HjemlighedReparationer

Glossy lofter: fotos, anmeldelser. Hvilken bedre loft - blank eller mat?

Fremskridt, ligesom mode, ikke er på plads, er efterspørgslen efter strækning loft er ganske høj. For mange, det vigtigste spørgsmål er valget af ikke blot den æstetiske form for loft, men også dens holdbarhed. Glem ikke om de andre fordele ved loftet. Først og fremmest - på en sådan overflade ikke vil avle skadelige bakterier og svampe, der kan skade sundheden, er det let at passe. Hvis du bor over gulvet upålidelige naboer, der har en vane med oversvømmelse, vil et loft være en slags livline, det vil beskytte mod oversvømmelse. Og, selvfølgelig, den største fordel - det er hurtigt installation af loftet.

den rigtige beslutning

Allerede defineret med et udvalg af suspension muligheder, mange igen gået i stå - der er bedre til loftet, blankt eller mat? Hver option har sine fordele og ulemper. For at gøre det rigtige valg til fordel for en konsistens, bør du overveje nogle punkter, som kan påvirke kvaliteten og holdbarheden af det etablerede loft. De vigtigste krav, når vælger - er højden af væggene og størrelsen af det rum, hvor en af destinationen rummet vil sætte loftet. Må ikke forsømme og rådgivning af erfarne håndværkere, der har en ide om materialet.

mat fred

Hvilket sæt, blank eller mat loft, for eksempel i soveværelset - det er en rent personlig beslutning. Men glem ikke, at den matte finish er mere traditionel løsning og vil ikke gøre pludselige ændringer i tilstanden af lokalerne. Især i soveværelset, takket være den matte loft, vil være til stede atmosfære af ro og fred, hvilket skaber et blødt lys. Dette loft vil hurtigt slappe af, at i virkeligheden, er nødvendig for en stærk og sund hvile og søvn. Køkken er sådan et loft kan være en kontinuerlig straf, da overfladen er vanskeligt at fjerne pletter, der over tid kan danne sod og røg.

værd at overveje

For resten af lokalerne til at beslutte, hvad der er bedst loft - blank eller mat, er udelukkende et spørgsmål om personlig mening og personlige smag. Men glem ikke de anbefalinger designere. Hvis lofterne er lave i rummet, eller det rum er ikke særlig stor, så valget af en blank overflade ville være berettiget ikke kun af æstetiske præferencer, men også bidrage til at visualisere rummet som et ekstra.

proffer gloss

Hvad er blanke lofter? Dette maleri med en helt glat overflade og spejl effekt. Montering af loftet gør det muligt ikke blot at øge den visuelle område af rummet, men også giver en fantastisk mulighed for at eksperimentere med design faciliteter. Dette er en reel chance for at gøre alle de mest utrolige ideer i det indre. Det var muligt at udføre forsøg, der ikke alene med miljøet, men også for at bruge spil af lys, fordi belysningen kan installeres enten.

store muligheder

På grund af det store udbud af blanke loft nuancer og farver gør det muligt at skabe en unik og originalt effekt, som vil være kendetegnende for et visitkort og rummet. Takket være dette valg, kan du gøre rummet ikke kun den enkelte, men overraskende interessant. Den eneste ulempe ved udvælgelsen af sådanne fakturaer, ifølge mange designere, er ganske påfaldende forbindelsesledning - dvs. sømmen. Derfor er valget udføres bevidst og omhyggeligt.

Ifølge mange eksperter, er ikke meget af en forskel som sæt - mat eller blankt lofter. Foto sæt prøver viser, at de ikke adskiller sig fundamentalt. Begge muligheder er ikke kun holdbare, men også miljøvenlig og sikker. Så først og fremmest er vi nødt til at lytte til deres smag og præferencer, og glem ikke om professionel rådgivning af erfarne designere, der altid kan fortælle gode råd.

Glans til at hjælpe

I hvilke sager skal indstilles blanke lofter? Hvad eksperterne siger om det? Gloss er perfekt til det rum, hvor loftet er lavt, og hun har en lille størrelse. Hvis du sætter en tekstur på vægge og loft for at placere tapet med striber, rum visuelt bliver meget større. Dette kan være en glimrende løsning til små lejligheder.

Også gloss lofter vil være et glimrende valg til stuen, som er planlagt til at tilrettelægge og gennemføre en række forskellige parter. Denne tekstur af loftet skaber en følelse af fest, takket være spejlet overflade af rummet vil skinne og funkle med festlige tilbehør, tilføjer lys og glans i lokalet.

Løsningen for mange

Efter råd fra erfarne designere, sådanne muligheder - den perfekte løsning til badeværelser og korridorer, de glans lofter ser godt ud. Billeder, du kan se mange af de etablerede lofter i fagtidsskrifter samt i vores artikel. Og du kan bruge materialer med forskellige farver, at vælge den mest passende farve til udformningen af rummet. Men glem ikke om farven på loftet, som altid er i tendensen og er den mest populære.

altid på mode

Den mest fremragende valg endnu blevet hvid blank loft. Det er fantastisk at bidrage til at øge den visuelle er ikke kun i stuen eller i stuen for at skabe nogle komfort, men vil også se godt ud i et badeværelse eller gangen for at gøre lys, som altid mangler i naturligt lys. Må ikke blive et problem, og rengøring af badeværelset: selv ved et uheld fanget i loftet vanddråber let fjernes fra overfladen.

Ikke alle steder bør installere glans

For soveværelser og et kontor fagfolk anbefaler ikke at installere de blanke lofter. Anmeldelser af mange mennesker har begået en sådan fejl taler om det. Mens i embedet i lang tid, folk bliver trætte af den konstante blænding, som er dannet på spejlet overflade af loftet fra en bordlampe eller en computer, vinduer eller TV. Øjne trætte hurtigt tabt ydeevne. Derfor altid, før du installerer den blanke overflade bør veje alle de "professionelle" og "ulemper".

Hvilket sted?

Det bør tages i betragtning, og det faktum, at omsorg for den blanke overflade er noget mere kompliceret end mat. På trods af, at selve materialet bearbejdes antistatisk mod støv, ren loftet stadig er nødvendig. Anvendes til rengøring kun særlige midler, der ikke forlader på overfladen af et spejl loft er klart synlig striber. Dette faktum har stor indflydelse på valget mellem mat og blank overflade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.