Hjem og familieKæledyr

Engelsk Foxhound - født jæger

Engelsk Foxhound - korthårede hund, avlet i England specielt til rævejagt. Historien om denne race går tilbage til middelalderen. Men kun i det XIX århundrede, overtog sin endelige form, racen. På trods af de mange forskellige kilder, der fortæller om oprindelsen af Foxhound, er det umuligt med sikkerhed at fastslå, hvilken slags hund avlet til avl denne mangfoldighed af jagthunde. Det menes, at den væsentligste årsag til at fjerne den betragtede racen er udbredt rævejagt. Det vigtigste kriterium for opdrættere af denne tid var hundens evne til hurtig kører og evne til at arbejde i en flok.

udseende

Moderne engelsk Foxhound er en mellemstor hund størrelse (ca. 60 cm ved manken), med en stærk og let langstrakt build, brede skuldre og muskuløse arme. Direkte kort hår har stor stivhed. Hvis vi taler om sundhed af medlemmerne af denne race, kan den store dansker med ordentlig pleje lever op til 10-13 år. Det svage punkt er hundenes bortset fra at hofteleddet og nyrerne, så det er især nøje overvåge dem. Næppe endda fundet blandt andre arter af samme rige farver, som har den engelske Foxhound. Billeder af hunde demonstrere situationen. Som det er blevet skrevet ovenfor hundens eksteriør havde absolut ingen betydning for jægere, så farven fra FOXHOUND kan være alt - en, to eller tre farver. Kombinationer kan bestå af tre primære farver og deres nuancer nemlig sort, hvid og brun.

indhold Egenskaber

Desværre har forbud mod jagt med chikane reduceret antallet af disse hunde, men stadig i planteskoler rundt om i verden, kan man købe en repræsentant for den engelske Foxhound racen. Købsprisen vil i høj grad afhænge stamtavlen af hunden. Men før du beslutter dig for at købe et kæledyr af denne race, bør man tage hensyn til følgende kendsgerninger.

For det første den engelske Foxhound - er først og fremmest, en jagthund, hvilket betyder, at den har brug for en plads til at give luft for deres jagt instinkter. Hun skal køre en masse og træne tage sporet så langt som muligt. Denne race - en stor mulighed for ejerne af private huse og naturelskere. Foxhound er den perfekte ledsager til camping ture og langrend træning. Repræsentanter for disse klipper er meget aktive på ture og ofte løbe væk fra deres ejere, så snor og halsbånd bør være de væsentlige egenskaber walking firbenede ven, især i bymiljøer. Hvis du ikke er sikker indtil udgangen, der vil være i stand til at give hunden alle betingelser for at opretholde en god fysisk form, er det bedre at vælge en hvilken som helst anden race. Og for det andet, den engelske Foxhound - Dog sociale, så det er bedst hun selv ville føle i selskab med flere slægtninge. Medtag en repræsentant for racen og kan være i en by lejlighed. Funny og bevæger Foxhound lærenem og godt med alle familiens medlemmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.