LovStat og lov

Begrebet retsstat

Overvej begrebet retsstat. Til at begynde, er det værd at nævne det faktum, at menneskeheden har været som det ikke altid er, og staten har ikke tidligere fungeret som et folk. Begrebet "retsstat" dukkede kun i det tyvende århundrede. Ideen blev legemliggjort i hans liv er ikke på en gang og ikke i alle lande i verden.

Konceptet og principper for retsstaten

Det er en betydelig præstation af den moderne civilisation. Hvad er inkluderet i begrebet retsstat? Dette udtryk refererer til en tilstand, der er det væsentlige begrænset i sin autoritet er oprettet ved lov, er direkte underordnet den suveræne vilje af loven, som igen er klart til udtryk i forfatningen. Opkald da det er -større grundlæggende frihedsrettigheder og individuelle rettigheder. Ja, dette begreb retsstaten er korrekt. Lad os nu betragte dens symptomer. Disse omfatter følgende:

- Retten til at dominere fuldstændigt i hver sfære af det offentlige liv. Det betyder, at i den samme retlige status og er de højeste myndigheder, og almindelige mennesker. Embedsmænd må ikke misbruge deres position som den pris, der betales for sådanne handlinger vil følge det samme.

- Et system, der overvåger overholdelse af alle gældende love, fungerer gnidningsløst, kontinuerligt, effektivt.

- magtens tredeling skal være reel. Det handler om det faktum, at grene skal røre kun et absolut minimum, og derefter, hvis det er nødvendigt. Systemet med checks and balances sikrer uafhængigheden af de enkelte statslige myndigheder.

- Frihed og rettigheder for de mennesker skal sikres. Staten er forpligtet til at anerkende, at de er den højeste værdi. Det skal stræbe efter at sikre, at systemet for beskyttelse af disse rettigheder og friheder konstant forbedres og udvikles.

- Personlighed og staten bør være ansvarlige for deres handlinger foran hinanden.

- Ret og loven må forenes. Sagen er, at enhver NPA fuldt ud skal overholde principperne for naturlig lov og internationale retsnormer om de rettigheder af mennesker.

- Staten bør være den ideologiske og politiske pluralisme. Dette afspejles i den flerpartisystem, at der findes et stort antal offentlige foreninger og så videre.

Begrebet retsstat er ganske kompliceret. Hvilket af de tegn, der er anført her, er det vigtigste? De er alle lige vigtige.

Juridisk tilstand skaber betingelser, der er nødvendige for fremkomsten af det civile samfund. Det indebærer, at ikke kun staten ville styre folket, men folket selv vil styre hinanden.

Ja, loven overholdes ikke kun borgere, men også embedsmænd fra statslige organer. Det betyder, at straffen for manglende overholdelse bør holdes uden undtagelse.

Forudsætningerne for uddannelse retsstatsprincipperne bør omfatte en række forskellige former for ejerskab, uafhængighed og økonomisk uafhængighed af enkeltpersoner, det frie initiativ, suverænitet af de mennesker, demokrati, konsekvent lovgivning, civilsamfundet, en høj grad af social og politisk kultur.

Den person i en tilstand af lov til at udvikle sig frit og uhindret, alvorlige barrierer eller forhindringer i vejen for dets dannelse er det ikke opfylder. En sådan uddannelse vil aldrig opstå af sig selv, da det er et produkt af målrettet udvikling af hele samfundet. Vi kan ikke sige, at det eksisterer i vores land. Det faktum, at der er så langt i Rusland, kan kaldes en illusion af loven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.