TravelingRetninger

Attraktioner Yuzhno-Sakhalinsk: beskrivelse, adresse

Yuzhno-Sakhalinsk tidligere tilhørte Japan. Rakte ham i henhold til Portsmouth-traktaten efter den russisk-japanske krig i 1905. Så var landsbyen Vladimirovka. Japanerne gav ham navnet Toyohara. Efter Anden Verdenskrig forliget igen blev en del af Rusland, og i 1946 blev byen Yuzhno-Sakhalinsk.

Start her

Turister kommer her. De er tiltrukket af seværdighederne i Yuzhno-Sakhalinsk. Mange ønsker at se, om der stadig er noget af kulturen i et andet folk efter byen ophørt med at tilhøre Japan. Så rejsende bør starte med en rundvisning på lokale lokalhistoriske museum. Det er placeret i skæringspunktet mellem gaderne og Museum of Kommunistiske Prospect. Det første, de vil se, er hans bygning. Den er lavet i en japansk stil og blev bygget i 1937. Generelt blev museet grundlagt i 1896. Så samledes den første samling af udstillingsgenstande. Hvem Udstillingen omfatter mere end 200 000 poster. Efter at have gennemgået historie Sakhalin og Kurilerne, kan du udforske andre attraktioner i Yuzhno-Sakhalinsk.

sommerferie

Vælg det næste objekt til at besøge er nødvendigt, afhængigt af tidspunktet på året. Om sommeren kan du gå til parken af kultur og hvile. Gagarin. Det er enestående blandt de ti bedste i Rusland. I hele territorium Fjernøsten er umuligt at finde noget lignende. Det faktum, at det blev grundlagt af den japanske i 1906. Og de ved en masse om parken er. Men efter Anden Verdenskrig regering havde en finger med i det, for at opretholde og opbygge sit område så godt som muligt. Vi byggede en sommer biograf, etablerede attraktioner, bænke, et dansegulv, boder med forfriskninger. Også i parken har en swimmingpool og boldbaner. Efter døden af den berømte sovjetiske kosmonaut i 1968, parken er opkaldt efter ham. I øjeblikket er der gerne slappe af som de lokale og besøgende i byen. Adresse: st. Børn, 1

Hjælp fodboldbanen

Stadion "Cosmos" er placeret i den samme park. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om området er ved at blive en arena til sport herlige kampe har de kommunale myndigheder ikke travlt med sin realisering. Det blev bygget i 1948 på stedet af en tidligere racerbane, og dens genopbygning blev udført én gang - i 1969. Fodboldbane kræver særlig pleje. Men der er som regel ikke overholdes. På pladsen voksede ikke græs, og hele overfladen var i pitten og stød. På marken, regelmæssigt afholde offentlige arrangementer, hvor det blev anvendt endnu mere skade. Men byen spillere besad bolden godt og vundet priser i forskellige konkurrencer.

I 1969 i byen Yuzhno-Sakhalinsk måtte jeg passere mesterskabet klasse "B" hold, så at udføre det stadion blev sat i rækkefølge. Efter talen, at situationen begyndte at forværres igen. Alle varede indtil indtil i 2014 blev besluttet at rekonstruere stadion. Nu er det værter talrige fodboldkampe, der finder sted i et nyt felt med kunstgræs.

Smuk og utilgængelige

Hvad er nogle attraktioner i Yuzhno-Sakhalinsk? I denne by, en masse af dem. En af dem - fyret af Kap Aniva. Byg det i denne fjerntliggende sted var ikke let - de kunne ikke levere byggematerialer. Derfor, i dette sted ofte mislykkedes, forskellige marinefartøjer. Byg et fyrtårn var nødvendig. Denne gør japanerne, da de begyndte at tilhøre denne område. Under vejledning af kendte arkitekt i 1931, byggede vi et fyrtårn 31 meter høj, hvilket er et rundt tårn. Betjenes af sit personale, som omfatter 12 personer. Nu fyret er automatiseret og bo i det folk er ikke påkrævet. Den øde af landsbyen kom og Syd, som tidligere var placeret ved siden af.

her kun

Rejsende, der leder efter noget, der kun kan ses i denne by, vil det være interessant museum af jernbanemateriel. Her er de unikke udstillinger. Jern Sakhalin Vejen var smalsporede, forskellig fra andre russiske veje, midler og udstyr havde til at blive brugt, evnen til at bevæge sig gennem det (det havde strukturelle træk). Hvad skal man se Museet byder udstillinger af jernbanemateriel? Denne japanske biaksial platform, roterende sneplove, tanken 1954 toakslet overdækket vogn, sneplov "Wajima" bruges i begyndelsen af det XX århundrede, og andre. kunst søgning foregår indtil nu. Museum personale reparere og gendanne hvad der får dem, og fylde redegørelsen med nye udstillinger. Så museet, som ligger på ul. Vokzal'na d. 55, kan man komme mere end én gang.

