HjemlighedKonstruktion

Udsmykning badeværelset med deres hænder

Som det fremgår af mange års byggeri erfaring, lejligheder reparation begynder med en proces, såsom et badeværelse dekoration og badeværelse. Hvis du har planer om at gennemføre et sådant arbejde, gøre dig opmærksom på brugen af PVC-typen materiale. I denne artikel vil vi se på, hvordan man udfører trim plastplader toilet. Den største fordel ved dem er, at de tillader dig at gøre ud del af væggen, hvis det er nødvendigt.

Siden reparationen, skal du først og fremmest tænke på design rum. Selv om det er relativt lille, bør altid se anstændigt. For at undgå at begå fejl, bør du tænke på forhånd placeringen af hylder, farve, dekoration, og så videre. Præference gives til plast-paneler anbefales det, at tykkelsen af ikke mindre end 8 mm, eller i fremtiden kan forårsage revner.

Under udførelsen af denne reparation proces som en efterbehandling toiletter, vi har brug for:

1. plasticpanel , antal som beregnes på en måde at tilføje 10-15% af den samlede kanten af rummet;
2. Udgangspunktet strimmel, hvis størrelse afhænger af loftet omkredsen. Dette materiale er også forpligtet til at omgå revision vinduer, døre og mandehul, der passerer gennem alle etager. Det bør erindres, at vandforsyningen skal være åben eller let tilgængelig;
3. metalprofil UD og CD;
4. 3,9h16 trykpakningen;
5. dyvel-negle type "hurtig installation" 6x40;
6. hvid klæbende silikone;
6. plade til forbindelse med væggene af profilen;
7. perforator;
8. bolgarka;
9. Cutter;
10. niveau;
11. hammer.

Så, som det sker trim plast-paneler toilet? Først skal du en metal profil typen ramme til fastgørelse. Det anbefales at starte fra toppen. Ved hjælp af vandstanden linje bounces fremtidig Loft: ca. 10 cm vil være tilstrækkeligt. Langs omkredsen af tappen-negle fastgøre linjeprofil UD, som så forbinder pressen skiver typen CD profil. Fast band profil cd-teknologien i en afstand af omkring halvfjerds centimeter. Efterfølgende direkte til ham og vil blive knyttet plast panel.

Udsmykning badeværelset selv begynder med et sæt paneler. Til profilen UD er fastgjort ved hjælp af en trykpakningen startstrimmel, som derefter indsættes i plast. Det skal erindres, at en sådan panel - en temmelig skrøbeligt materiale. På samme måde som det loft, er væggene står med et toilet rum. Med forbehold for alle niveauer indtastet metalramme. Det anbefales at øge stivheden af de lodrette striber i profilen af udbuddet af den samme profil partitioner. Med hjælp fra de bulgarske udvalgte slots. Tilsvarende sættet starter med snittet side og den inderste hjørne bruges til at interface hjørnerne.

For at omgå afløb, junction paneler er det ydre hjørne. Med hjælp fra dyvel-negle skyde i den nederste sokkel, og toppen er plantet på silikone lim hvid. Også, de har brug for at smøre alle leddene. Dette gøres for at forhindre indtrængen af fugt.

Som du kan se fra denne artikel, spørgsmålet om, hvordan man udfører efterbehandling toilettet med sine egne hænder, helt beslutte. Behøver kun at have det, og at foretage visse indsats under overholdelse af reglerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.