Kunst og underholdningFilm

Mød - Skuespiller Andrei Kazakov

I dag er denne skuespiller er i stor efterspørgsel og populær i den hjemlige filmindustri. Mød - Andrei Kazakov.

Barndommen og ungdommen

Andrew blev født i Vengspils (Letland), i en arbejderklasse familie, September syvogtyvende nitten hundrede femogtres. Mor arbejdede på AvtoVAZ lastbilchauffør, hans far arbejdede som svejser på skibe og er ofte går til søs. I skolen blev Andrew alvorligt engageret i akrobatik og opnået betydelig succes - fik titlen mester af sport, blev medlem af landsholdet i Belarus og Litauen.

Som skuespilleren selv siger, at han aldrig drømt som et barn til at modtage et bestemt erhverv, og hemmeligt misundelig på deres jævnaldrende, som i årevis holili og næret drøm.

Efter eksamen fra high school, efter råd fra sine forældre, han indskrevet på lærerens college, han studerede der i et år og gik til hæren. Demobiliserede, Andrei Kazakov gik til Leningrad. Der begyndte han at studere på møbelsnedker-restaurator. Sporting resultater er nyttige i hverdagen. Sideløbende med sine studier, arbejdede han i et cirkus. I løbet af disse år, Andrei Kazakov blev interesseret i amatør. Da han først begyndte at tænke over skuespillerens erhverv. Fra første gang at komme ind i teatret mislykkedes. Men året efter han kom ind i GITIS i værkstedet til Peter Fomenko.

studere

Med lederen af kurset Andrew fra de første dage har en meget varm og venskabelige forbindelser. Efter eksamen, sluttede han sig til truppen Petra Fomenko. Så teatret endnu ikke var have sine egne lokaler, jeg var nødt til at spille på forskellige stadier, der var ikke meget komfortabel.

Avid teatergængere er godt klar over det arbejde, som skuespiller på scenen. Det er velkendt forestillinger: "Barbara", "Eventyr" (for dette arbejde blev tildelt skuespilleren Stanislavsky Award), "Three Sisters" (Prize "The Seagull"). I dag Andrey Kazakov ikke kun spiller på scenen, men forsøger også hans hånd som filmskaber. Han iscenesatte "Og de levede lykkeligt."

Andrew Kazakov: Filmografi

Filmproducenter skuespiller bemærket på en gang. Hans debut i den nationale biograf er blevet lidt del i filmen "plat og krone" George Danelia i 1995. Ham om det sæt af partnerne var sådanne mestre som Stanislav Govorukhin, Oleg Basilashvili, Leonid Yarmolnik. Efter at skuespilleren ikke længere inviteret i biografen. Denne pause varede i flere år.

Kosakker optrådt på skærmene kun i 2005 i filmen "Walk" A. Lærere. Dette arbejde var springbræt til en stor biograf. Tilbud begyndte at ankomme fra de mest berømte instruktører.

I dag skuespillerens filmografi omfatter mere end tredive malerier. Andrew forbavsende alsidig skuespiller og plast. Det er derfor, det er lykkedes fjernes og actionfilm og komedier og melodramaer. Ofte blev han inviteret på showet ( "lufthavn", "Montecristo", "Detective Samovarov," "Margot" og andre). De mest berømte film med Kazakov - "Lille Ivan den Grusomme", "The Dark Instinct", "Steel Butterfly", "Bjørn Hunt".

Andrew Kazakov: kærlighedsliv

Lær om dette aspekt af skuespillerens liv er meget vanskelig. Han har ikke deltage sociale arrangementer, sjældent giver interviews. Det er kendt, at Andrei Kazakov var gift med sin kollega Tatiana Matyuhovoy. Makar søn blev født i ægteskab. Denne forening varede ikke længe. Efter skilsmissen, skuespilleren gift igen, og havde en datter. hvis han er gift nu - ikke kendt med sikkerhed. Civilstand af den karismatiske skuespiller uklar. Nogle hævder, at på dette tidspunkt, han var gift med sin datters mor, andre hævder, at det andet ægteskab endte i skilsmisse. Selv navnet på den anden kone omhyggeligt skjult, så Andrew personlige liv er meget lig en skarp detektiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.