SundhedDrømme

Hvad skal ikke ønsker at sove: tips til at vågne

Nogle gange, efter en søvnløs udtjent nat folk går på arbejde eller studere. Nogen havde en god tid i en trendy klub eller med min kæreste nød romantik, og nogle forstyrre barnets skrig eller en skandale naboer. Under alle omstændigheder er der tidspunkter, hvor søvnen bare ikke kan være! Hvad skal man gøre? Ikke at ønsker at sove, følge rådene i denne artikel.

Tip One

Arbejde - her er hvad de skal gøre, så jeg havde ikke lyst til at sove! Hvis vi ignorerer for udførelsen af enhver virksomhed, vil du være optaget og ikke begynde at tænke på søvn. Det er tilrådeligt at bevæge sig mere, og endnu bedre - at være udendørs. Hvis du hele tiden sidder ved computeren, så er det sandsynligt stadig vågen.

Tip to

Igen, lad os huske den store udendørs, det mætter kroppen med ilt, den generelle tilstand forbedrer hjernens arbejde hurtigere, og du vil ikke ønsker at sove. Hvis du ikke kan gå langs gaden, ikke at sove, i det mindste åbne vinduet, vil kolleger ikke argumentere, især om sommeren.

Tip tre

Hvad først kommer til at tænke, når spørgsmålet "Hvad skal man gøre for at ikke ønsker at sove?". Det er rigtigt, at beslutningen om at drikke naturlig friskmalet kaffe eller stærk te, de hjælper til at klare søvnighed. I disse drikkevarer indeholder stoffer, puste nyt liv i kroppen, og personen ønsker at sove meget mindre. Men det misbrug og den hyppige brug af denne metode kan skade sundhed, være på vagt.

Rådets fjerde

Prøv at kommunikere mere, især med de muntre og interessante mennesker. Flyt mere og være konstant travlt med noget.

Tip fem

På trods af tilgængeligheden og effektiviteten af drikken energi, forsøge at give dem op. Især skadeligt at blande dem med alkohol. Spis mindre, eller lyst til at sove vil simpelthen uimodståelig. Hvis ingen mad kan ikke, så i det mindste spise det i små portioner.

Tip sjette

Hvad hvis du ønsker at sove? Fremragende styrkende middel er massage, især fingrene. Dette område er ansvarlig for hoved og hals. Massage fingre hæver vitalitet og forbedrer blodcirkulationen. Ligeledes vil indvirkningen på ørerne, de lapper. Denne massage vil give styrke, energi og puste nyt liv dig.

Tip syvende

Aromaterapi kan hjælpe juble op. Brug lavendel olie, det hjælper med træthed. For hurtigt at skifte opmærksomhed, forbedre hjernens aktivitet og tunge belastninger af nyttige varianter af tea tree. Grapefrugt og citron med sin friskhed juble op og slippe af depression.

Bestyrelse ottende

Hvis du overvinde træthed, og arbejde meget mere, så vil du hjælpe citron. Gnid den revne skræl, wrap med gaze og gnid på panden og templer. Du kan også gøre massage og skære citronskal. Du vil se, at modet komme tilbage til dig. Vi håber, at de gode råd i denne artikel vil hjælpe.

Det bedste råd

Hvad skal man gøre for at ikke ønsker at sove? Svaret er meget enkelt: du skal bare ligge ned og sove. Må ikke tortur din krop, bede om en fridag eller er enig med chefen i en lille by. Jeg ønsker dig sundhed, styrke og kraft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.