Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Reflex Sight 12 kaliber: Typer og anmeldelser

Jagt og skydning sportsentusiaster, der ønsker at øge effektiviteten af dine våben, forbedre nøjagtigheden af kampen, for "tuning" er bedst egnet kollimator. Det kollimator syn 12 kaliber våben fiskeri - det er den mest rationelle variant af den optiske enhed. Sigter gøres ved at pege strålen elementære mærke på målet, hvilket øger hastigheden på klar og skyderiet selv. Eye hånd er i sikker afstand fra enheden, hvilket eliminerer skade under anslaget. Og for begynder jægere en bedre kammerat og komme op med er umuligt. Disse anvendelsesområder giver en behagelig skydning folk med dårlig synsstyrke.

Refleks Sight den smooth bore våben

Synet af denne type er en elektronisk optisk anordning. Det henviser til anordninger lav multiplicitet. De fleste serielle prøver er lig med en. Mark projiceres på den forreste linse (off screen) enheder. Mærket i sig selv kan have forskellig form: være i form af point, de punkter i cirklen, polygon eller krydsende linjer. Hver indstilling er beregnet til at affyre en vis afstand op til 100 meter, 400 og mere end 400 meter. Farve mærker kan være rød eller grøn. Brugervenlighed er, at enheden ikke hindrer målet afgiver lys og sender et klart billede.

Former og typer af seværdigheder

Afhængigt af typen af belysningsindretningen metoder kan være aktiv, hvis energiforbruget akkumulator, eller passiv. Aktiv tillader præcis skydning i mørke og under dårlige vejrforhold. Aktiv stereoskopisk projiceret mærke kun en af det højre øje. Passiv kan kun bruges i dagtimerne, de markerer ikke lyse og kontrasten er anderledes.

Seværdigheder fremstillet i to former: i form af et rørlignende udseende optik, eller i form af en ramme med en forreste linse. Røret består af en LED emitter og to eller flere linser. En sådan indretning er mere kompakt og lettere i forhold til klassiske optik, men lidt mere end en åben-enhedstype. Fordelen er de høje synlighed etiketter i stærkt sollys. Alle elementer er beskyttet af robust rystelser, når du optager. Lukket kollimator syn 12 kaliber er ikke meget bekvemt, da denne type våben der oftest bruges ved optagelse fra en ustabil position.

Open-type enheder har forbedret synlighed under affyring og betydeligt lettere. Men for at bruge dem selv under ringe nedbør vanskelig. En variation er et halogen syn, selvom nogle eksperter tilskriver den til en bestemt type maskine. Udad, han er som en del af åbningsindretningen. Imidlertid er det image projiceret på skærmen output laserstråle. Afhængigt af betingelserne for jagt skærm-plade kan udskiftes hurtigt. Kan bruges i al slags vejr og i tåge.

brugervenlige funktioner

Den praksis ansøgningen viser, at observation enhed er bedst installeret på en hurtig-konsol. Hvis det er nødvendigt, kan udstyret være hurtigt afmonteres og fortsætte forfølgelsen af spillet. Anordningen kan ild fra et køretøj i bevægelse, samt at ramme hurtig bevægelse objekter. På sin automatiske våben, som regel sikre siden af modtageren. Kollimator seværdigheder er meget følsomme over for lave temperaturer. I ekstremt koldt batteri kan mislykkes, og hele apparatet svigter.

Den nuværende japanske kvalitet

En af de mest almindelige er kollimator seværdigheder Hakko BED. Producerer deres japanske firma Tokyo Anvendelsesområde Co, LTD. Det betyder meget i betragtning af, at næsten alle varer produceret i Kina. Mærker stort set alle industrier i Kina har deres egne produktionsfaciliteter. Kollimator seværdigheder Hakko til sidste skrue samlet i Japan. Produkter har høje optiske egenskaber og strukturelle styrke. De er lavet i lukkede og åbne versioner. Begge giver for udvælgelse af en af fire etiketter. I lukkede enheder kan anvende 11 luminansniveauer.

Ejere, der bruger disse enheder til at bekræfte, at indretningen faktisk vandtæt og stød, og fylde det indre rum med gas forhindrer fogging. Reflex Sight "Hakko" er mere pålidelige og i stand til at modstå virkningen af kanoner 12 gauge. Enhed omfatter montering af montering Weaver base. Selvom enhver kollimator syn Hakko BED ikke kritisk til afstanden fra øjet nål: fjerne mest acceptable fra udgangen elev på skærmen - mindst 100 mm.

