøj være tilgængeligheden af dual-channel hukommelse drift. Valg af bundkort bør også tage hensyn til niveauet af broer tilbageslag (nord og syd). Sædvanligvis anvendes til dette formål passiv køling udført ved anvendelse af en aluminium radiator.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.