SundhedDrømme

Dårlig søvn hvad de skal gøre

Enhver person er bekendt med staten, når træthed vælter, ser det ud til, at så snart hovedet rører puden, faldt i en dyb, wakeless søvn. Men ofte, på grund af den dominans af mentale arbejde på fysisk arbejde, bliver søvnen ikke så let. Angst, søvnløshed, dårlig søvn, hvad man skal gøre? Først og fremmest skal du forstå årsagerne til dårlig søvn, men de kan indstilles.

Tag det roligt og trække vejret jævnt

For mennesker, hvis livsrytme tillader ikke at arrangere en ordentlig hvile, konstant skyndte sig et eller andet sted, at løse spørgsmål af særlig betydning, oplever daglige stress, søvnløshed - en normal reaktion. Permanent nervøs irritabilitet og intern alarm fører til en kronisk mangel på søvn. Som regel, folk ikke ved, hvad de skal gøre, hvis du lider af søvnløshed, og begynder at sluge piller i håndfulde, rygning, ved hjælp af alkohol til ro, eller se tv, hvilket forværrer deres tilstand.

Hvis vi lytter til eksperterne, den bedste sovepille - en fuldstændig afslapning, både fysiske og indre. Behagelig afslappende musik, massage, aromaterapi, meditation, regelmæssig vejrtrækning, yoga. Alt dette er med til at forbedre søvn, regulere nerve og muskel afslapning. Bare en halv time inden jeg går i seng for en måned, og du vil føle en forbedring.

Søvnløshed fra Wit

Det menes, at folk primært beskæftiger sig med mentale arbejde, i lang tid, kunne ikke sove og er meget følsom og overfladisk søvn. En gran af sandhed i dette, er der ingen tvivl om, at sidde ved en computer hele dagen og regelmæssigt belaste kun én muskel - hjernen, vi er ikke træt fysisk, men i høj grad overbelastning hoved tonsvis af information. At det så forhindrer os i søvn. Ofte ser en ond drøm, hvad de skal gøre, vi ikke kender.

Hvis dit arbejde indebærer en masse ansvar og psykisk stress, betyder det ikke, at man for at genoprette sund søvn, du har brug for at gå og hugge brænde. Prøv at øge din fysiske aktivitet i løbet af dagen, masser af løb på trappen, lave en varm-up, og mere, tage det til en regel at gå hjem. Du vil se, meget snart vil du opdage, at ikke kun bestået søvnløshed, men også gået den ekstra vægt.

Hertil kommer, meget nyttigt, i det mindste flere gange om ugen, for at gå efter arbejde i poolen, jogging, cykling eller skiløb, hvis vinduet vinter. Sport og aktiviteter bidrager til en forbedring af sundhed, fitness og, naturligvis - et glimrende middel mod søvnløshed.

Et par tips til "Sleepless"

1. Altid, hver dag, ventilere dit soveværelse til et par timer før sengetid. Frisk luft og køle fremme hurtige fald i søvn og sund søvn. Varme og indelukket luft, tværtimod, forårsager ubehag og søvnforstyrrelser.

2. Mange forsøger at berolige med hjælp af et glas med alkohol, der forårsager dårlig søvn, hvad de skal gøre, er kontraindiceret. Kassér de spændende og psykofarmaka inden jeg skal sove: alkohol, cigaretter, kaffe, stærk te. Tag ikke fejl af deres afslappende effekt.

3. Foretrækker at arbejde ved computeren og se tv før sengetid, læselys, ikke belaster en særlig meditation, bog.

4. I stedet for stærk kaffe eller te, en drink om aftenen urtete med kamille, citronmelisse og mynte. Denne drik er beroligende og fremmer sund søvn.

Børn søvnløshed

Barnet havde en dårlig drøm, hvad man skal gøre? Først og fremmest, er du nødt til at kærtegne det, lindre, distrahere og, selvfølgelig, ikke at forlade ham denne ene nat. Den næste dag, så tal med dit barn, forklare ham, at det var bare en drøm, og ikke være bange for behov. Men ikke forbyde ham at komme til dig om natten og taler om en ond drøm. Lad dit barn stoler på dig.

Et andet fælles problem, at dit barn ikke sove godt. Hvad skal man gøre i denne situation? Til at begynde, skal du finde ud af årsagen. Måske havde han en slags sammenbrud, ikke udvikler relationer med jævnaldrende eller med helbredsproblemer. Tag ham til en læge, en psykolog, yde støtte, forældrenes kærlighed og opmærksomhed.

Søvnløshed - ikke et indfald af kroppen, og en lille klokke, rapportering et eventuelt alvorlige problemer. Derfor er det nødvendigt at lytte til det, og at yde rettidig bistand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.