Sport og FitnessUdendørs sport

Alexei Nemov - Atletens triumf. Biografi og gymnastikets personlige liv

Denne mand kan allerede kaldes en veteran fra det russiske nationale gymnastikhold. Den velkendte atlet Alexei Nemov har opnået succes ikke på grund af nogle gode øjeblikke og held, men på trods af alt. Sagen er, at selv i sin barndom blev han alvorligt skadet. Han falder og slår ryggen på jernskovlen, det ser ud til at han ikke længere kunne håbe på nogen præstationer i sporten. Men han kunne bevise helt for alle, at ingen hindringer forhindrede ham på sin vej til succes.

Det første forsøg på at komme ind i gymnastikgruppen var mislykket

Atlet Alexei Nemov blev født 28. maj 1976 i Mordovia, i en landsby kaldet Barashevo. Efter et stykke tid gik han sammen med sin familie i Togliatti. Og det syntes at han syntes, at han var bestemt til at blive en hockeyspiller, da den lokale Lada med succes udførte sig i top divisionen, og mange spillere med succes viste sig i udlandet. Men på 4 år besluttede Alexey Nemov at gå på gymnastik. Men første gang blev han nægtet adgang til gymnastikgruppen. Og hele punktet var, at de bragte ham tidligt - han var stadig for ung.

Sassy, men lovende gymnast

Et og et halvt år kendt for mange træner Irina Shestakova annoncerede rekruttering af en gymnastik gruppe. Hun forsøgte at finde børn i børnehaverne, spurgte vejledere om hvem og hvordan hun viste sig selv. Og i en af børnenes institutioner, som kiggede Irina, blev Nemov Alexey opdraget. Hans biografi fra det øjeblik begyndte at genopbygge med sportsresultater.

Og de bemærkede Alexei simpelthen. Da lærerne samlede alle børnene, viste det sig, at der ikke var nogen. Ifølge en af lederne tumlede Alexei i rummet til spil. Og sportsmanden på dette tidspunkt forsøgte at ryge. Men de straffe ham ikke. Han blev taget til gymnastiksalen for "re-education." Ifølge coachen studerede han tilfredsstillende. Hans data var ikke for høje. Men med koordineringsevnen var det modsatte. Som coachingsjournalen fortalte, var Alexei en cocky, uforskammet, men lovende gymnast.

Hvis Alexis bliver spurgt om hans mor beundrer dem, svarer han altid på dette spørgsmål negativt. Ifølge atleten vidste hun altid, hvad han ville være i fremtiden. Samtidig tilføjer han altid, at han elsker hende meget, siden hun rejste sig helt alene. Faderen forlod familien i det øjeblik, da Lesha var meget ung.

Første præstationer i sportsarenaen

I 1996 modtog han sit første guld på de olympiske lege Alexei Nemov. OL blev afholdt i Atlanta på det tidspunkt. Atleten blev en to-time mester. Efter fire år gik Alexei til OL i Sydney og vandt igen guldmedaljer i to eksemplarer. I overensstemmelse hermed og fra forestillinger i spil i Athen forventede fansne nye sejre. Og de blev ikke skuffet af Alexey Nemov. 2004 var et ret vanskeligt år for ham. Til glæde for tilskuerne udførte atleten det mest komplekse program, som ifølge eksperter andre ikke engang kunne drømme om. Dommerne havde imidlertid en helt anden mening.

Skandale, der udbrudte på OL i Athen

Det skal selvfølgelig bemærkes, at all-around altid har været for svært for vores atlet. Det er dog ikke så slemt, at du som følge heraf ikke kan komme ind i antallet af præmievindere. Dårlige vurderinger var og efter præstationer på en crossbone. De point, der blev givet til vores gymnast vil efterfølgende blive kaldt uden fortilfælde. Talrige seere fra hele verden betragtet som Alexei Nemov modtager klart undervurderede karakterer fra dommere, der efter et stykke tid stadig rejste dem. Men den endelige score var stadig ikke nok til at komme ind i antallet af vindere.

