Mad og drikkevarerDesserter

"Peter Plys" (kage) opskrift, især madlavning

Kage - en væsentlig egenskab ved enhver te. Det er umuligt at forestille sig en fødselsdag uden ham, især børn. Nogle gange behandler tilgængelige i butikkerne, men der er ikke noget mere lækkert end kage, skabt med sine egne hænder.

For at tiltrække de besøgendes opmærksomhed, uanset alder, kan du tilberede en velsmagende behandle såsom kage "Peter Plys". Opskriften er ganske kompliceret at gennemføre, men resultatet er det værd.

Du har brug for:

 • et par skefulde honning;
 • vand 6 spiseskefulde (50 ml);
 • soda 3 tsk.;
 • Sukker: 2 spsk. (200 g);
 • afløb. Olie: 6 spsk (965 g);
 • Æg: 6 stykker, proteiner og 4 æggeblommer;
 • Mel: 7, art. (650 g);
 • kondenseret mælk - 4 kogte og ubehandlede én bank;
 • margarine: 400g;
 • bagepulver, kakao 2 tsk.;
 • flormelis: 350 g;
 • gelatine: 20 g;
 • fløde: 0,5 l;
 • mandler, hvid chokolade, karamel slik: 200 g;
 • mælk: ¼ kop.

stepping

"Peter Plys" (kage) er begyndt at gøre dejen og honning. Seks spiseskefulde honning bringes i kog, tilsæt derefter to kopper sukker og seks skefulde vand, sodavand, en knivspids salt og kog indtil blandingen bliver rige brun med en orange nuance. Derefter fjernes fra varmen, administreret smør og afkølet.

Så du tilføjer seks æg og syv kopper mel. Dejen er dækket, og insistere cirka to timer.

Den resulterende dej bør opdeles i femten aktier. Rul hvert stykke skal være mellem de enkelte ark papir til bagning.

Kager bagt i en varm ovn i otte minutter og derefter bagning papir fjernes, og shortcakes gjort stablet oven på hinanden.

flødeskumskage

450 g pisket smør, det tilsættes 3 dele af kondenserede mælk dåser og blandes grundigt. Smurt kager kogt fløde og gennemblødt i otte timer.

mørdej

Denne dej er nødvendig for produktionen af potten. At lave mad er det nødvendigt at blande margarine og sukker, tilsæt 4 æggeblommer, mel og bagepulver uden lysbilleder. Del dejen i 14 fraktioner, der hver rullebaner mellem bagning diameter på 17 cm. Kanterne skal skæres i en cirkel.

Kager bages i en varm ovn. De fås hvid, med lysebrune kanter.

Nu skal du lave cremen potten. 250 g smør til at smelte, tilsættes ubehandlede kondenseret mælk, vanille, honning og varme, men ikke koge. Fjern, tilsæt gelatine, chill i køleskabet og pisk.

Efter dette er det nødvendigt at ryste op 0,4 liter fløde og føje til den resulterende masse. Cremen er klar, bliver de smurt Marie. Dette skal gøres med forsigtighed, da de er meget skrøbelige.

Allerede gennemblødt honning kage skæres i form af otte, og dermed skabe en silhuet af hoved og krop. Trim er jorden i en blender og vyleplivayut have ører, hænder og fødder. Mave behøver ikke at gøre meget rundt, da det vil puts til puljen.

glasur

Mælken blev tilsat 40 g olie og bragt i kog. Så har du brug for at komme ind i sukker og karamel. Kog indtil deres opløsning. Glaze afkølet og bære dens omslag og derefter sat i et køleskab til at størkne.

mastiks

Næste produkt nødvendigt for at dække kagen "Peter Plys" - mastiks. Det bruges til Bears. Det fremstilles som følger: 50 ml vand i kog, tilsæt en knivspids salt, 25 g af en olie. Efter kogning indtaste endnu halvtreds gram mel og kakao. Fjern, rør, tilsæt flormelis. Mastic dækket næseparti, ører, hænder og fødder. For oftalmologiske proteiner brug og sprog marcipan.

Dette efterfølges af 200 g olie pisk, tilsæt kondenseret mælk, og ved anvendelse af denne creme konfekture sprøjte dæksel Vini Plys efterligner pels. "Peter Plys" (kage), efter at præparatet er sat i køleskabet.

pot

Potte skal have form. Hvid chokolade hældes varmet fløde og kog indtil glat. Dæk gryden og fjern den i køleskabet.

Så er du nødt til at male mandlerne og blandes med flormelis og protein. Den resulterende marcipan opdelt i to dele, udrulning, og derefter overføre den færdige gryde.

"Peter Plys" (kage) placeres på en bakke, til at bære læner pot.

Det viser sig, velsmagende og smuk at se lækker. Det vil ikke kun tiltrække øjnene af besøgende, men også vil være en sand fornøjelse for børn. Forfriskninger vil være moderat sød, med bløde efter iblødsætning Korzh. "Peter Plys" - kage, værdig til at dekorere enhver ferie bord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.