Af teknologiMobiltelefoner

Sådan kontrolleres kapaciteten af batteriet på din telefon? Test og bestemmelse af det faktiske batterikapacitet

Alle moderne smartphones, desværre hurtigt afladet. Den mobile enhed kan oplades flere gange om dagen, da batteriets kapacitet giver dig mulighed for at komfortabelt bruge gadget i lang tid. På grund af dette, mange mennesker er i tvivl om den reelle kapacitet af batteriet. Og her opstår det vigtigste spørgsmål: "Sådan kontrolleres batteriets kapacitet Phone?" Lad os se på det og kontrollere deres smartphones.

Sådan kontrolleres kapaciteten af batteriet på din telefon?

Nu på Google Play, kan du finde en lang række applikationer, der vil vise den omtrentlige kapacitet på din smartphone batteri. Desværre er det svært nok at få eksakte værdier, så du skal ikke regne med det. Hvordan virker de? Efter flere cykler af opladning og afladning af batteriet, de vil vise sin kapacitet. Selvfølgelig skal det tage en masse tid på at ansøgningen er sporet og behandlet. Er det tilstrækkeligt at hurtigt og præcist at bestemme batteriets kapacitet Nova Battery Tester ansøgning. Med dette værktøj, vil du lære batteriets kapacitet er allerede i 2 timer.

Når du først køre programmet online på telefonen skal være tændt. Hvorfor det? Alle nødvendige oplysninger om din smartphone program vil blive taget fra internettet. Den har sin egen online-database, hvor det henleder hvad strømforbruget er på din enhed.

Måske kan din enhed ikke finde anvendelse i sin database. Det sker med nye mobile enheder. Du kan finde alle nødvendige oplysninger og tilføje din smartphone i en database, du skal gøre, er at udfylde hovedfeltet. Selvfølgelig vil dette kræve at omfatte internettet.

Hvordan at bruge programmet?

Så hvis din enhed er til stede i databasen af det valgte værktøj, og har mulighed for at indhente de nødvendige oplysninger om det. Hvis du har gennemført alle de nødvendige kriterier, så kan du gå videre til at definere kapaciteten af batteriet.

  • Start med at oplade eller aflade batteriet på din smartphone op til 70 procent.
  • Derefter køre den ønskede nytte og klik på knappen "Upload af data", at skaffe data på den mobile enhed med basen.

Hvis telefonen er på listen, vil programmet hurtigt hente de nødvendige data på den. Ellers er det udsteder en advarsel om, at testresultatet vil være ufuldstændig og unøjagtig.

Efter at have testet, kan du sende resultatet af udviklerne, og de vil gøre din enhed i kolonnen "Tested". For at gøre dette, efter showet, skal du trykke på knappen "Send resultatet."

  • Gå til programmenuen, derefter Indstillinger. Vælg elementet "Options test", så markerer vi posten "Speed".
  • For at få et mere præcist resultat, bør du deaktivere Internet på din telefon. Til testen vil den automatisk sætte den maksimale lysstyrke på skærmen.
  • Klik derefter på "Kør en hurtig test" og ser frem til dens afslutning. Først nytte vil "varmer op" på enheden, og dermed vil vi miste omkring fem procent af afgiften.

Så er der test i sig selv, som vil vare så længe batteriet falder til 12 procent.

Mens programmet kører, vil du være i stand til at observere resultaterne, med hver ændring af kapacitet, som måles af programmet, vil blive beregnet. I slutningen vil det output middelværdien. Det er på grund af denne vanskelige at håbe på et helt præcist resultat.

Også, når du se resultatet i linjen "sekunder pr division" kan man se så langt som den ene procent af batteriet.

Appendiks Batteri Monitor Widget

Desværre er den tidligere ansøgning kan du definere en batterikapacitet meget omtrentlige, men den gør det hurtigt. Batteri Monitor Widget giver batterikapacitet mere præcist at lære, men det tager længere tid. Denne applikation beregner ladestrømmen i sig selv og den mobile enhed udledning - den vigtigste komponent, som gør det muligt at bestemme kapaciteten.

Opsætning af programmet

Sådan kontrolleres kapaciteten af batteriet på din telefon? Når du kører dette program, vil du automatisk tilbyde at tage dig til indstillingerne. Dernæst skal du udføre grundlæggende procedurer:

  1. Den første parameter - den nuværende definition. Du skal vælge "Automatisk".
  2. Dernæst angive batteriets kapacitet, som blev skrevet af producenten. Det kan ses på selve batteriet eller finde dette tal i vejledningen.
  3. Du skal også vælge en metode, der vil levere data til applikationen. For præcist at estimere kapacitet, skal du vælge, som producerer dataopsamling så ofte som muligt. Men det gør din smartphone til at arbejde hårdere, så det vil være hurtigere at aflade telefonen. Det er bedre at vælge "Standard" eller "hvert minut under opladning." Så du får en temmelig nøjagtige data og giver ikke den behagelige betjening af den mobile enhed.
  4. skal du klikke på knappen "Vis mA i historien" i det sidste trin.

Hvordan at kontrollere batteriets multimeter?

Mål batteriets kapacitet ved hjælp af et multimeter er svært nok, kan du endda sige umulig. Denne konklusion følger af, at et fuldt opladet batteri skal tilsluttes til et multimeter. Så du bruge denne enhed vil lære forbruget instrument (nuværende). Det er også nødvendigt at måle den tid, hvor batteriet er fuldt afladet.

Hvordan at kontrollere batteriets multimeter? Efter opnåelse af de nødvendige parametre, kan du beregne kapaciteten af den velkendte formel: Kapacitet = aktuel * tid.

Sådan måler den nødvendige ydeevne multimeter? Alt her er lidt mere kompliceret. For at få nøjagtige optegnelser, du har brug for en konstant strøm. Dette er vanskeligt at opnå, og det er nødvendigt at understøtte op til en fuld afladning, hvilket er ganske vanskeligt. Dette kan kun gøres i laboratorieforhold.

konklusion

Sådan kontrolleres kapaciteten af batteriet på din telefon? Gør det nemt nok, men du skal have tålmodighed, fordi at få en mere præcis værdi, du har brug for at bruge en masse tid. Hvis din telefon hurtigt er afladet, så måske er det ikke engang det faktum, at fabrikanten har bedraget dig, og batteriet har en lille kapacitet til din smartphone. høj kapacitet batteri - en perfekt løsning på dette problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.