TravelingRetninger

Apple Teknologi Museum i Moskva, adresse, foto, anmeldelser

I 2012 forretningsmand Butman med solfanger Antonov åbnede den første interaktivt museum er den største private teknologi Apple i Moskva. Design Engineer Andrey Antonov indsamlet sin samling af mere end 10 år. Den præsenterer eksempler på maskiner, der på nogen måde er forbundet med Apple. En unik kollektion har indarbejdet ikke kun de kendte udviklingsvirksomheder, men også alle former for souvenirs, bøger og blade, habengut.

De ældste udstiller

Det er let at spore udviklingen af selskabets udvikling, fordi museet har produkter fra 1977 til begyndelsen af det XXI århundrede. Perlen i samlingen er sådanne sjældenheder som Apple I og Macintosh. Alle udstillinger er i stand. Teknikken kan ikke kun undersøge - på bærbare computere og computere får lov til at udskrive tekst, tegne, "klatre" i systemet. Hver besøgende har mulighed for at teste enheden - at spille i de første computerspil.

Blandt de udstillede genstande kan du se Apple II, der blev indført i 1987. Det var den første serieproducerede computer på det tidspunkt. Apple II tilbyder brugerne en lyd, farve grafik, plasthus, samt den "grundlæggende" indbygget programmeringssprog - det var starten på en revolution inden for personlige computere. Denne computer arbejdede med et tv og et diskettedrev. Apple IIs popularitet var så høj, at det nu kan sammenlignes med iPhone berømt. Computere i denne serie blev produceret indtil 1992.

dips

Apple Technology Museum har en anden interessant samling. Virksomheden havde faktisk svigtende model. Apple III - en computer forretning. Det har udviklet en gruppe af ingeniører. Bilen blev teknisk udformet således, at når en person købte den eller modtaget med posten, kunne hun ikke. Når små vibrationer afgik stik, og computeren bliver ubrugelig. Dette var den første svigt af Steve Jobs.

Apple Lisa blev opkaldt efter datter af Steve Jobs. Computeren havde en række succesfulde innovationer: en separat tastatur, en indbygget harddisk kabinet. Den største ulempe ved maskinen var i sin pris, som beløb sig til 10 tusind. Dollars. En serie af computere anses for at være kommercielt mislykket Lisa.

Dårlig start og den første Macintosh. Navnet på den linje af personlige computere modtaget fra sorter Malus «McIntosh» æbler. Hvis kompakthed og bekvemmelighed, han havde meget lidt hukommelse - kun 128 kilobyte, og sælges meget dårligt. Men her for første gang blev brugt en grafisk brugerflade, samt grafiske og teksteditorer blev brugt. Den nysgerrige kendsgerning, at den første computermus er installeret på computerne i denne serie.

succesfuld model

Heldigvis, et sort bånd snart slut, og optrådte vellykket udvikling. Apple Technology Museum introducerer turister til denne del af virksomhedens historie. Eksternt Macintosh Plus er praktisk talt ingen forskellig fra Macintosh. Men her er der to store fordele. Hukommelse steg til 1 megabyte, som kan udvides op til 4. Og der er en interessant grænseflade, der gør det muligt for Macintosh Plus kan overføre og gemme data på en ekstern harddisk.

Solid eksternt og uden for Macintosh II vandt popularitet blandt brugerne. Museet har modeller af denne serie med en lodret skærm, som var belejligt for bogforlag, fordi størrelsen af skærmen svarer til størrelsen på et A4-ark.

De første modige beslutninger

For at holde sig oven vande, var det ikke nok til at producere standard enhed. Nødvendig fed innovation. De vil åbne øjnene på turister Apple Technology Museum. For eksempel Macintosh LC - computer, samles uden en enkelt skrue. Til en pris overkommelig for middelklassen. Macintosh-tv - en model med en indbygget modtager boksen og mulighed for at tilslutte en videobåndoptager.

I 1997 er der en række iMac-computere, der er designet til nem adgang til netværket (bogstavet jeg i navnet står for internettet). Fordelene ved iMac havde en smuk krop, gennemskinnelige paneler, ingen diskettedrev - der var kun en cd-rom. computer prisen var kun $ 1.300. Det kan også måttet udholde, han var til rådighed for den særlige pen. Det eneste hændelse - en musemodel havde en runde, smuk, men frygtelig ubelejligt.

Men snart blev dette problem løst ved foring standardformularen. De første modeller af iMac er marineblå, farven på de efterfølgende partier konstant forandring, sammen med den voksende magt deres processorer.

Teknisk usædvanlige modeller

iMac G3 - venlige boliger, praktiske håndtag på siderne, én bevægelse - og det åbner, og computeren var udstyret med et specielt låsesystem, at ikke alle var i stand til at åbne.

iMac II tiltrak brugerne frihed af skærmen. monitor vending var 180 grader. Denne model kaldes pæren Jobs, fordi når vi gjorde det første Pixars tegnefilm om, pauseskærmen var en meget lignende lampe. I det mindste for denne udstilling er et besøg Apple Technology Museum værd. Gæstevurderinger siger det er den klareste objekt indsamlingen.

Beliggenhed museum

Turister nyder besøger Apple-teknologi museum. Hvordan kommer man til denne vidunderlige institution? Det er placeret på en sidegade Pestovsky, 16 k2. Du skal stå af på metrostationen. "Dmitrov". Så skal du gå til tunnel og drej til højre. Næste du nødt til at komme ud af flytningen fra venstre i trappen og gå ned ad gaden til krydset Butyrskaya. Så går ruten langs gaden til Novodmitrovskaya m / d overgang. For forretningscenter bygning med IBS synes inskription. Dette afslører flere indgange - Brug indgang AB. Gang fra metrostationen. "Dmitrov" kan nås på 10 minutter. BEMÆRK nær sådanne hoteller "Golden rsmc Hotel", "rsmc Boutique Hotel", "Hotel Winterfell."

Åbningstider og priser

Ture afholdes på foreløbige ansøgninger. Hvis en gruppe af turister (op til 25 personer) valgte at besøge Apple Technology Museum, vil prisen være 450 ₽ for en voksen og 300 ₽ barn. Hvis det er en skole udflugt, de to arbejdsbier er gratis. Ansøgninger sendes til postadressen, og samles i grupper AB lobbyen. Der er komfortable sofaer, hvor man kan vente på, at museets medarbejdere.

Typisk ét besøg varede en halv time. Cirka 40 minutter er givet til historien om vejledning og resten af de besøgende får lov til at teste enheden i aktion. På mandag og fredag ture starter ved 13.00 og 14.30. Resten af ugen - på 11.30, 13.00 og 14.30. Dette er selv vejledende. Ansøgningen angiver den ønskede tid.

lyse og oprindelige tiltrækning - Apple Technology Museum. Du kan ikke gå glip af, fordi synet af turister vil åbne mange hemmeligheder af oprettelsen af sådanne gadgets kender til os. Selvom en alder af nogle elementer har mere end et årti, de fleste af dem er i stand.

Det er svært at modstå knappen fristelser og ponazhimat eller køre spillet. Det er dog ikke nødvendigt at begrænse dig selv, fordi den samling af objekter stillet til rådighed for besøgende. Desuden kan hver gæst købe en souvenir automater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.