Mad og drikkeOpskrifter

Gås i ovnen med ris: en opskrift. Goose fyldt med ris, i folie i ovnen

Enhver fest bliver festlig, hvis en bagt gås serveres. En søndag familie middag eller nytår kan ikke undvære denne traditionelle skål. Fuglen bages helt, og forskellige kombinationer af produkter anvendes som fyldstoffer. Der er gamle, tidskrevne opskrifter, og der er friske ideer, der bruger eksotiske frugter og usædvanlige ingredienser. Men vi vil ikke være for langt fra de klassiske muligheder og forberede en smuk elegant skål. Gås i ovnen med ris er en traditionel opskrift, men der er mange af dens fortolkninger.

Forbereder fuglen

Lad os starte som normalt med forberedelsen af slagtekroppen. Hvis det ikke plukkes perfekt, fjern derefter alle de resterende fjer og lidt af det osmalivaem. Skyl derefter fuglen omhyggeligt under rindende vand. Vi tager en beholder, der passer i størrelse, og sætter gåsen ind i den. Fyld det med vand og saft 2-3 citroner. Sug i slagtekroppen vil være omkring 12 timer. Så forbereder vi marinade. Tre løg skrælles og skæres i halve ringe. Fra tre citroner presser saften, og den resterende pulp skæres i stykker af vilkårlig form. Til blandingen af disse to ingredienser tilsættes krydderier, salt og eventuelt mineralvand. Vi sætter gås i marinaden og lader den stå under åget i yderligere 12 timer.

Klassisk opskrift

Lad os nu begynde at forberede påfyldningen. Kog et glas ris med en lille mængde salt, men uden olie. Gås i færd med at lave mad vil fordele fedt, som vil gennemsyre fyldningen. Prunes (10 stykker) hældes med kogende vand i 20 minutter og skæres derefter i små stykker. Vi renser en løg og skæres i terninger. Bland disse tre ingredienser og tilsæt krydderier efter smag. Vi fjerner gås fra marinade og fylder den. Underlivet sys med kulinarisk tråd, så ris med svesker ikke spildes under forberedelsen. På toppen af fuglen kan du stadig drysses med krydderier. Gås med ris i ærmet vil blive forberedt. Der lægger vi løg fra marinade. Tæt tæt på ærmet, ikke glem at lave flere små huller til dampudgangen øverst. Temperaturen af bagning de første 40 minutter skal være meget høj (220-250 grader). Derefter reduceres den til 180 grader. Gås, fyldt med ris, vil være klar i 2 timer.

Gås med ris, æbler og svesker

Påfyldningen spiller en vigtig rolle i forberedelsen af denne skål. Frugter, tørrede frugter og krydderier giver deres smagskilder og aromaer til kød, hvilket gør det lækkert. Til fyldningen har du brug for et glas ris, 200 gram svesker, 3 store grønne æbler, spidskommen, salt og peber. Dette beløb beregnes for et slagtekrop, der vejer ca. 3-3,5 kg. Det er også nødvendigt at tage en masse friske timian, sorte duftende peberkorn, et glas vin (rødt tørt), et andet 1 grønt æble og et laurbærblad. Takket være et så stort antal krydderier vil gåsen i ovnen med risen vise sig meget duftende. Lad os i starten få en tilberedt kadaver tilberedt med salt og peber og læg den til side. Ris er kogt, så det forbliver halvt fugtigt. Apple skåret i terninger, men ikke stor. Smertevand vaskes og skæres i små stykker. Bland derefter risen med et æble, svesker, spidskommen, salt og peber. Du kan eventuelt tilføje en lille skefuld karry. Vi sætter gåsen i og syder op i underlivet (du kan gøre det med tandstikker). Det resterende hul er dækket af et æble for at holde saftene inde. Spred slagtekroppen på et bageplade og overlejre de resterende æbler, tremmer af timian, ærter og hæld vinen. Vi lukker alt sammen med folie og sæt det i ovnen. Gås bagt med ris, det viser sig lækre og delikat.

Skål - værdige konger

Denne opskrift er mere kompleks og rig på forskellige ingredienser. Men slutresultatet er værd at forsøge at lave mad i denne ret. Der kræves følgende produkter: 25 gram smør, et æble, en gulerod, en selleri stilk, en løg, en fjerdedel af en tistel tørt timian, 500 ml kylling bouillon, salt, peber, 150 gram vild ris, 200 gram ris, 450 gram kastanjer og En gæskrop, der vejer omkring 4-5 kg. Æble, gulerødder, løg og selleri er skåret i ikke meget store terninger. Smør halvdelen af smørret i gryden og spred æblerne. De har brug for en smule pripust. Sæt dem derefter i en separat skål. På den resterende olie stege selleri og løg, der tilsættes timian, salt og peber. Hæld derefter bouillon i gryden og sæt den vilde ris. Vi koger det, vi reducerer ilden til mindste niveau og koger i ca. 35 minutter. Derefter hæld almindelig ris og kog efter kogning på lav varme i yderligere 25 minutter. Væsken skal koge væk, og risen skal blive blød. Kastanjer koge ca. 10 minutter i en separat kasserolle. Derefter skal de rengøres og skæres i 4 dele hver. Vi sætter kastanjer og æbler på croupen. Gås, fyldt med ris, vil bage i ovnen, så det skal opvarmes op til 180 grader. Forberedt slagtekroppe gned med en blanding af peber og salt. Vi sprer fyldningen inde og sy op i underlivet med en kulinarisk tråd. Gåsen i ovnen med ris vil bage om tre timer. Kontroller tilgængeligheden med et specielt termometer. Hans vidnesbyrd skal være lig med 77-79 grader (dette er kødets temperatur). I slutningen af tilberedningen kan du dække fuglen med folie, så toppen ikke er for stegt. Det viser sig en fantastisk gås med ris. Opskriften er kompleks, men skålen vil helt sikkert overraske gæsterne.

Gås med ris og giblets

For at forberede en lille gæskroppe (1,5-2 kg), 300 gram ris, 2 æg, 50 gram løg, 100 gram smør, 30 gram tørskovs champignon, en flok persille, krydderier, eventuelle rødder og ca. 150 gram kyllingegryn . Sørg for at adskille hud og kød forsigtigt fra knoglerne. Knogler, kyllinggriber og svampe koges i en separat gryde. Tilsæt dem rødder, salt og peber. Ris vaskes og hældes med afkog fra knogler og giblets. Vi sørger for, at han forbliver halvbagt. Slakte og svampe knuses og blandes med ris og krydderier. Derefter tilsættes stegte løg og hakkede æg. Denne fyldning er fyldt med en gås og sy den. Vi gnider slagtekroppen med salt og peber. Gåsen bages i ovnen med ris i ca. 2 timer.

Ud

I påfyldningen kan du tilføje enhver frugt, tørret frugt, grøntsager, krydderier og rødder. Vi sætter risen halvbagt. I kogningsprocessen vil den blive imprægneret med saften af de resterende ingredienser, fedt og vil være duftende og velsmagende. Gåsen skal forberedes på forhånd, afskæres med krydderier eller anbringes i en marinade. Bages bedre i ærmet, så fuglen bliver mere saftig og øm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.