Mad og drikkevarerDesserter

Interessante ideer, hvordan man kan dekorere kager

Som det fremgår af kulinariske praksis, er der ikke meget at bage en lækker kage, stadig må han give den oprindelige "handelsvare" form for at behage deres kære. Og hvis opskrifter lækre desserter fyldt med alle former for kulinariske magasiner, hvordan man kan dekorere kager på en usædvanlig måde, anbefaler et par stykker.

Faktisk til at dekorere en kage, nok til at inkludere fantasi. Til dato, i mange supermarkeder sælger færdiglavede figurer og blomster fra marcipan, som er smukt nok til at placere på en kage. Tja, hvis du ønsker at lave en kage med sine egne hænder en unik og originalt, så sikkert videre til kreativitet.

Chokolade kage udsmykning teknikker

  1. "Chokolade kronblade"

Det er ikke svært at gøre derhjemme rosenblade chokolade. For at gøre dette, smelte i et vandbad fliser af mørk chokolade og dyp den levende rosenblad i det. Når chokoladen hærder, er det nødvendigt at fjerne forsigtigt med et kronblad og kan være en rose. På samme måde kan du gøre chokolade blade til roser.

  1. "Chips"

En af de nemmeste måder at dekorere kager er chokolade chips. For at gøre dette, skal du blot riv chokolade bar og drys overfladen af kagen. Diversificere denne form for smykker kan være forskellige sorter af chokolade, der gnider på et rivejern af forskellige størrelser. For eksempel mørk chokolade på den mindste, mælken i midten og hvide på en stor.

  1. "Lace"

Dette er en af de oprindelige og elegante dekorationer til hjemmelavede kager og desserter. Men for at gøre deres egen "Lace", behøver flise ren chokolade, der er fri for urenheder (rosiner og nødder) og madlavning sprøjte. Smelt chokoladen, hæld i en sprøjte og et stykke papir til bagning sætte tal. Lad det tørre, og du kan roligt dekorere desserter og kager.

  1. "Curls"

Luft og usædvanlige udsmykning af chokolade "krøllet hår" er meget let at implementere. For at gøre dette, tage en fast, men ikke frosne chokolade bar og en skarp kniv høvlet lange skår. Jo længere chips, jo mere imponerende det ser ud.

Hvordan til at dekorere en kage frosting hjem

Glaze er den mest traditionelle udsmykning af konfektureprodukter. Og det er klart ønske om husmødre, dekorere dit mesterværk er glasur. Først piskeris 120g blødt smør mixer indtil frodige tilstand. Koppen opløses i lille mængde vand halv teskefuld salt og 2 timer. Spiseskefulde vanille, denne blanding tilsættes til olien, røre kontinuerligt.

Fortsat piskeris, efterhånden tilføje pulveriseret sukker (450 g), og derefter en teskefuld mælk (kun 5 timer. Skeer). Slå indtil glat dej, som påføres til overfladen, og kanterne af kagen.

Glasurer kan give smukke nuancer ved hjælp af naturlige farvestoffer. For eksempel, lyserød frosting gevinst, hvis du tilføjer lidt sukkerroer saft. Citrongul nuance du vil opnå, hvis du tilføje et par teskefulde appelsinjuice. Den orange maling glasur hjælper gulerodssaft.

Hvordan til at dekorere kagen med friske blomster

Cooks har længe brugt naturlige blomster som den mest originale dekoration til kager og bagværk. Kan du lide denne idé? Så skulle du prøve denne metode, og hvordan til at dekorere kager.

Naturligvis blomsterne, men naturlig, men stadig de skulle være sukker, så vil de ikke kun smukke, men også spiselige. For at gøre dette, fit kamille, rose, stedmoderblomst, bratsch, æble, farve, kirsebær, akacie. Ja, i princippet mange af blomsterne kan anvendes, omfatter din fantasi.

I køkkenet er der to metoder zasaharivaniya farver. I det første tilfælde, en gummi arabicum, i den anden - æg protein.

  1. Blomster og duftende blade (Melissa, mynte), som ved hjælp af sukker gummi arabicum, der er gemt i flere måneder. For at gøre dette, varme i et vandbad 50 g vand, tilsættes til gummi arabicum (12gr), og så snart det er opløst, fjernes fra varmen. I en anden skål, forberede sukkersirup fra vandet og 50 g sukker (100 g). På blomst kronblade anvende en første børste opløsning af gummi arabicum, sukkersirup og derefter drys flormelis. Lad blomsterne til tørre. Du kan dekorere kager.
  2. Blomster og blade, kandiserede hjælp æggehvide, se meget mere naturlig og elegant. De opbevares i en hermetisk lukket beholder. Piskeris protein et æg til en tyk skum og dækker børste blomsterblade, derefter via si drys flormelis. Lad det tørre, og du kan begynde processen med udsmykning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.