SundhedPræparater

"Cipramil": brugsanvisninger, pris, analoger, bivirkninger og anmeldelser af forberedelse

"Cipramil" - det er et kendt antidepressivum er en selektiv inhibitor af serotoningenoptagelse stof. Det bruges til at behandle depression, panikanfald og obsessiv-kompulsiv lidelser. I nogle tilfælde ordinere stoffet "Cipramil"? Brugsanvisning, pris og mulige kontraindikationer er drøftet i denne artikel. Vi fortæller dig også, om du kan tage denne medicin til gravide og ammende kvinder.

Struktur og sammensætning

"Cipramil" produceres i form af hvide tabletter, filmovertrukne, mærket "C" og «N».

Det aktive stof - citalopramhydrobromid. Antallet af hjælpekomponenter omfatter følgende: glycerol (85%), magnesiumstearat, .. Lactosemonohydrat, copovidon, osv Kappe 400 indbefatter macrogol, titandioxid, hypromellose 5.

I salget af lægemidlet kommer i blisterpakninger med 14 tabletter, som er i en papæske.

Farmakologiske virkninger

Drug "Cipramil", anmeldelser af rigtige patienter, der præsenterede en lidt senere i denne artikel, er en meget effektiv antidepressiv. Medicin er ikke karakteriseret ved evnen til at forbinde med receptorer. Ifølge vejledningen, det hæmmer cytochrom P450IID6, så det ikke interagerer med andre lægemidler, der metaboliseres af dette enzym direkte.

Lægemidlet har nogen virkning på hjerteledningssystemet, blodtryk, leverfunktion samt hæmatologiske parametre. Opgjort antidepressiv effekt er allerede tydeligt efter 2-4 ugers regelmæssig brug. Anvendelse af lægemidlet på en regelmæssig basis ikke medfører en forøgelse af vægten af patienten.

Efter oral anvendelse, den aktive bestanddel biotilgængelighed på ca. 80%. Dens maksimale koncentration i blodet nås cirka 2-4 timer efter indtagelse. Det aktive præparat stof udlæses sammen med fæces og urin.

Indikationer

I nogle tilfælde ordinere "Cipramil"? Vejledning til brug, at dette præparat er særlig effektiv i de lange depression og panikanfald. Desuden anbefales det at patienterne til at fjerne følelsen af årsagsløse angst og såkaldt agorafobi. I nogle tilfælde medicin ordineret til obsessiv-kompulsiv lidelser.

Kontraindikationer

Dette er absolut kontraindiceret "Cipramil"? Anvendelse medikament instruktion indikerer, at ikke bør tages medicinen i patienter med overfølsomhed over for en eller flere komponenter i sin struktur. Hertil kommer, under graviditet og amning er bedre at stoppe med at bruge det. Brugen af lægemidlet er kun mulig på lægens råd.

Drug "Cipramil": brugsanvisning

Terapi er en specialist på individuel basis.

Når fordybninger daglig dosis "tsipramil" er 20 mg én gang dagligt. Anbefalet af lægen baseret på egenskaberne af sygdommen, i nogle tilfælde, det steg til 60 mg. Normalt efter to ugers behandling, kurset begynder at vise den forventede effekt af et antidepressivt middel, men det betyder ikke, at behandlingen bør afbrydes. For at forhindre akut tilbagefald det fortsatte i seks måneder.

Hvis en patient er bekymret over panikanfald, mange læger også ordinere "Cipramil". Vejledning til brug af lægemidlet tablet læser, at der allerede i den tredje måned af behandlingen kan forventes at den ønskede effekt. Patienter i den første uge af behandlingen almindeligt ordineret medicin 10 mg én gang dagligt, og i den anden uge - 20 mg. En sådan dosis forbliver uændret indtil slutningen af terapien.

Daglige kan derfor variere afhængigt af patientens alder, hans generelle tilstand og arten af neurale patologi. For eksempel til personer med nedsat "Cipramil" fiasko tages i mindre mængder (mindre end 30 mg per dag).

Overdosering og bivirkninger

Som nævnt ovenfor, kun på lægens råd, kan du tage "Cipramil". Bivirkninger af negative anmeldelser af naturen har klart vist, at brugen af lægemidlet ved selvmedicinering væsentligt kan forringe livskvaliteten og patientens tilstand.