Atleten blev ramt af støtten fra seerne

Offentret kunne ikke lide dette, og hun begyndte at fløjte dommerpanelets afgørelse. Konkurrence som et resultat af fansens handlinger blev besluttet at stoppe. Da en anden atlet nærmede sig projektilet, var der ingen ordre på tribunerne. Folk whistled, råbte og krævede retfærdighed. Det skal bemærkes, at der ikke var så mange fans fra Rusland. Alexey blev ramt af denne situation. Han gik ud på døren igen og takkede publikum for den gode holdning til ham, for den støtte, de havde givet. Situationen forværredes imidlertid ikke, og den amerikanske atlet kunne ikke starte sin tale.

Efter OL skal du hvile for at begynde at træne igen med nye kræfter

Publikum faldt kun efter Alexei personligt spurgte dem om det. Derefter sagde alle sportseksperter og almindelige mennesker mere end en gang at atleten var uretfærdigt berøvet medaljer. Som følge heraf tog Alexei kun det femte sted. Det var naturligvis fornærmende. Og det skjulte ikke Nemov Alex. Biografi af den store gymnast holder tre ture til OL. Og på alle disse spil viste han sig på den bedste side. Efter de athenske spil ønskede gymnasten at hvile lidt fra det stress, han havde udholdt. Og det var muligt kun at gøre dette i familien, i samfundet af mennesker, der var kære for ham. Og efter hvile kan du begynde at træne igen med ny styrke og friske følelser. Ved afslutningen af hans karriere på det tidspunkt sagde Alexei Nemov ikke.

Det personlige liv i en atlet

Bekendtskab med sin kone Alexei skete på basis i Moskva. I starten var der ikke noget alvorligt mellem dem. Forholdet var venligt. Galya, det er navnet på gymnastens kone, arbejdet på træningsbasis som administrator. Og hun havde allerede en mand og en søn. De talte bare med hinanden, Alexei rådgik om hans personlige liv, og Galya forsøgte at hjælpe ham.

Efter et stykke tid begyndte Alex at forstå, at han savner Galya mere og mere. Derefter gav han hende lige parfume for at gætte lugt, uanset om det var på arbejde eller ej. Det hele varede i to år. Og ingen af de elskende kunne tage det første skridt, tænkte det mellem dem bare venskab. Følelser og forblev under den store hemmelighed. Efter et stykke tid meddelte Alexey imidlertid, at han ikke vil træne i basen længere. For Gali var dette løsningen på alle problemer. Der var ikke behov for at skille sig fra. Og hendes svigermor troede på, at hendes ægteskab var lykkeligt. Og ligesom alt skal roe sig ned.

Men efter at have vundet OL turnerede Alexei Nemov tilbage til basen og inviterede Galya til at tage med ham til Togliatti. Hun, uden at tænke to gange, samlede ting, tog hendes søn med hende og gik til Alexey.

Om hans valg vil gymnast ikke fortryde

En måned senere gik atleten igen til konkurrencer i Frankrig. Og Galles tid til at falde i depression, da den elskede ikke er omkring, forlod hun familien og er i en ukendt by. Sammen tællede de bogstaveligt talt uret til mødet, forfærdeligt kede hinanden. Gendannens returvej lå over hovedstaden. Der måtte han tilbringe natten og flyve den næste dag med fly til Togliatti. Imidlertid tog han uden tøven bilen og rykkede hjem med rasende hastighed i en nedtur. Sammen med ham gik og hans træner. Som følge heraf kom han til sin elskede en dag tidligere, hvilket var meget tilfreds. Med rigtigheden af hans valg tvivlede Alexei aldrig på, og han har ikke til hensigt at tvivle på fremtiden.

Nogen tid efter afslutningen af konkurrencerne i Frankrig formaliserede det unge par formelt deres forhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.