ComputereComputerspil

"Deadpool": passage af en af de mest sjove og underholdende spil i det forløbne år

Så, spillet begynder med det faktum, at den gamle Deadpool beder Wolverine til at låne ham deres forretningsfly "sorte fugl" for at nyde fritiden. Selvfølgelig er det afvist. Så hovedperson beslutter sig for at skabe sit eget projekt (godt, hvad der ellers kunne komme op med Deadpool?). Passage af spillet vil være dekoreret i stil med hovedpersonen taler med sig selv. Alt dette sker i hans lejlighed, som er i færd kan inspiceres ved at interagere med en række interaktive objekter og nyde resultatet. Den vigtigste handling i denne episode er en klokke hoved forfatter, der vil passere pakken med den eksemplariske scenarie.

Så-så stykke arbejde

Deadpool modtaget en ordre på Chance White, som er beliggende i hans kontor. Intet kompliceret, men kun mellem hovedpersonen og offeret står en reel hær, tørster efter blodbad. Spildevandet vil lære grundlæggende trin og bevægelser, samt de evner besat af Deadpool. Passage af spillet vil periodisk giver mulighed for at brugeren for at forbedre karakter og hans udstyr, hvilket er ret vigtigt i gameplayet. Efter at have forladt brug kloakkerne for at gå til penthouse og hurtigt rydde op i første sal, så komme til elevatoren. Men Chance er ikke sådan en simpel formål - han gætter slukke for strømmen til løftemekanismen. Short Form Deadpool vil rejse til kontrolrummet, hvorefter du kan vende tilbage til elevatoren. Under bevægelsen transport mekanisme svigter, fordi der bliver nødt til at bryde glasset og komme ud derfra så hurtigt som muligt. Nogen tid senere, vil Deadpool være på taget, hvor han blev mødt af en flok vrede lejesoldater ledet af sund Ambalov, der er bedst til at skyde fra en afstand. Efter en lille pogrom vil trænge ind Chance kontor og dekorere omhyggeligt hans ansigt.

store risici

Under en samtale med chefen skribent på Deadpool kidnappet hans løn. Den vigtigste evne, der er bedst at bruge på et givet niveau - teleport, fordi han er fremragende redder fra områder med varm damp og ildkugle. I løbet af missionen vil mødes med Arklaytom. Det anbefales at foretage en fjern krig med skydevåben, modangreb i bestemte intervaller. Hen mod slutningen af den opgave, hovedpersonen erfarer, at Chance havde dræbt en Sinister. På dette tidspunkt til hjælp gode gamle venner: Wolverine, Psylocke og Domino. Generelt er spillet "Deadpool", hvor passagen er bogstaveligt talt fuld af forskellige vittigheder og sort humor, ikke engang bort den dybt forsigtige gamer. Nå, derefter begynder jagten på en morder på øen Genosha, passende afmontering og eventyr i den nye placering. For at indhente Sinister, nødt til at krydse hele øen. Undervejs, Deadpool finder ud af, at det gamle fængsel fængslet Rogue. På dette stadium, vil helten mødes med en bestemt handling, som er bedst til at fange på disken og efter bedøvelse byge af forskellige kombinationer, godt spil "Deadpool", som ligner en forbipasserende action-komedie, gør det muligt at lave sådan noget. Ved slutningen af missionen hovedpersonen redder Rogue fra døden ved at overføre sin evne til at regenerere gennem et kys. Hvad der følger er stadig et par missioner, så sjovt at passe ind i den overordnede miljø af spillet, yderligere udvider passagen af "Deadpool". Finale er repræsenteret som en kamp med hans tidligere chefer, så kom Sinister selv. Efter at have besejret dem, er den endelige film afspilles. Passage af "Deadpool 2" vil være tilgængelig på samme sted, når spillet kommer ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.