Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Vores drømme: drømme om, hvad blomster?

Som de fleste drømme, kan drømme om farver bære en række forskellige varsler. Meget af dette afhænger af, om og i hvilken form eller i hvilken egenskab de vil få et glimt. Derudover er der mindst et dusin forskellige drømme-bøger fra den populære til "navn", der er skrevet af de kendte mennesker, som er beskrevet i detaljer, hvad drømme blomster. I nogle er det et spørgsmål kun af de fælles holdninger, og andre detaljerede oplysninger gives næsten alle eksisterende typer af planter, der blomstrer en gang om året, eller endda en gang hvert år.

Jeg ved ikke, om du har brug for at tale om alle slags farver i detaljer, fordi jeg ikke kan se nogen mening i de enkelte beskrivelser af ranunkel og morgenfrue. Mest sandsynligt, de er kommet op med folk, der har for meget fritid, eller forsøger at gøre et navn for sig selv på de begreber, som intet har at gøre med drømmetydning. Efter alt, i virkeligheden, ved, hvad drømmer blomster, enkel nok.

Hvorfor drøm af blomster på Vanga

Meget interessant i denne forstand, en drøm bog, der er baseret på fortolkninger af den berømte bulgarske profetinden Vanga. Det tog ikke højde for, du havde en tusindfryd, nelliker og gladiolus. Det beskriver enkelt og klart, hvad der drømmer om blomster i almindelighed.

Wang mente, at generelt blomster drømt op i en drøm symboliserer følelser, humør og indre kvaliteter af en person. De kan repræsentere hele spektret af vores følelser af lykke og kærlighed til sorg og angst.

For eksempel, hvis din drøm gik fuld af ekstraordinære blomster en smuk have, og du kan endda føle en vidunderlig duft, forventer et romantisk møde i den nærmeste fremtid. Men hvis denne drøm vil stadig krans af fælles vilde blomster, den romantiske møde bliver til ægte kærlighed, hvilket resulterede i en ny lykkelig familie er oprettet. Desuden siger han drømmen bog, røde blomster, drømte op i en drøm, betyder ægte og varig kærlighed.

Blandt andre fortolkninger profetinden interessant beskrivelse af blomster for at skabe en buket samling. Hvis en person bryder stænglerne af blomstrende planter, hvilket betyder, at han i det virkelige liv følger stien til den aktive viden om verden og forståelse af sit liv. Hvis, derimod, han drømte, at han plantede blomster, den repræsenterer den kloge og ædle gerning, der skal afsættes til dem i den nærmeste fremtid.

Men nogle gange forudsigelser Vanga ikke så rosenrødt, og kan varsle en trist begivenhed. For eksempel, hvis du har stukket sin hånd på de donerede blomster, søvn, siger hjertesorg, der vil lide på grund af forræderi af en elsket. Hvis din have blev angrebet af fjender, som trampet alle blomster, i det virkelige liv er det varsler rænkespil af fjender. Et stort antal af stueplanter tyder hemmeligholdelse og visne blomster - af separation eller helbredsproblemer. Blandt andet er det værd at sige, og det givet en pottede blomst værelse kan indvarsle nyheden om død person.

Hvorfor drøm af blomster i henhold til de kinesiske og muslimer

Ud over fortolkninger af velkendte healer, kan være interessant og udtalelser fra vismændene i øst. For eksempel kineserne mener, at drømmen under ingen omstændigheder blive delt med en elsket en med blomster - det varsler en hurtig adskillelse. Det er ikke hensigtsmæssigt at også se i en drøm krøllede blomster eller buket. Dette kan indikere, at konen ikke kommer til at spare sin kone troskab. Men hvis ved graven af de afdøde blomster åben, så er det i familien lykke.

Endelig er det værd at sige et par ord om den islamiske tradition i drømmetydning. Muslimerne mente, at de sædvanlige blomster Herald fred og fremgang, og brudte farver - problemer og sorg. Hertil kommer, at hvis personen kaster op eller pauser i søvn blomster, i det virkelige liv, han gør dårlige gerninger, der kræver korrektion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.