LovStat og lov

Kan jeg begære skilsmisse online?

Folk endelig besluttet at afslutte deres ægteskab, er nødt til at stå over for spørgsmålet om, hvor man kan søge om skilsmisse. Lad os prøve at besvare det.

Skilsmisse gennem registratoren

Udarbejde dokumenterne på registreringsdatabasen kontor kan være præ-forsvares sted. For at gøre dette, skal dit ønske om at skille ægtefællen være gensidig, og dine fælles børn skal nå myndighedsalderen. Hvis begge disse forhold forekommer, så registrering af dokumenter til skilsmisse skal du give registratoren udarbejdet i samarbejde med den mand / kone ansøgning. Selve proceduren for registrering af skilsmisse vil ske kun en måned efter indgivelse af alle de nødvendige papirer. Således vil du være i stand til igen at tænke grundigt over din beslutning.

Skilsmisse i retten

Hvis Deres fælles med en ægtefælle eller mindreårige børn har ejendomsret tvister, er kun mulig skilsmisse procedure med inddragelse af den internationale domstol. Til at begynde skilsmisse processen er nødvendig for at gøre juridisk kompetent andragende om skilsmisse. Hvis retten finder, at det er lavet ikke efter reglerne, er tilfældet på denne påstand ikke modtage kurset, og proceduren kan ikke blive forsinket af en måned. Derfor er det bedst at alle de juridiske dokumenter behandles ved hjælp af specialister. En erklæring om krav skal vedlægges nogle mere papir:

  • Ægte bevis for registrering af dit ægteskab (kopi er ikke acceptabelt).
  • Kopier af fødselsattester af dine børn sammen med sin kone.
  • Hjælp med information om løn sagsøger og sagsøgte. Disse dokumenter vil være behov for at løse spørgsmålet om børn og udnævnelsen af børnebidrag.
  • Modtagelse af statens pligt.
  • Ansøgning om gensidig overenskomst skilsmisse (skal notarized og knyttet til et fælles sæt af dokumenter, når begge parter er enige om at en skilsmisse, men der er en fælles mindreårige børn).

Dommeren kan udpege for forlig varer fra en til tre måneder. Hvis alle dokumenter er indsamlet og korrekt udformet, ikke kan komme til selve mødet. Rettens afgørelse vil blive foretaget under alle omstændigheder, kan et certifikat af opløsning af familiebånd afhente på din bekvemmelighed.

Sådan begære skilsmisse via internettet

En sådan mulighed er populært. Moderne teknologi gør det muligt at få en skilsmisse via internettet. Dette er meget nyttigt i tilfælde, hvor ægtefællerne ikke ønsker at skændes at mødes personligt og forsvare den lange kø ved registreringsdatabasen kontor. Ansøg om en skilsmisse via internettet til at hjælpe virksomheder i skilsmissen. Deres antal er meget stort. Du kan vælge den nærmeste placering for dig, så vel som at sammenligne priser på disse tjenester. Medarbejdere skilsmisse virksomheder vil besvare alle spørgsmål, du måtte have. For at begære skilsmisse via internettet, og at denne procedure blev overvåget af specialister, skal du udstede en fuldmagt for virksomheden. Dette dokument vil give mulighed for at de ansatte i virksomheden til at udstede yderligere skilsmisse papirer til skilsmisse, og handle på dine vegne i retten.

Statens portal

Du kan også begære skilsmisse via internettet ved hjælp af staten portalen "Offentlige tjenester". Denne ressource er også ansvarlig for skilsmisse processen fra start til slut, så du skal være registreret på hjemmesiden, udfylde alle felter og give nogle af de nødvendige dokumenter til skilsmissen.

Først og fremmest er det nødvendigt at få en domstol tilladelse, hvis:

  • Du og din ægtefælle har børn sammen der ikke har opnået en alder af atten.
  • Hvis de, der er gift, er der uløste ejendom tvister.
  • En af skilt mangler.
  • Ægtefælle er uarbejdsdygtig.
  • Ægtemand (kone) blottet for (a) frihed i mindst tre år.

Når der er indhentet tilladelse i retten, er det nødvendigt at forberede sin konklusion (i dette tilfælde, hvis ægtefællen er uarbejdsdygtig, dømt eller mangler), snils, et pas eller et identitetskort, et bevis for ægteskab registrering.

detaljer

Vær meget forsigtig, når du vælger en skilsmisse firma, som nu i det globale netværk har en masse-by-night virksomheder. studere forsigtigt anmeldelser og sammenligne priser, da prisen liste over forskellige fagfolk i det retlige område kan variere med en ganske anstændig beløb.

Husk, at en skilsmisse via internettet tager omtrent samme tid som skilsmissen domstol eller registratoren. Processen kan tage op til seks måneder i tilfælde af, at en af de modstående sider af hullet. Hvis sagsøger og sagsøgte kom til en gensidig aftale, vil skilsmisse processen tager omkring 45 dage. Certifikatet for opsigelsen vil du modtage et anbefalet brev. Alle spørgsmål, der opstår i processen med skilsmisse og indsamling af dokumenter, vil skilsmisse firma beskæftige sig med dig via telefon eller messaging-netværk.

Stol ikke på den første, der faldt sted, lovede at opløse online på rekordtid. Således at du sparer tid, penge og deres egne nerver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.