SundhedAlternativ medicin

De unikke plante mjødurt (knoldet mjødurt): nyttige egenskaber og kontraindikationer

I sommersæsonen på kanterne af enge og begynder at blomstre duftende plante kaldet spiræa (mjødurt). Nyttige egenskaber og kontraindikationer for dets anvendelse vil blive beskrevet i denne artikel. Dejlig honning lugt kommer fra denne lægeplante tiltrækker sommerfugle, bier og biller. Men myg og tics overflyve kanten side. Det er grunden til, at landsbyboerne hang i hjem bjælker mjødurt, for at skræmme væk skadelige insekter.

Medicinske egenskaber af mjødurt - indikationer for brug

I alle regioner i vores store land folk respekterer mjødurt. Nyttige egenskaber af sin terapeutiske virkning forårsager planten. Når du ikke kalde mjødurt: og lungwort og belogolovkoy og medunishnikom ... Men essensen forbliver den samme. En anden mjødurt stylet naturligt aspirin, fordi det indeholder en masse af salicylsyre. Desuden er det rigt på sporstoffer, flavonoider, organiske syrer, æteriske olier, tanniner, vitaminer - alle de helbredende egenskaber af denne fantastiske plante kan ikke tælle.

En ting er sikkert - det hjælper til at klare forskellige lidelser mjødurt. Nyttige egenskaber og kontraindikationer for dens anvendelse bør læses grundigt, inden du anmoder om assistance til denne repræsentant for planteverdenen. På grund af tilstedeværelsen af salicylater i mjødurt det perfekt fjerner betændelse i en hvilken som helst ætiologi, effektivt hjælper med forkølelse og lindrer smerter i led og muskler.

egenskaber

På grundlag af denne plante fremstillet lægemidler, der besidder vasodilaterende og antipyretisk, tonic, anæstetikum, sedative, antiinflammatoriske, antivirale, anthelminthic, diuretika og antibakterielle egenskaber. Denne liste er ikke udtømmende. Infusioner og afkog elmespirer vist i diabetes, hjertesygdomme og mavetarmkanalslidelser funktioner.

Lægemidler med mjødurt og normalisere blodsukker, behandle herpes zoster, herpes virus inhiberer og stimulerer hjernemobilitet. Naturlægemidler decoctions anvendes til søvnløshed, forgiftning, migræne, gigt, depression. God hjælp fra huden betændelser, acne, sår, skæl og mjødurt. Nyttige egenskaber og kontraindikationer til dens anvendelse er utilstrækkelige. Sidstnævnte er meget mindre end aflæsningerne.

Fremgangsmåde til fremstilling af lægemidler

1. Fra psoriasis: en stor ske til at knuse mjødurt blomst til pulver, tilsæt en blanding af 40 gram babyolie eller vaseline. Få salven behandlede det berørte område flere gange om dagen.

2. I epilepsi: brygget med tørrede blomster af denne plante, derefter stamme og drikke som te. honning tilsættes for at forbedre smagen.

3. Hypertension og diabetes: to glas vand taget spsk tør hakkede krydderurter. Væsken i kog i 15 minutter i et vandbad, derefter filtreret og taget på tom mave tre gange om dagen i en måned.

4. Fra en almindelig forkølelse, astma, ondt i halsen, herpes simplex, lungebetændelse også hjælpe lægeurt (mjødurt). Ansøgning infusion effektivt lindrer inflammatoriske processer og letter hurtig bortskaffelse af symptomatiske manifestationer. For at forberede medicin, skal du tage en tre-liters krukke, fyld den halvt blomster af mjødurt og hæld op til toppen af renset vand (koldt). Infused fluid ikke er mindre end 12 timer.

For at forøge holdbarheden i supernatanten bouillon add calendula tinktur (fremstillet i forvejen). 100 gram alkohol får brug for en stor ske af Calendula blomster. Du er nødt til at give det brygge i to uger, derefter stamme og hældes i en kold infusion af mjødurt. Tag dessertske før måltider.

Infusioner kan sikkert rengøres sår og rifter, samt at gøre med healing komprimerer og skyl håret. Ikke anbefalet værktøj for folk med dårlig blodpropper, nedsat tryk og kronisk forstoppelse. Det er ofte brugt til at styrke immunforsvaret mjødurt. Nyttige egenskaber og kontraindikationer for dens brug nu du er godt klar over. Bliv ikke syg!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.