RelationerBryllup

Bryllup i smaragd farve: dekoration af hallen, brud og brudgom billeder

Bryllup fest - den mest spændende begivenhed i livet for unge mænd og kvinder. I dag er det blevet moderne at gøre tematisk og "farvede" helligdage. Særligt populære er bryllup i smaragdgrøn. Det er ikke overraskende, fordi det er lyst og samtidig en delikat nuance at med den rette design, der matcher enhver fest.

Betydning smaragd

"Emerald" betyder bogstaveligt "udstråling". Og i virkeligheden er denne sten præget af en usædvanlig ren udstråling og pragt. I psykologi, menes det, at en smaragd farve, som grøn, giver ro i sindet, positive følelser, stabilitet og velstand.

I de dage af indianerne i en af stammerne var en kæmpe smaragd, som de tilbad. Ifølge legenden, denne sten bringer held og lykke, forsvarede landsbyen problemer og razziaer. Emerald tilbedt og bragte gaver fra andre sten. Han blev betragtet som en sand konge blandt juveler.

Så hvis du ønsker at leve et langt gift liv uden modgang, så et bryllup i smaragdgrønne - den bedste løsning. De vigtigste ting - at tænke igennem alle detaljer, fordi denne skygge ikke tåler fejl og forkert kombination med andre farver kan ødelægge alt.

hall dekoration

Uanset hvad kan være den usædvanlige bryllup i smaragd farve, bør design nøje gennemtænkt og valgt. Hver detalje er vigtig: fra nygifte kjoler og brudepiger til invitationer og menuer. Det, der især værd at være opmærksom, når dekorere rummet, så det er en kombination af farver. Hver af disse nuancer rentable understrege rigdom og smag helte lejligheden:

 • ædle guld;
 • hvid;
 • mørkeblå;
 • sølv;
 • orange eller gul;
 • mint;
 • mørk chokolade.

For eksempel kan du bruge to ekstra farver: guld og hvid til at dekorere hallen og bord. Hvide duge og servietter med smaragd baldakin sløjfer på stole perfekt supplement gyldne bånd og bestik. du kan hente briller, vaser og plader af grøn farve, hvis det ønskes.

Hall er bedst at vælge neutrale farver, er ideelle til hvide eller mælk væg uden mønster. Kan suppleres med design gardiner smaragd vægge og vinduer, det vigtigste - ikke overdrive det. ser også nice smaragd lys og tilbehør, såsom tjenere og gæstekort sommerfugle.

Klimaks af enhver bryllup bliver en lækker og smuk kage. Spørg konditor for at skabe et mesterværk for dig med grøn glasur. Han vil være meget harmonisk udseende på bordet og overraskelse gæster et usædvanligt design.

kjoler unge

Bryllup i smaragdgrønne - det er ikke kun den harmoniske design af hallen, men også det rigtige valg af kjoler og tilbehør til de unge. Der er flere muligheder, der er lige velegnet.

 1. Du kan hente en smaragd brudekjole og hvide kostume af gommen. I dette tilfælde er det nødvendigt at gøre mindre grøn i udformningen af rummet, så for ikke at være alt for klog til det halve. Du ønsker ikke at se på hans eget bryllup i den grønne skov alf?
 2. For at gøre smaragd gavnlig tilføjelse til den klassiske hvide kjole og smoking. Du kan bruge de grønne bånd i håret af bruden, gommens slips eller butterfly, smaragd sko, Må små tilbehør såsom armbånd, øreringe, halskæder og så videre. D. ikke glemme den stødpude for ringene. Lad det også være en smaragd nuance.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod brudens buket. Han bør være beskeden i modsætning luksuriøse outfits og design. Det ser meget harmonisk lille hvid buket af små roser, orkideer og anemoner. Hvis fejringen falder på foråret og sommeren, kan bruges til brudens buket liljer, pæoner, georginer eller nelliker. Glem ikke om den boutonniere for den nette. Det skal kombineres med en buket, boutonniere ofte lavet af de samme blomster, der bruges til bruden.

outfits gæster

Vær sikker på at advare gæsterne, som du planlægger at designe i smaragd toner. Lad dem afhente de matchende outfits. En vigtig forudsætning er, at have mindst én tilbehør grønt. Derefter vil dine bryllupsbilleder ser virkelig luksuriøse og royalt.

Brudepige bedre at bestille den samme kjole på Hollywood-stil. Det vil være på hånden, hvis du planlægger en tematisk fotooptagelse. De vigtigste ting - at tage hensyn til alle funktioner piger tallene og vælge en stil, der vil se godt ud på hver af dem. Mænd kan også foreslå at bruge en uafgjort grøn.

invitationer

Bryllup invitationer i smaragd farve, også skal overholde den generelle stemning. De kan gøres uafhængigt eller Trykt. Hvis du ønsker at skille sig ud, bestille invitationer fra førerne af håndlavede. De gør stor kort på grønt papir, eller dekorere dem med smaragd bånd med guldbogstaver. I almindelighed, som du ønsker, og der vil være nok fantasi og færdigheder.

fotosession

I stigende grad, i stedet for de sædvanlige skud ung vælger fotooptagelse tema. Det er ikke overraskende, fordi bryllup billeder vil være et minde for livet. Her er et par ideer til optioner sådanne undersøgelser:

 • For at forlade fotooptagelse, kan du vælge et eventyr tema, såsom den velkendte bog om Troldmanden fra Oz. Sandt nok, det har at finde ud af at billedet af bruden, afhente tilbehør, omgivelser og finde den tilsvarende landskab. Men hvor mange følelser!
 • Riddere og prinsesser passer også perfekt ind i smaragd bryllup. Men forberedelsen af en sådan mulighed kræver en hel del mere, det er ikke alle steder kan du finde en antydning af en gammel borg og en stor have. Men med leje af heste og vogne vil være nogen problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.