Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Hvorfor summende GUR, når man drejer på rattet? grunde

Den moderne bil er bogstaveligt "proppet" med forskellige supplerende systemer designet til at forbedre komforten. Vi kan ikke forestille mig en bil uden aircondition, opvarmede sæder, el-ruder og, naturligvis, en hydraulisk servostyring. Afkort det kaldes Gur. Dog under driften af mekanismen måske ikke korrekt.

En grund til at tænke alvorligt, hvis GUR summende når rattet drejes på plads. Hvad kan bevidne disse ubehagelige lyde? Hvorfor summende GUR, når man drejer på rattet? Hvordan til at håndtere dette, mener vi, i denne artikel.

funktion

En hydraulisk forstærker er et element af betjeningsanordningen. Modsætning mekaniske systemer, såsom, i dette tilfælde er yderligere kraft genereres baseret på en hydraulisk aktuator til at dreje hjulene. Enheden bruger krumtapremskiven. Ydeevnen af forstærkeren er proportional med hastigheden af remskiven. Det vil sige, jo større hastighed, jo lettere er det at dreje rattet (som er i modstrid med de faktiske behov). I denne henseende er dyrere biler afsluttet med elektriske hjælpestoffer. De tillader dig at reducere gevinsten ved et sæt bilens hastighed, og vice versa.

Arbejde væske

Dem med stående hydraulisk kraft, ved, at hovedbestanddelen af det (udover pumpen) - det er en væske. Olie i GUR-systemet har også sin egen indtægt. Jeg tror ikke, at det er fyldt til livet. Flydende har til periodisk toppede eller ændret fuldstændigt. Sidstnævnte mulighed er mere fornuftigt, i form af systemvedligeholdelse. Hvor ofte at ændre lidt i det hydrauliske system på forstærkeren? Mange producenter af dette tal er ikke reguleret. Men eksperter siger, at olien skal skiftes mindst hvert 5. år. Hver 60 tusind kilometer bør ske kontrol af væskestanden i beholderen. Hvis du ikke følger disse regler, kan du nynne forstærkeren mens du drejer på rattet.

Hvordan til at bestemme tilstanden af væsken?

Kig i tanken. styretøj væske skal have sin oprindelige farve (normalt farvet røde farve), uden urenheder og sedimenter. Snavs på væggene i tanken, også bør ikke være. En vigtig pointe - når påfyldning olien ikke blande midler fra forskellige producenter. Hvis du ikke ved, hvad væsken var dækket tidligere, anbefales det at skifte det helt. Gammel olie pumpes dårlig pumpe. Over tid, det momentum hjulet bliver stramt, og pumpen vil begynde at udsende en karakteristisk lyd. Men dette er ikke den eneste grund til at summer, når du drejer rattet GUR.

lægte

Moderne biler ikke længere bruges af ormen skrue og styremekanismen. Alle maskiner er nu afsluttet med skinner. Det var ikke en undtagelse og "Mitsubishi Lancer 9". GUR summer, når du drejer rattet til tider på grund af lamellerne. Hvad er årsagen til dette fænomen?

Problemet ligger i temperaturfaldet og reagenser, der vinterveje drysses. Dette problem er især akut for beboere i storbyer som Moskva og St. Petersborg. Saltet kommer på gummi støvhætter og rack olie segl. Som et resultat, de "dubeyut" brast, og styremekanismen begynder at flyde. Efter en kort parkering vil du opdage, at olien pøl dannet under maskinen. Dette er en hydraulisk væske forstærker. Desuden er det problem, ledsaget af en drone. Efter alt, olieniveauet i tanken falder gradvist. Hvis tiden ikke kontrollere det, kan du ødelægge pumpen. Hvis kraftigt summende GUR, når man drejer på rattet og ofte tabt væske, først inspicere betingelsen af støvknapper. Rail skal være tør.

Hvis problemet blev opdaget i tide, er alt løst ved at udskifte den beskadigede eller anther kirtel. Efter en sådan reparation fluid stopper strømmer ud. I fremskredne tilfælde, hvis servostyringen summer, når man drejer på rattet til at låse, er tandstangsdrevmekanisme ændret helt.

drev

En anden grund - en drivmekanisme. Den hydraulisk forstærker drives af krumtapremskiven. Knudepunkter forbundet remtræk. Det burde have god tæthed. Ellers vil pumpetrykket være utilstrækkelig. Ud over den brummer du føler, at rattet for at rotere blive meget strammere, foruden forbedret vibrationer. Check bælte tilstand. Justere placeringen af strammerullens. Typisk er et sådant arbejde anvendes en nøgle til 14. Også kontrollere tilstanden af båndet. Selvfølgelig, når det er brudt er ikke den foldede flap er på timing. Pumpen vil simpelthen ophøre med at generere tryk. Men en tur med krakket bælte er ikke nødvendig. Hvis elementet har små revner og grater, skal det udskiftes. Samtidig kontrollere tilstanden af de andre båndene (generator og timing), som er tæt ved. Tjek hvordan remmen lejet roterer: det bør ikke fløjte. Hvis det er tilfældet, skal den udskiftes med et nyt element.

pumpe

Og den sidste grund, at summer, når du drejer rattet GUR er en defekt pumpe. Dette skyldes, at ignorere olieskift regler og uregelmæssig styretøj drift. Elementet skifter som en helhed, uden reparationssæt. Pumper - er den dyreste del (undtagen lameller) i køretøjets styresystem. Derfor skal vi vide, hvordan at betjene maskinen med servostyring.

Hvordan at spare servostyring?

Der er en række regler, der skal følges, når køretøjet kører med Hur:

  • Lad ikke bilen parkeres med snoede hjul, især om vinteren.
  • Må ikke overophede væsken i hydrauliske booster. Til dette formål er det ikke nødvendigt at vride rattet for at låse. Efterlade et lille hul på 5-10 grader. Belastningen på pumpen vil falde med flere gange, og væsken vil ikke koge.
  • Hold olieniveauet i tanken. Hvis væsken begyndte at forlade, kontrollere tilstanden af skinner og gummislanger. Lækagen skal repareres.
  • Udfør regelmæssig udskiftning styretøj olie. Dette vil holde pumpen og jernbane fra tidligt svigt.
  • Kør ikke med den svækkede bælte. Hvis nogen uvedkommende lyde fra under kølerhjelmen (ofte et karakteristisk fløjte) Kontroller spændingen niveau.

konklusion

Så fandt vi, summende servostyring når styretøj og hvordan man kan forhindre denne fiasko, uanset årsagen. Hydraulisk effekt gør det lettere at køre bilen, især på sådanne manøvrer som parkering. Men glem ikke, at servostyringen - det er en særskilt mekanisme, der bruger sin olie og dens drev. Med den rette pleje, vil denne enhed behage føreren af en lang og lydløs drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.