LovStat og lov

Skilsmisse og dens konsekvenser. Hvor lang tid tager skilsmisse proces

zBrakorazvodny proces - en procedure for afslutning af de officielle union par. Producere det i registreringsdatabasen kontor, og domstolene. Hvor adskillelse vil forekomme, afhænger af mange faktorer (fx, om tilstedeværelsen af fælles børn).

Opløsning af ægteskab i registreringsdatabasen kontor

For par skilsmisse i civilstand skal være en række betingelser Records handlinger:

 • gensidig overenskomst - den kommer til udtryk i den fælles indsendelse af en skriftlig ansøgning af ægtefæller, hvilket indikerer et ønske om at opløse ægteskabet;
 • ingen fælles børn under myndighedsalderen;
 • ingen klager over bodelingen.

I nogle situationer kan det skilsmisse proces fuldbyrdes, selv i registreringsdatabasen kontor på anmodning af den ene ægtefælle, uanset om de har børn sammen eller ej. Disse sager kan nævnes:

 • fordømmelse af ægtefælle i en periode på mere end tre år;
 • anerkendelse af en af forældrene til forsvundne;
 • anerkendelse af en af ægtefællerne inkompetente.

Skilsmisse i retten. første skridt

Hvis der i løbet af skilsmisse der er nogen uoverensstemmelser, at denne procedure tager ikke længere registrator. Bodeling, beslutter med hvem børnene skal bo, og underholdsbidrag - alt dette i en domstol kompetence.

For at starte proceduren for skilsmissesag ægtefællens, der ønsker skilsmisse, skal du indsende en ansøgning til retten til bopælen eller residens for sagsøgte. I særlige tilfælde (fx dårligt helbred), denne procedure kan udføres på bopælen af sagsøger.

De data, som du skal angive i ansøgningen, når skilsmissesagen gennem retten:

 • placere og tidspunktet for registrering af familiens enhed;
 • årsagerne til skilsmisse ;
 • hvis der er et par fælles børn, og hvis ja, deres alder;
 • krav, som sagsøger til sagsøgte;
 • Oplysninger om, hvorvidt parret enige om at yderligere opdragelse og vedligeholdelse af børn (med hvem de vil leve, og så videre. D.).

Dokumenter, der er nødvendige for skilsmisse

Ud over ansøgningen, retten er at fremlægge et papir spor:

 • vielsesattest af ægtefællerne;
 • fødselsattester af mindreårige børn;
 • dokumenter eller andre papirer, der meddelte sagsøger, for eksempel, at delingen af fælles ejendom;
 • på den manglende vilje eller manglende evne til personlige engagement i skilsmissesagen kræves fuldmagt til den pågældende person;
 • et uddrag fra den personlige konto eller huset af bogen;
 • Modtagelse af statens pligt betaling.

Alle dokumenter og en erklæring om ønsket om at opløse ægteskabet skal indsendes i to eksemplarer, eller kopier heraf. Det første eksemplar forbliver i retten, den anden sendes til den registrerede adresse til sagsøgte. Den dato, hvor skilsmissesagen vil blive gennemført, er begge ægtefæller anmeldt dagsorden.

I nogle tilfælde, såsom under sin kones graviditet og selv et år efter barnets fødsel, indgive en retssag i retten, og retten forbudt manden anses ikke.

Proceduren for skilsmisse

Skilsmisse ved domstolene, eller mere præcist, er dens sekvens bestemmes af familieloven af Den Russiske Føderation. Høringen finder normalt sted gennem offentlige møder. Men i nogle tilfælde kan udføres i en lukket form.

Behandling af ansøgningen kan udskydes i en bestemt periode, som mange kalder tidspunktet for afstemning af ægtefæller. Dens varighed bestemmes i hvert enkelt tilfælde, men generelt er det ikke overstige 3 måneder. Ægtefæller kan anvende, som vil underrette domstolen om deres ønske om at reducere den periode af forsoning. I så fald skal du angive en gyldig grund.

Skilsmisse sagen ved retten ophørt, hvis i slutningen af konen ikke deltog det næste møde i den indstillede tid. Også aflyst en officiel pause, når de forenes og indsendes en relevant ansøgning.

Skilsmissesag: bodelingen

Hvis ved ophør af ægteskabelige union ægtefæller ikke kan blive enige om deres egen om, hvem er dette eller hint ejendom, retten behandler dette emne. Men husk på, at ikke alle har erhvervet under ægteskabet vil være et fælles. For eksempel er en ejendom anses for privat, når:

 • det blev overtaget af den ene ægtefælle før den officielle registrering af forbindelser;
 • det er en personlig ting (undtagelse - luksusvarer og smykker);
 • det gav eller venstre som en arv.

