ComputereComputerspil

World of Krigsskibe. Maude "foregribelse point": Nye muligheder

Til dato, en serie af World of ... er en af de mest populære og succesfulde i verden, især hvis vi taler om den første del, World of Tanks, også kendt som "World of Tanks". Her får du mulighed for at køre en tank, fremstillet i overensstemmelse med de maksimale virkelige prototyper, og kæmper du vil fortsætte med rigtige modstandere. "En verden af kampfly" tilbyder en lignende funktion, men allerede ved roret i den berømte fly i realistiske luftkamp. Og i alle disse spil var preemption punkt. Men i den sidste del - i "World of krigsskibe" - det findes ikke. Men hvor jeg var væk preemption punkt? Og hvis du har brug for det i denne del?

Hvad er det?

For de spillere, der ikke er bekendt med terminologien i de to foregående dele, bør straks forklare, hvad er pointen med fortegningsret. Når du skyde på fjenden, du har brug for til at sigte, selvfølgelig, ved synet. Men det virker kun for en fast mål - hvis du skyder, vil dine skaller blive bag Flyttet fra fjende plads. Det er af denne og der er en fortegningsret punkt, som giver dig mere tager sigte på at skyde på bevægelige mål. Uden den ville alt være meget vanskeligere, især når det kommer til "World of kampfly", da det er her hastigheden er meget høj og ramte fjenden er ikke så nemt som mange gerne vil.

Mangel fortegningsret punkter

Men i denne artikel, vi taler om projektet World of Krigsskibe - foregribelse punkt mangler her. Udviklere styret af det faktum, at skibe fra alle tre typer af militært udstyr er den langsomste, så målet vil være meget nemmere. Det er grunden til preemption punkt, blev det besluttet ikke at indføre, og spillerne blev efterladt i vantro. Det ser ud til, at skibene snarere langsom, men skaller stadig meget ofte flyve i mælk, selvom din modstander ikke foretage nogen manøvrer for at undvige. Så entusiaster straks fik arbejde og udviklet en løsning på dette problem. Der var en mod, kaldet ganske enkelt - "foregribelse punkt for World of Krigsskibe 0.5», som straks opnået enorm popularitet.

modifikation

Så en masse mennesker begyndte at svinge sig selv modifikation af "foregribelse punkt 0.5.3" og andre versioner, der er egnet til et bestemt spil klient, dermed væsentligt forbedre dens nøjagtighed. Naturligvis ville det være ønskeligt at du - især på de dage, hvor det lader til, at alt, selv de mest observation affyrede granater flyve måde er absolut ikke der og aldrig finde dit valgte mål. Nå, kan alt dette løses hurtigt og effektivt - ved at ændre indstillingen af spillet World of Krigsskibe. "Punkt 0.5.3 foregribelse" - er meget populære, viste sig ikke længere hundrede spillere, så du nemt kan hente og installere den, og denne artikel vil fortælle dig, hvordan det skal bruges.

Anvendelse af en modifikation

Maude "foregribelse punkt 0.5.3.0» Ekstremt nemt at bruge, men det er usandsynligt, du vil være i stand til at gætte om, præcis hvad de skal gøre. Brug derfor de enkle instruktioner. Først og fremmest skal du forstå, at alle handlinger skal udføres allerede i aktion - efter installation af mod gå ind i en hvilken som helst kamp, hvor du skal være i begyndelsen at gøre uddannede zoom. Retning spiller ikke absolut ingen rolle - du skal bare medbringe din overalt i systemet til at læse data, især tidspunktet for flyvningen af projektilet. Når du gør det maksimale tilgang, skal du blot trykke på Alt-tasten - dette vil gøre det muligt for systemet at beregne og gemme alle de nødvendige data til den aktuelle kamp. Det er alt, du kan nu skifte til andre projektiler til mode "foregribelse point" var i stand til at re-beregninger. Og så kan du skyde temmelig præcist på bevægelige mål.

genbrug

Dog må vi straks forstå, at du er nødt til at prodelyvat den samme operation i hver kamp, der blev afholdt i spillet World of Krigsskibe. Maude "Pointen med forkøbsret," husker data, som du giver ham, men disse data er slettet umiddelbart efter kampen. Så glem ikke hver gang påny zoom zoom til maksimum og trykke på Alt, ellers kan du forvente en pludselig overraskelse, da lige i midten af det første møde med fjenden, vil du opdage, at dine missiler flyver ikke hvor du gerne vil se det flyve. En tid til at overtræde alle nødvendige handlinger, du vil være væk. Så hvis du ønsker at skyde præcist - få for vane aktivering punkt af forventning før hver kamp.