Uovertruffen holografisk syn

Mange eksperter og professionelle skytter genkende det bedste eksempel på amerikansk holografisk EOTECH kollimator syne. Dette er en direkte efterkommer af militære produkter. Forskellen mellem disse åbne enheder fra deres kolleger i, at de har en laser, optisk indretning (mærket registreres som et hologram, og belyses med laser), hvilket giver betydelige fordele. For det første kan lysstyrken på etiketterne justeres over et bredt område - CVT involverer 21 niveauer. Dette gør det muligt at fyre under alle vejrforhold. Nogle prøver er udstyret med funktioner af termisk og nattesyn. En anden, kollimeringsorganerne syn EOTECH stort set ingen parallakse effekt. Dette blev opnået gennem et komplekst system af fremspring af brand. Det er synligt selv i regn, sne og tung forurening. Indretningen holder arbejder når mekaniske skader.

Omfattende driftstid opnås ved automatisk nedlukning. Instrumentet kan programmeres til 4 eller 8 timer. En vigtig fordel er den lille størrelse og egenvægten. Indretningen er meget praktisk til anvendelse på haglgeværer 12-gauge. Mange enheder omfatter anvendelse af standard-batterier: batterier AA størrelse. Batterierne kan findes i enhver butik. Deres udskiftning sker ved simpel manipulation og tager mindre end et minut. Når du skifter batterierne spænder kollimator syn er ikke nødvendig. Oversøiske produkter er meget dyre. Top modeller er over 60 tusind.

En anden amerikansk produkt

Reflekssigte Sightmark meget billigere, men det betyder ikke, at det er lav kvalitet. Sightmark er et datterselskab af Yukon bedrift producerer produkter til ordenshåndhævere og Forsvarsministeriet. Produkterne er primært åbent at have op til 7 niveauer af lysstyrke og er beregnet til montering på glatløbede kanoner op til 12 kaliber. Monteringsindretning "svalehale" strop har en bredde på 11 mm. Nogle prøver er monteret på Weaver / Picatini base. Scopes kendetegnet ved lav vægt og høj pålidelighed. En væsentlig del af produktionen foregår i Kina.

Indenlandsk ikke værre

I 2009, markedet har en kollimator syn "Cobra" i den udgave af EF-8-21. Dette er den første og eneste digital optisk enhed til civilt brug. åben anordning er primært beregnet til montering på halvautomatiske våben serien "Snipe". Rusland syn er monteret på bjerget "svalehale". Det elektroniske kredsløb gør det muligt at vælge fire typer af etiketter, 16 lysstyrkeindstillinger, og gemme oplysninger om den type etiket og lysstyrke. Den maksimale rækkevidde af ballistiske korrektioner - op til 600 meter. Kollimator syn "Cobra" er yderst pålidelig. Ejerne siger, at skud indstillinger efter et par dusin gemmes og sædet ikke er deformeret. Desuden over tid, forbedre sigter under forhold med dårlig belysning. Nogle ejere klager over, at enheden har en betydelig vægt og højde. Apparatet kan anvendes med strap pistoler MR-251, IL-18, IL-27, IL-94, "Taiga". Formål kan være både et og to øjne.

Sådan installeres?

Et vigtigt spørgsmål tilsidesættes valget af indretningen, - metode for fastgørelse til våbnet. De fleste haglgeværer prøver indeholdt ingen fuldtidsansatte enheder eller konsoller til at installere ekstra enheder. Undtagelsen er den indenlandske "Saiga", "Snipe", pumpe action haglgeværer, og nogle af prøverne er beregnet til selvforsvar. Jægeren skal se efter deres egne løsninger. Dårlige valg "svalehale" og basen (stadig kaldet strips) Weaver og Picatini. Fastsættelse kollimator syn i langt de fleste prøver giver plads til Weaver skinner med integrerede sæder. Ved at tilpasse "svalehale" kan kun monteres seværdigheder, der er udstyret med specielle montering ringe. Nogle modeller er knyttet direkte til den bageste syn riffel. Typisk er sådanne elektron optik har en lille størrelse og vægt. Til dem omfatter de velkendte kompakte seværdigheder Docter. Lys mærke af enheden og klart synlige i sneen, og selv mod himlen. Imidlertid kan omkostningerne overstige prisen på våben.