Ejendommen anses privat, og når det blev erhvervet under ægteskabet officielle, de sidste par år, at mand og kone boede hver for sig. I dette tilfælde er det op til hendes mand, har til erhvervet det.

Men til den fælles ejendom, som ifølge de russiske love om skilsmisse udsat sektion mellem ægtefællerne i lige store andele, er som følger:

 • enhver indtægt på mand og kone;
 • ejendom, som blev erhvervet for generelle midler:. Her kan du henvise opholdsrum, biler, værdipapirer osv.
 • betaling af en stat, der ikke har et formål (erstatning for skader på sundhed, økonomisk bistand);
 • hvilken som helst anden ejendom erhvervet under ægteskabet.

Hvis det er nødvendigt, løse sagen ved retten på anmodning om skilsmisse, du har brug for at lave en liste over alt det, at parret ikke kan dele sig fredeligt. Sammen med disse værdipapirer bør forberede dokumenter, der bekræfter værdien af disse ting, skal du på forhånd bestemme den uafhængige ekspert.

Som nævnt ovenfor, den russiske lovgivning indeholder lige bodeling mellem ægtefæller. Men under visse omstændigheder (såsom fængsling), kan andelen af den ene ægtefælle stige eller falde.

Ved manglende mulighed for at opdele ejendommen uden at krænke integriteten af (bil, køleskab, etc.) afgørelsen om overførsel til en af ægtefællerne i sin helhed. Mens den anden halvdel vil blive givet den såkaldte kompensation enten i kontanter eller i form af andre ting, der skal deles.

Hvis ægtefællerne har forskellig gæld (f.eks billån eller andre husholdningsartikler) og manglen på en uafhængig beslutning på deres betaling, skal retten udpege størrelsen af betalinger til hver af dem.

Skilsmisse i tilstedeværelsen af børn

Hvis parret ønsker en skilsmisse, er der en mindre barn (eller mere), og der er ikke enighed om, hvem han vil leve i fremtiden, du forstår dette spørgsmål bliver nødt til retten. Dette sker for eksempel i tilfælde, hvor begge forældre er villige til at opdrage deres børn. Hvis ægtefællerne er enige på egen hånd for at kunne kommunikere med barnet og hans bopæl, må retten i disse sager ikke blande sig.

Det er værd at bemærke, at sådanne krav kan indsendes ikke kun på det tidspunkt, mens der er en skilsmisse (i Rusland), men også efter det.

En forælder, der efter skilsmissen ikke vil leve med barnet, hvis du vil have den anden ægtefælle til at betale underholdsbidrag. Hvis, mellem mor og far babyen var ikke til at indgå en aftale om deres betaling, værdien fastsættes af retten. Som regel er det beregnet ud fra mængden af løn underholdsbidrag. For eksempel, hvis et barn vil blive opkrævet en fjerdedel af officielle indkomst, to - tredjedel af tre eller flere - 50%.

Hvor lang tid tager skilsmisse proces?

Proceduren for ophævelse af officielle forbindelser - det er temmelig hurtig proces, men kun i tilfælde, hvor ægtefællerne ikke har hinanden ingen klager. Efter gensidig aftale om skilsmisse domstol at opfylde sine forpligtelser i 1-2 måneder. Hvis parret har ejendom eller andre forskelle, eller den ene part ikke ønsker at opsigelse, kan skilsmisse processen vare mere end 3 måneder.

Dato for skilsmisse

Officielt parret betragtes som fri for hinanden, da de skilsmisse optegnelser i registreringsdatabasen kontor (hvis det blev udført der) eller en positiv afgørelse fra domstolen. Selv om sidstnævnte er stadig den officielle tid for pause i forholdet skal være registreret i ligene af civilstandsattester handlinger. Formelt mens der er en skilsmisse, og var ikke et officielt certifikat af opløsning af foreningen, ingen af parterne kan ikke registrere et nyt forhold.

Hvem kan hjælpe med udformningen af en skilsmisse?

Skilsmisse - det er en meget vanskelig og omhyggelige arbejde. Især når det kommer til misforståelser mellem ægtefællerne. Det er nødvendigt at blive guidet ikke kun de følelser, men også en hel række love, der er bestemt til at regulere ægteskabelige relationer. Uvidende mennesker finder det meget vanskeligt at finde ud af det. Derfor kan enten ægtefælle søge råd hos fagfolk. For eksempel blev disse spørgsmål behandlet skilsmisse advokat eller advokat i familieanliggender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.