modifikationer Egenskaber

Umiddelbart er det værd at bemærke, at der er visse problemer for nogle visningsformater - det faktum, at ændringen blev oprettet under den mest almindelige - 16: 9. Hvis du har en skærm i et andet format, såsom 5: 4 eller 4: 3, er anvendelse af en modifikation kan have problemer. For at undgå dette, skal du downloade nogle rettelser til din specifikke skærm - ofte de er tilgængelige på den samme ressource som selve ændringen, og nogle gange endda komme i en fil med det. Når du har valgt de ønskede filer, flytte dem til den relevante mappe under navnet gui, som kan findes i samme mappe, hvor du installerede mod sig selv direkte. Efter start af spil kan du bruge begivenhederne på skærmen, som anvendes til faste, uden problemer.

låsning

Men i det øjeblik der er nogle problemer med brugen af denne ændring, da det blev oprettet uformelt - henholdsvis har udviklerne ikke opmærksomme på det, når du opretter patches til spillet. I sidste ende viste det sig, at den nye version, som er nødvendig for at kunne spille komfortabelt over netværket med fjender og allierede, med hvem du ønsker, er ikke kompatibel med alle versioner af plastret. Hvad betyder det? Det betyder, at du har at stole udelukkende på deres egne øjne og hænder til at skyde "proaktiv", og at ramme bevægelige mål. Selvfølgelig, mange gamere tilfreds med det, fordi de ikke engang bruge preemption punkt, når det var frit tilgængelige. Men spørgsmålet er nu ikke om dem, men om de mennesker, at denne ændring var meget vigtigt. Om der er for dem en vej ud? I virkeligheden er der endda to udgange, og begge af dem vil nu blive diskuteret mere detaljeret.

Chit

Så den første version af løsningen på spørgsmålet - er brugen af snyde. Faktisk ændre princippet om operationen ligner og læse, men der er en meget vigtig forskel, som du bør huske på, altid og under alle forhold. Maud er en harmløs tilføjelse til gameplayet, er det som regel godkendt af skaberen af spillet og bruges kun til at forbedre de indtryk modtaget fra spillet. Med hensyn til læsning, så er det absolut ulovligt, og dets anvendelse overvåges af administrationen og specielle systemer. Hvis du bruger et ord-til-læser, så er du sandsynligvis til at få enten en advarsel eller umiddelbart forbyde din konto. Således skal du selv bestemme, om det er værd at risikere din konto for at kunne få det punkt preemption og skyde præcist på forhånd. Eller det er bedre at lære at håndtere på egen hånd og ikke udsætter sig selv for fare. Hvis du beslutter at downloade og aktivere snyde, så vil du ikke brug for lang tid at lære - drift princippet er det samme som for ændringen. Bare på samme tid, det er absolut ulovligt, da det giver spilleren en langt større fordel for de spillere, der ikke bruger det. I virkeligheden, som i alle andre tilfælde, med de bedrager. Men det var omkring to ud af situationen, og hvis dette ikke passer dig, så skal du måske ønsker at overveje en anden mulighed.

betalt modifikation

Den anden mulighed - betales en ændring, som ikke adskiller sig fra den gratis version. Der er naturligvis forskelle - for det første, det kører på den nyeste version af klienten, og for det andet - for det du skal betale. Strengt taget, det er alt du kan sige om det, fordi du allerede ved, hvordan man skal håndtere sådan noget, og det eneste spørgsmål er her, om du er villig til at betale for brugen af denne mulighed? Mange gamere foretrækker ikke at investere penge i virtuelle underholdning, især når det ikke drejer sig om spillets indhold, og på nogle uofficielle tilføjelser. Desuden udviklerne oprindeligt var korrekte - skibene i spillet bevæger meget langsommere end de tanks og fly i de tidligere dele. Selvfølgelig, her hele tempoet i spillet er reduceret betydeligt, så der giver dig en fordel er langt fra at være sådan som det kan synes i første omgang. Men med den rette tilgang og logisk tænkning vil du være i stand til at regne ud temmelig hurtigt med den måde, det bevæger sig fjendtlige skibe, samt med den måde, din pistol skyde dem eller andre projektiler. Derfor vil du være i stand til at få hånden og har en imaginær punkt af forventning ved synet på ethvert ønsket tidspunkt. Og du behøver ikke samtidig eller risikere dit spil klient, eller betale rigtige penge. Skill er det perfekte svar på denne situation med preemption punkt og spillet "World of krigsskibe."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.