FormationSprog

Lad os huske erfaringerne fra det russiske sprog: substantiver slutter

Alle skoleår bestået på russisk temaet "Navneord" og vidste om afslutning af navneord, hvis ikke alle, næsten alt. Nogen husker de erfaringer, nogle ikke så, men næsten enhver af os ikke har de oplysninger fuldt ud. Vidste du, at skole og universitet morfologi program adskiller sig væsentligt? Det ser ud til, hvad der kunne være en forskel? Men ikke desto mindre, det er. Vi vil ikke dykke ned i det faglige program, bare huske , hvad et navneord, og den rolle, som i slutningen af navneord spilles.

Hvad er et navneord?

Den navneord er en del af talen, og indeholder oplysninger om (stof), og udtrykker sin værdi med bøjningsformer kategorier af tilfælde og nummer samt kategorien neslovoizmenitelnoy slags.

Substantiver tendens til navn objekter i bred forstand af ordet:

  • ting (vindue, væg, bukser);
  • enhed (person, mand, kvinde);
  • stof (sukker, mel, mælk);
  • levende væsener og organismer (en hund, en gedde, en virus, en bakterie);
  • fakta, begivenheder, fænomener (chat, spil, frygt, sorg).

Derudover kan det give navne til at adskille stoffer med de proceduremæssige og ikke-proceduremæssige karakteristika. Det er kvaliteter, egenskaber eller aktiviteter, samt proceduremæssig udsigt tilstand: dum, venlighed, løsning, løb, blå.

Ende af navneord

Som allerede nævnt, substantiv har de bøjningsformer kategorier af tilfælde. Taske - en kategori af ord direkte relateret til nedgangen. Deklination - en ændring i antallet og partier. Grammatisk, denne ændring manifesterer sig i en del af ordet, som i slutningen af navneord. Men ikke alle af dem er lige så tilbøjelige: i forskellige substantiver i form af den samme dødelighed kan have forskellige slutninger. Hvad fortæller os i slutningen af substantiver? Om deres tilhørsforhold til den ene eller den form for tilskyndelse. declension typen kombinerer substantiver fælles regler for bøjning. Alle tre typer af declinations.

første deklination

For første bøjning er kendetegnet ved en sådan afslutning som -a, -n, når substantiv er i nominativ ental: Land bølge. Dybest set, de er alle feminin, bortset fra et par ord (for eksempel en onkel eller en dreng).

anden bøjning

Afslutningen af den anden bøjning af navneord - -o, -e -e til kastrat: Hav vindue klude. Også her er de substantiver uden case slutninger maskuline: hest, bord kant.

tredje bøjning

Ved dette fald omfatte substantiver uden case endelser det feminine: mus, rug. Naturligvis i ental nominativ.

Korrekt og fælles substantiver substantiver. kategori animateness

Substantiver er traditionelt opdelt i ordentlig og fælles navneord. Eget - er dem, der anvendes til navngivning af de enkelte elementer ikke indgår i en bestemt klasse. Nick såkaldte objekt, som bærer et sæt af træk er karakteristiske for en bestemt klasse. Animér substantiver - dem, der kaldes levende væsener og livløse, henholdsvis - alle andre objekter og fænomener. Så vi gentage de grundlæggende regler for navneord, en lille genopfriskningskursus. Og nu kan du sige med tillid til, at du kan huske skoleforløbet af det russiske sprog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.