Ikke meget pålidelig

Indenlandske selv-monteret sæde til Weaver og "svalehale". For at gøre dette, lavet en særlig adapter. Når du vælger en overgangsordning enheder, hver prøve kræver en individuel tilgang. Så Vologda optiske og mekaniske Plant producerer et produkt af samme navn (VOMZ). Stål konsol er fastsat til anbringelse på det en ekstra observation enhed af enhver form for inventar. Men for eksempel kollimator syn 27 på IL-16-gauge kan placeres kun i ventileret ribbe bredde og 7 mm. Dette design fører til en signifikant vægtning af våben og krænkelse af sin tilpasning. Vægt alene adapter - mere end 100 gram. Ifølge feedback fra brugere som mount er holdbart og starter ikke lidt løs efter en halv snes skud. Alternativt bør installeres ikke for tung optisk indretning. På dette grundlag bør det samme kollimator syn i IL-27 ikke veje mere end 90 gram. Hvad kan vi sige om den mere kraftfulde våben og de tilsvarende tekniske midler?

Ædelsten - værdig en ramme

Hvis du har købt en dyr optisk instrument, giver det ingen mening at spare penge på sin installation. Planck og boltede samlinger skal have en tilstrækkelig sikkerhedsmargen til ikke kun at fange en relativt tung observation enhed, men også for en lang levetid til at modstå stødbelastninger. Reflekssigte 12 gauge bør kun monteres ved hjælp af et specielt konstrueret fuld montering enheder. Strips som "hydrophis" og Weaver / Picatini i et stort område er kommercielt tilgængelige i online-butikker.

Du er nødt til at afhente varen, følge konturerne af modtageren. Også tykkelsen af varebiler bør gøre det muligt at bore et hul og skæres i mindst tre tråde. Tråden skæres på den bedste professionelt udstyr. Du bør også tage hensyn til afstanden fra øjet, som vil blive kollimere syne. Anmeldelser af erfarne ejere taler om behovet for yderligere behandling gevindpakningsmiddel og overflade tilstødende selve konsollen til planet af modtageren. Alle andre metoder til installation - det er penge spildt.

observation optik

Som enhver anden optisk indretning efter montering en riffel anvendelsesområde kræver justering. Skytten skal have en klar idé om, hvor man kan få kuglen eller skudt i en afstand af 35-50 meter. De fleste enheder leveres med regulatorer. I dette tilfælde er finjustering udføres ved justering i to planer ved hjælp af to drejelige ruller regulatorer. Til en vis afstand til at huske placeringen af regulatorer. Mange tror, at det er nok såkaldt boresigte. I dette tilfælde den ammunition med lasersigte. Observation kollimator syn kan ikke give det ønskede resultat. Dette skyldes det faktum, at nogle gange forekommer jagt våbenløbet akse fejljustering og kammeret. Kold tilpasning kan blive en observation kammer. Det er nødvendigt at tage hensyn til den korrektion, når du optager håndholdt, samt håndgribelige fordele, fordi den kollimator synet 12 gauge er oftest installeret.

En anden metode til optisk justering udføres ved fastsættelse tønde i en speciel maskine eller skruestik. Tønden er rettet mod det faste punkt, og derefter styret af syne. Boresigte procedure kan erstatte snesevis af flere prøveoptagelser. Enhver optik kræver besværlig justering, herunder kollimator syne. Anmeldelser, som eksperter placeret på online-fora ofte indeholder råd til at producere flere serier af fire enkelt skud. Ifølge resultaterne af target resulterer i en række specifikke faste kontakt og den midterste punkt i sin afvigelse fra målet centrum. Produceret syn justering og derefter - efter en række skud. Og så indtil da, indtil du er tilfreds med Buda.

Ved optagelse justering foretages under anvendelse af samme type ammunition og i samme afstand, som vil blive anvendt i virkelige forhold. Men i praksis er det umuligt. Det er bedst at indstille enheden til brug på mere end plausibelt afstande ild, og resultaterne af ind i objektivet mark poster i en notesbog. I dette tilfælde, fast korrektion vinkel indikatorer, proportional med skydebanen.

anmeldelser

Konsensus om synet model brugere ikke har. Anmeldelser er diametralt modsatte. Udvælgelse af syne afhænger af anvendelsen, forberedelse pil våben og ammunition anvendt. De fleste er enige om den opfattelse, at med kanoner 12 gauge er bedst at bruge en åben type enhed. Det endelige valg afhænger af solvens jægeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.