Mad og drikkeOpskrifter

Creme til kager i hjemmet: forskellige madlavningsmuligheder

Krem til kager i hjemmet kan indeholde helt forskellige ingredienser. Det er værd at nævne, at den valgte påfyldning til dette søde produkt afhænger helt af, om desserten bliver svær og olieagtig eller lys og luftig. I dag vil vi overveje en metode til fremstilling af 2 forskellige cremer, som omfatter creme og semolina.

1. Chokolade creme-sur creme til kage med gelatine

Nødvendige ingredienser:

 • Surecreme med 20% fedtindhold - 450 g;
 • Pulveriseret sukker - 120 g;
 • Mørk chokolade - 1,5 fliser;
 • Vanillin - 6-8 g;
 • Øjeblikkelig gelatine - 10 g;
 • Frisk og fed mælk - ½ kop.

Madlavningsproces

Chokolade sur fløde til kager derhjemme gøres ret let. For at gøre dette blandes godt med 20% creme fraiche, pulveriseret sukker, vanillin og mælk. Yderligere er det nødvendigt at opløse 10 g gelatine separat og hælde det i bulk. Hvis du forbereder en chokolade dessert, så i påfyldningen anbefales det at tilføje lidt glasur. For at gøre dette skal du bryde 1,5 fliser af mørk chokolade og smelte den derefter over lav varme og tilsæt lidt frisk mælk. For at få fløden ikke at curdle, før du tilføjer glasur i hovedkroppen, er det ønskeligt at afkøle lidt. Som følge af blanding af alle komponenter, skal du få en flydende og sød masse, som skal være belagt med alle kager. Det er værd at bemærke, at denne creme til hjemmekager kun skal anvendes til småkage desserter.

Efter påfyldningen er påført kagerne, anbefales det at placere det søde produkt i køleskabet i flere timer. I løbet af denne tid skal gelatin fryses, hvilket gør kagen velsmagende og mere stabil.

2. Lys creme til halve og banankage

Nødvendige ingredienser:

 • Semolina - 7 store skeer;
 • Frisk mælk - 2 kopper;
 • Smør - 65 g;
 • Bananer modne store - 2 stykker;
 • Sandsukker - 2/3 af et facetteret glas.

Madlavningsproces

Sådan creme viser sig rigtig meget let og velsmagende. Det er trods alt baseret på almindelig semolina grød. For at gøre det, skal du koge frisk mælk, og tilsæt derefter rumpen, bland den grundigt og kog den indtil den er tykk (i 15-30 minutter), indtil alle kornene koger helt. Næste skal grøden fjernes fra komfuret og hældes i det sukker. Efter massen er afkølet lidt, skal den grundigt slås i en blender sammen med et blødgjort smør.

Creme til hjemmelavede kager kan fremstilles ved hjælp af en række forskellige frugter. Vi besluttede at ælte nogle modne bananer og tilsæt dem til en blanding af mango og smør. Som følge af intensiv blanding skal du få en tyk nok, men let og meget velsmagende creme. På grund af dens tætte konsistens absorberes den dårligt i kagerne, så det anbefales at dyppe svampekagen i sød sirup på forhånd.

Creme af semolina og bananer er velegnet til enhver dessert. Den kan bruges både til fremstilling af festlige kager og til at dække forskellige kager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.