Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning - mistet en tand, så kan være tab af

I dag, kære læsere, vil vi overveje et symbol på drømme, ligesom en tand. Eller rettere, hans tab. Her, for eksempel, fortæller os Millers drøm bog: faldt tænder, så vil der være dårlige hændelser. Måske du har noget at tabe, og hvis tanden blev fjernet i en drøm læge, kan du blive syg i lang tid, og behandles. Måske har du brug for at holde dig i den nærmeste fremtid, ikke at udsætte lægeundersøgelse.

Hvis tanden faldt søvn, "Miller drøm" har stort set intet godt løfter. Du vil pådrage sig nogle skader på grund af de manifestationer af stolthed, alt dit arbejde vil være forgæves. Generelt den kontinuerlige tab. advarer også drøm bog: mistet en tand, som du slået ud, - være opmærksom på sin virksomhed og enhver anden virksomhed. Har du fjender, der, i hvert fald, vil ikke lade dig slappe af i den nærmeste fremtid.

nogle mennesker vil intriger potiv dig. Det er på tide at genoverveje alle sine bånd, der er indgået erhvervslivets kontrakter. I nogle tilfælde, siger han drømmen bog, mistede en tand - dermed bør være vågen til at opgive planer om at efterfølgende lider materielle tab og psykiske forstyrrelser. Det er muligt, at du drømmer om at spytte, mistede tand, eller der var få. Dette er en advarsel om, at du eller en person tæt på dig syg.

Der er visse kvalifikationer, der gør fortolkningen af den samme drøm bog. Den ene mistede en tand, så vil du få en meget ubehagelig nyhed. Hvis der var to, din uagtsomhed fremprovokere en hel stribe af uheld, men tre droppede ud tand henholdsvis rapporterer, at problemet vil være meget alvorlig. Meget dårligt, hvis i en drøm, du mister alle deres tænder. Være uheldigt virkelighed.

Vi beskriver en anden plot, der ser denne drøm bog. Jeg mistede en tand, og du har mistet det, og derefter kunne ikke finde et sted i munden, hvor den plejede at være. Vær forberedt på det faktum, at du er nødt til at udholde et par ubehagelige møde med en bestemt person. Du er ikke god snak med ham, og senere vil være ubehagelige fortsættelse af dialogen, ligegyldige konsekvenser. Prøv at bruge forsigtighed, opfordrer hjælp af sin visdom, være fleksibel og generøs. Så tværtimod et sådant møde kan være sjovt, og du vil endda misundelse omkring.

Det er på tide vi ser ind i den næste drøm bog. Jeg mistede en tand - så er du også går tabt i livet. Fortsat inaktiv, vil du ikke kun nå det ønskede mål, men på den måde at implementere det mere og mere forhindringer vil opstå. Hvis drømmen om et tomt hul, dannet som et resultat af tab af en tand, mister du den vitalitet og blive gammel før. Pas på din åndelige udvikling, start med at bede, til at starte med. Elsk dit liv, og at profitere for sig selv og ikke for andre. Det var den "Dream Fortolkning Nostradamus", og vi vil se næste.

Esoteric Drøm Bog: mistet en tand uden at føle smerte, så bare forsvinde smertefrit, afsluttede nogle unødvendige ting, kommunikation, relationer. Men alle disse processer vil være smertefuld i en drøm tand faldt ud med blod og smerte.

"Engelsk drøm bog" siger, at du mister en ven, en elsket. Hvordan præcist det vil gå tabt, ikke specificeret, men måske er du bare kommer til at flytte eller skifte job. Af den måde, hvis du drømmer at du sund tand boret i tandklinik, så du ændre bopæl, og for par er det et symbol på fødslen af børn.

Dårlig tolkning tilbyder en "slavisk drøm bog." Jeg mistede en tand, der er skrevet i den, derefter et slægtning dør. "Drømmen om Pythagoras" advarer om, at efter sådanne drømme forekomme tab af et objekt eller en pause i forholdet. Faktisk er ingen af den betragtede forfatteren af artiklen ikke indeholder nogen kilder til gode varsler forbundet med symbolet af drømme.

I dette tilfælde er sund tænder anses for at være et tegn på høj energi, vitalitet og et godt helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.