Sport og FitnessUdendørs sport

Norsk stjerne Ule Ainar Bjoerndalen: biografi, skidskamp succes

Dette er en fremragende og vellykket norsk biathlete, skiløber, som er den eneste seks-time olympiske mester i skiskyting. Derudover er han en sexten-tiden verdensmester, flere præmievinder af de olympiske lege og skidskamp og biathlon-verdensmesterskab, en seks-time VM i verdensmesterskabet. Han vandt hjerterne hos mange sports fans. Den berømte Ule Ainar Bjoerndalen er en skidskiksstjerne, favorit af hans fans.

Ifølge alle sine indikatorer er denne mand den anden blandt sportsfolk i vintersport.

Ole Einar Bjoerndalen: biografi, hobbyer

Han blev født i en lille norsk by Drammen den 27. januar 1974. Hans barndom blev afholdt i Simrostrand i familien af almindelige landmænd. Undersøgelsen var ikke særlig interesseret i drengen, da han brugte hele sin fritid i forskellige sportsafsnit. Fodbold, spydkaster, håndbold, løbekørsel og cykelture er alle hans børns hobbyer. På en gang og far Ole var atletik, men han måtte stoppe disse studier, fordi han var nødt til at leve for sin store familie.

Ule Einar har 2 flere brødre og 2 søstre. Doug (ældre bror) var den første af børnene at deltage i skiskyting. Ifølge hans eksempel i 1984 var Ule involveret i denne særlige sport.

Som resultat heraf viser det sig, at hans vidunderlige sejre den norske biathlete har realiseret drømmene om sin far, til hvem skæbnen ikke har haft mulighed for at gøre sport til din egen fornøjelse.

Personlige oplysninger om atleten

Uddannelses atlet modtaget i Ski Academy of Norway.

Ole er flydende på forskellige sprog: norsk, italiensk, engelsk og tysk.

Siden 1992 er han medlem af Landsholdet i Norge. Hans træner er Rogger Grubben (på ski) og Yoar Himmle (skydning), og hans hjemmeclub er Ule - "Simostranda".

Karriere i skøjteløb, succeser

Den fremtidige norske stjernevidenskabelige Ole Einar, som allerede nævnt ovenfor, var glad for flere sportsgrene i sin barndom og ungdom. Eksemplet på den ældre bror har imidlertid påvirket det endelige valg. I starten var atleten fremragende i skiløb, så han blev bemærket af trænerne, og allerede i 1992-1993 begyndte han at udføre på verdensmesterskabet.

I Lillehammer var 1994 hans første i OL. På den tid var han kun ude af stand til at demonstrere sine gode evner. Han vandt ikke en enkelt medalje.

Den første for ham var en seriøs og betydelig succes i 1994-1995 sæsonen, hvorefter Bjoerndalen tog fjerdepladsen i verdensmesterskabets overordnede placering. Og i 1998 vandt han sin første olympiske medalje og vandt førstepladsen i verdensmesterskabet.

I 2001-2002 sæsonen vandt Ole Ainar Bjoerndalen i Salt Lake City i OL det første sted fire gange. Den næste sæson efter ham bragte den berømte atlet den anden i sin flerårige karriere VM.

Mindre succesfulde var OL i 2006 , der blev afholdt i Torino: 3 medaljer, men der var ikke noget guld. Fra 2004 til 2009 blev der sat en absolut rekord - 4 verdensmesterskaber.

Ved den kanadiske OL (Vancouver) i 2010 vandt atleten en sølvmedalje på en afstand på 20 km (individuel løb), hvor han kun tabte sin norske holdkammerat Emil Heil Svensen. Modtaget også en guldmedalje i relæet.

Ole Einar er den fire-time vinder af den jule russiske skidskamp race af stjerner.

I 2011 blev Ole Eynar tildelt Holmenkollen medaljen. Allerede på det tidspunkt var han den mest voksne blandt atleter (38 år).

Ole Einar Bjoerndalen: Personligt liv

Nu bor den berømte biathlete i Østrig i byen Obertilliahe (føderalt land Tyrol). I maj 2006 giftede Ule Einar en biathlete fra Belgien. Hun er af italiensk afstamning og hun hedder Natalie Santer.

Brylluppet (brylluppet) fandt sted på grænsen mellem Italien og Østrig i byen Toblach, hvor bruden blev født. Interessant er det faktum, at efter at have forladt kirken, gik det unge par gennem en "tunnel" bygget af crossbred skis.

Desværre slået deres ægteskab i 2013 op. Ifølge rygter er denne triste kendsgerning forbundet med Bjerndalenes roman med hviderussisk atleter Daria Domracheva. Børn har ikke en skidskiksstjerne.

konklusion

Ole Ainar Bjoerndalen nævnte ofte i sine historier om hans biografi, at han fra barndommen ikke kunne lide det, han ikke kunne lide, men endda hadede at prioritere en person, især sin egen bror. Måske var det denne karaktertræk, der hjalp ham med at opnå sådanne utrolige succeser og bidrog også til at forblive i professionel sport i så lang tid.

Ole Ainar Bjoerndalens navn vil altid forblive i sportens historie. Han er den hurtigste og mest succesrige biathlete, den mest voksne vinder i personlige konkurrencer på Vinter-OL.

Hans alder forhindrer ham ikke i at vinde. Ved OL i Sochi, lykkedes det at "King of Biathlon" vinde en anden guldmedalje i sprinten i 40'erne. Nu er han en syv-time-mester i Winter Olympics.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.