Nær byen

Nu mener de naturlige attraktioner i Yuzhno-Sakhalinsk. For eksempel, meget interessant Bilshovyk bjerg højde 601 meter. Det ligger to kilometer fra byen. Kravl det er muligt ved svævebanen. Det blev oprindeligt bygget i 70'erne. En moderne svævebane åbnede i 2008. Det bør tage en tur på det, for at nyde den storslåede udsigt fra observation dæk. Også skiløb kommer her. På skråningerne af bjerget for dem basen er placeret. Og med det kommer ned på drageflyvere og paraglidere.

Ikke kun for børn

Naturelskere vil nyde og Zoologisk og Botanisk Park, der ligger på gadebørn, hus 4-A. Sakhalin Klimaet ikke kan kaldes gunstig, men dyrene formår at skabe betingelser egnet til liv. I 1993 blev den institution, placeret i parken af kultur og fritid. Vælg derefter den tidligere børnehave for ham. Besøgende kan se 500 dyr underholde dine børn og have nogle sjove selv. I parken afholdes underholdning begivenheder, der kører en børnezoo. Børn kommer her ikke kun for at kommunikere med dyr. De studerer også arten af klubben af unge biologer.

Labour barndom

Små i Yuzhno-Sakhalinsk bliver interessant at se en anden attraktion - børnenes jernbane. Den har en længde på 2,2 km og er placeret i parken opkaldt efter Yuri Gagarin. Vi byggede det i 1954. Dette gøres for at sikre, at gymnasieelever kan lære nye færdigheder.

Ligesom børn og forestillinger, der viser i dukketeater. En af de produktioner under navnet "Lille fe" kommer ikke fra scenen i 35 år. I teatret, en café og en udstillingshal. Det er placeret på den kommunistiske Prospect, 28-a.

At arbejde for ære

For forretningsfolk, byen har en særlig business centre. For eksempel, "Sakhincenter" på gaden kommunist, 32. Det er den største ikke kun i Sakhalin-regionen, men også i Fjernøsten. Vi organiserede det i 1990. På sit område er der banker, kontorer, et internationalt helsecenter, restaurant, parkering, udstilling center, og meget mere, er du nødt til at give en behagelig, moderne erhvervsmiljø. Efter arbejde kan du slappe af i restauranten. Deres Yuzhno få.

Hvor velsmagende foder?

Hvis du vil prøve japansk mad, gå til en restaurant "Toyohara" nevelsky gaden, huset 52. Den hyggelige atmosfære vil flygte fra travlhed i byen. Service er på det højeste niveau, byder på en smuk udsigt over byen. Fra restauranter med lignende køkken beskrevet anderledes er, at fisk og skaldyr er produceret i nærheden af øen. Japanske køkken kan også nydes i "Furusato" restaurant. Hans herre - Japansk, der flyttede til byen i 80'erne. Produkter, der anvendes til at lave mad, han køber i Japan. Det er beliggende på Lenin Street, d.179. Og er "Bukharin" restaurant på 2. Central Street. Der er allerede en europæisk køkken, er der en børnemenu.

By monumenter

Berigede, kan vi gå videre, for at se seværdighederne i Yuzhno-Sakhalinsk. I hvilken by er ikke et monument til Lenin? Der er han. Det er ikke nødvendigt at opgive sit besøg. Efter alt, manden, i hvis ære det er installeret - en del af vort lands historie. Især i Yuzhno-Sakhalinsk, blev monumentet designet af billedhugger E. Vucetic.

Der i byen og et monument AP Chekhov. Han blev bragt her og angive om videnskabeligt bibliotek i 1990. forfatter Sam kom til øen i 1890. Monumentet blev installeret i tilstedeværelse af kunstnere i Moskva Art Teater. Chekhov. Ceremonien blev overværet Oleg Efremov.

I Yuzhno-Sakhalinsk ære mindet om mennesker, som døde under jordskælvet i Neftegorsk. Skulptur i form af blokke af sten står på en konkret piedestal på Karla Marksa Street. Folk kommer her for at lægge blomster og mindes dem, der ikke længere.

Yuzhno-Sakhalinsk ligger langt fra hovedstaden i vores land. Men også på øen mennesker lever og ikke mister hjerte. Byen bragte eksotiske dyr, unikke malerier. Ofte er alt der er vist i Kunstnernes Union bygning, som er beliggende på gaden Vokzalnaya, hus 5, og vender denne gang til messecentret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.