Hjem og familieKæledyr

En kat har diarre. Hvad skal man gøre, og hvad betyder at bruge i denne sammenhæng,

En kat har diarre. Hvad skal man gøre, og hvad betyder at bruge? Diarré hos katte kan være forårsaget af forskellige sygdomme og lidelser. Hvis tiden ikke fylder behandlingen, kan det føre til døden. I denne artikel vil du lære, hvordan man opfører sig i en sådan situation, og hvad de skal gøre, hvis en kats diarré.

Bestemmelse af årsagen til sygdommen

Pludselig kan det være en kats diarré. Hvad vil du spørge følgende tips. Årsagerne til diarré kan bestemmes på et tidligt stadium af sygdommen. Til dette formål er det nødvendigt at undersøge lugt, farve og konsistens af afføring fra et dyr. I denne sygdom er der flere grunde:

1. Madforgiftning. Hvis dit kæledyr går udenfor og ikke nægte mig den glæde at rode i skraldespanden, da mest sandsynligt, at han spiste noget forkælet. Installer kat fuld kontrol og sørge for, at han gør, mens du går på gaden.

2. Forkert kost. Så at dit kæledyr ikke opstår sådanne lidelser, omhyggeligt planlægge din kost fodring. Du bør ikke overfodre din kat fedt kød, mælk eller rå fisk. Hvis selv for små mængder af disse produkter er der en dårlig mave, ikke fodre dem overhovedet. Så vær forsigtig i at fodre den nye mad. Alle innovationer skal ske gradvist.

3. Fødevarer allergi. Sommetider katte er ikke erhvervet nogle af produkterne. Vær opmærksom på det, og fjerne dem fra din kost.

4. Ændringen af klimaet eller vand. Under lange rejser eller ture til materiel op på katten sin normale mad og vand, som han brugte til at spise. Således at du sparer dit kæledyr fra diarré.

5. Fordeling. Katte ligesom mennesker, kan lide stress. Grunden til dette kan være dramatiske ændringer i miljøet, et nyt kæledyr eller en ændring af mestre.

Diarré hos killinger. Hvad skal man gøre i sådan en situation?

Du bragt hjem en lille kæledyr, og pludselig fangede han denne sygdom. I killinger, bare fravænnede, sommetider sker det tab af evnen til at fordøje laktose. Hvis du ikke er et barn begyndte at blive gradvist indført i kosten af mejeriprodukter, som voksne, vil katten opleve anfald af diarré ved at spise sådanne fødevarer. Når killing straks begynder at spise fast føde, standser den producerer nødvendigt for fordøjelsen af mejeriprodukter bakterier. I dette tilfælde til fødevarer, der indeholder lactose, fjernes fra kosten. En anden årsag til diarré hos killinger kan være forekomst af orme. Rådfør dig med din dyrlæge og få antiparasitære lægemidler. Efter fodring kat ingen diarré inden for 24 timer. Så giv hende nogle lys mad.

En kat har diarre. Hvad skal man gøre, og hvornår man skal kontakte dyrlægen?

Med langvarig diarré kan ikke forsinke elimineringen af årsagerne, vil det føre til negative konsekvenser. En kat kan få en uhelbredelig sygdom, selv døden er mulig. Når diarré varer mere end én dag, dyrets krop begynder at dehydrere. I dette tilfælde nødvendigt dyrlægebehandling. Ring til dyrlægen bør om begyndte opkastning, bleg tandkød og næse, er til stede i fæces slim og blod, lugt af rådne, farve, forskellige fra de sædvanlige eller etableret det faktum af forgiftning.

Jeg håber, at denne artikel har hjulpet besvare spørgsmål om, hvad der kan kaldes en kats diarré, hvad de skal gøre i en sådan situation. Hold øje med sundheden for deres kæledyr, og glem ikke de regelmæssige besøg hos dyrlægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.