ComputereComputerspil

Operation Flashpoint: Dragon Rising - taktisk skydespil i al sin pragt

Hvad gør hver person efter arbejde? Resting og bliver altid anderledes. Hver af os forsøger at kombinere en aktiv ferie med en passiv, for at holde sig ajour med alle nyhederne. Nogle mennesker foretrækker at køre i morgen i parken, mens andre ikke har noget imod at gå en, to eller tre missioner i træk i et spil på computeren enhed. Til dato, det er vejen for underholdning mest populære, men det eneste problem ved gamere står - er valget af interessante virtuelle underholdning. Ikke at gætte og ikke spilder tid på at forsøge at finde dem, er simpelthen at køre Operation Flashpoint: Dragon Rising. Hvad er dette spil? Hvad er de vigtigste egenskaber, og hvordan det er så populært?

om spillet

Det viste sig på skærmene i computerens enheder Operation Flashpoint: Dragon Rising i 2009. Dette er en udvikling af et computerspil i genren af taktiske skydespil. På sin udvikling og implementering arbejdede berygtede firma Codemasters. Desuden er dette projekt er ikke uafhængig og er efterfølgeren til det oprindelige. Drevet af PlayStation 3, Xbox 360, samt med Microsoft Windows-operativsystemet. Gameplayet afsendende deltager på en fiktiv rig stykke jord Skira, omgivet af endeløse hav, hvor plottet er de største forekomster af olie. Faktisk prototypen af byen er i Fjernøsten ø Kiska. Det er et sted at blive genstand for en militær konflikt mellem Kina, USA og Rusland, hvilket betyder, at krig er på vej tre stormagter. For fuld funktionalitet, har udviklerne implementeret i sit udkast reviderede spilmotor EGO.

Systemkrav

I det hele taget, smukke og kunstfærdige billede, der er Operation Flashpoint: Dragon Rising, har brug for at spille en tilstrækkelig høj ydeevne arbejder teknologi. Således minimumsystemkravene er: tilgængeligheden af dual-core processor 2 x 2,4 GHz og NVIDIA grafikkort. Det kræver installation 1 GB RAM og 8 GB harddisk. Hvis enheden ikke lever op til de ovennævnte parametre, er det muligt at se de steder og spreder forkert billede, men stadig spille her virkelig. For ikke at opleve ubehag, er det nødvendigt at overholde de anbefalede systemkrav: Quad proces grafik, opdateret til 8800 GT med understøttelse af Shader 3.0. RAM er påkrævet 2 GB, men alt også brug for 8 GB plads på harddisken.

historie

Generelt Operation Flashpoint: er Drage Rising snoet rundt om krigen på grund af plottet, som sådan, er ikke her. Men hvad udviklerne lover? Det er tilstedeværelsen af taktiske skydespil, hvor i en realistisk slagmark lagt ballistik. For eksempel en kampfly er i en strategisk offensiv modtog en skudsår i benet. Dette er ikke en fatal skade, og i spillet det er ledsaget af blødning og hurtig udgifter af kræfter. I dette tilfælde skal du hurtigt yde lægehjælp: til slips, for at gøre et bedøvelsesmiddel og igen i kamp. Så såret heler hurtigt. Fra hvor fjenden var, vil afhænge af evnen af en fighter. Tilskadekomne hånd - nedsat procentdel af hits. Spillet Operation Flashpoint: Dragon Rising er en kæmpe verden, som også er helt åben for at flytte. Der er ikke ligefrem mødes deltagerne i glasvægge, begrænset plads er den blotte størrelse af øen. For at gå videre end det er umuligt. Alt dette giver spilleren mulighed for at skabe deres taktik for krigsførelse, ruten og terrænet, som vil være de mest blodige kampe.

udvidelse

Men hvad kan især godt lide gamere, så det er udstedt i 2012 fortsatte skydespil Operation Flashpoint 2: Dragon Rising. Spændingen ved at udfylde dette projekt er helt anderledes. Det lader til, at lige nu er du involveret i kampene, og er i centrum for alt hvad der sker. Alle de samme beføjelser ønsker at få herredømme over dette område, men på handlinger hver soldat afhænger af resultatet af begivenhederne. du vil ikke nu en brik i dette skakspil, og kongen, og skal forvalte alle kampe, for at kunne foretage en shootout vinde en kamp efter den anden. Nu i dine hænder er et våben til rådighed fra forskellige lande, vil være i stand til at bruge air force. Selvom starten af spillet den kinesiske hær vil være stærk, vi behøver kun at vise fingerfærdighed til at afsløre sine værste aspekter og give dem en komplet fiasko.

Udtalelsen fra deltagerne

Spillet Operation Flashpoint 2: Dragon Rising er radikalt forskellig fra den første del. Det er mere dynamisk og kompleks, selvom gaming verden er forblevet det samme: alle de samme ø, det samme hav, den omgivende jord. Her vil du ikke få en nem tid af håb, gå rundt om øen, nyde solnedgangen - bare kæmper, skydning og taktisk arbejde. Hvert trin skal gennemtænkt til kampen med det samme forventer fiasko. Deltagerne er opmærksomme på, hvor smuk og modificeret var den anden del: nu er der er en reel karakter følelser (fra sår begynder smerte, skrigende, fra fald - en let suk, snak er stille, hurtig eller endda med fagter). Hvis du vælger et spil, hvor du kan prøve deres militære kvaliteter, den anden del af Operation Flashpoint præcis pasform: Det er en dynamisk, livlig og virkelig kompliceret i forhold til det foregående del.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.