Ved anvendelse af "tsipramil" følgende symptomer kan forekomme i en øget dosering: døsighed, takykardi, svedeture, cyanose, opkastning. Baseret på det faktum, at en specifik modgift i øjeblikket ikke findes, bør behandlingen af denne tilstand slid symptomatisk. Efter at have taget pillerne til en patient i akut behov udskylning, giver aktivt kul og straks søge kvalificeret hjælp.

Graviditet og amning

Sikkerhed ved brug af medicin under amning eller under graviditet er ikke fastslået. Brug af "Cipramil" er kun berettiget, hvis den potentielle fordel af behandlingen for kvinder langt overstiger den sandsynlige risiko for fosteret inde i livmoderen eller nyfødte.

Ifølge resultaterne af eksperimentelle undersøgelser, teratogene virkninger eller negativ indvirkning på de reproduktive evner i den kvindelige krop er blevet identificeret.

lægemiddelinteraktioner

Hvordan det opfører sig med anden medicin "Cipramil"? Bivirkningerne af en negativ karakter gennemgår kemisk uforenelighed af lægemidlet blev ikke observeret. Kombinationen med MAO-hæmmere kan udløse symptomer på en hypertensiv krise.

Eksperter advarer om, at den samtidige brug af narkotika og alkohol forbrug ikke anbefales. Cardiotropic farmakodynamisk interaktion mellem midlerne og data antidepressiv blevet identificeret.

Forsigtig

Erfaring med behandling af kvinder i positionen af dette stof er meget begrænset, så hvis det er muligt, bedre at opgive det. Med ekstrem forsigtighed bør tages medicin til personer, der konstant kører bil, eller deres umiddelbare arbejde aktivitet relateret til servicering af præcision mekanismer.

På den anden side, er stoffet aktivitet i kroppen påvirker ikke de intellektuelle funktion og psykomotoriske reaktioner. Det er dog vigtigt at huske på, at i patienter diagnosticeret med depression er ofte et fald i kapaciteten for konstant opmærksomhed. Det kunne blive værre, når du bruger psykofarmaka.

Alle patienter uden undtagelse, modtager antidepressiv medicin, kræver konstant lægelig overvågning. bør der lægges særlig vægt på patienter i begyndelsen af behandlingen, når øger sandsynligheden for suicidale tendenser.

Drug "Cipramil": analoger og priser i apoteker

Analoger af dette stof er følgende: "Oropram", "Tsitalon", "cytolytisk". Al medicin har deres egne karakteristika, kontraindikationer og metoder til brug. Det er derfor, det er vigtigt, før du anvender dem til at søge læge.

Hvor meget er "Cipramil"? Pris apoteker til dette stof kan variere. I gennemsnit for tabletter bliver nødt til at betale omkring 900 rubler. De samlede omkostninger normalt afhænger i udkanten af farmaceutiske virksomheder.

Anmeldelser af rigtige mennesker

Er det effektivt "Cipramil"? Anmeldelser af dette præparat der er de mest kontroversielle, men i de fleste tilfælde, de er positive.

Ifølge mange patienter, "Cipramil" - dette er en meget "alvorlig" stof. Forventet resultat normalt ikke opstår umiddelbart, som du gerne vil. Hans udnævnelse normalt varer flere måneder. Patienterne bliver advaret på forhånd, at effekten kan forventes tidligst 2-3 måneder efter behandlingens påbegyndelse. Standard behandling er seks måneder. I løbet af denne periode, patienterne kommer en synlig forbedring. Desuden nogle siger en fuld genopretning af sundhed.

Det skal bemærkes, at virkningen er forskellig medikament afhængighed. Det anbefales at blive løftet gradvist for at undgå tilbagefald. Prognose gunstig i behandlingen kun i tilfælde af, at et lægemiddel, der er udpeget kompetent ekspert. Vi bør ikke ty til at bruge narkotika simpelthen på grund af den "pludselig depression." Sagen er, at hans system af indflydelse og vanskeligheden ved at finde den korrekte dosis kan forværre tilstanden.

betingelser og gennemførelsesperiode Opbevaring

Hvor længe kan du holde "Cipramil"? Instruktioner for dette stof viser, at stoffet skal opbevares utilgængeligt for børn hænder steder pålideligt beskyttet mod indtrængen af sollys. Holdbarhed på fem år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.