TravelingRetninger

Resort St. Petersborg-området: Området beskrivelse og fritid

Resort St. Petersborg-området er i det nordvestlige region i Rusland, i nærheden af Finland. Dette sted er berømt for sin fantastiske natur, smukke wellness muligheder og et stort potentiale for rekreation.

Factsheet

Udviklingen af området resort som et område til afslapning i St. Petersborg begyndte i midten af det forrige århundrede.

Opførelsen af jernbaner, der strækker sig på tværs af Karelske næs, var en stærk faktor, der gjorde dette land villa zone for den øverste lag af samfundet. Petersborg fik en stor mulighed for hurtigt at komme ud af de lumre metropol i badebyen med sandede strande i Finske Bugt.

Det behagelige kystklima med varme somre, en kyst klitlandskab område gunstige betingelser for solbadning og vand behandlinger, sammen med udviklingen af rekreativ infrastruktur har vendt udvej område i St. Petersborg i et attraktivt udflugtsmål for lokale og besøgende fra andre byer.

Det var her, i den præ-revolutionære periode, havde mange land huse i den russiske elite - professorerne Bekhterev og Pavlov, komponist Glazunov, og Asaf, forfattere og Gorky Chukovsky, kunstneren Repin, og andre kendte personligheder.

beskrivelse

Den udvej område i St. Petersburg - en af de smukkeste og miljøvenlige i området. Det omfatter også sådanne små byer som Sestroretsk, Zelenogorsk, Repino, Komarovo, sol og andre.

I øjeblikket er den udvej område i St. Petersborg har mere end 50 fastansatte feriesteder, gæstehuse, feriehuse, turist og skisportssteder, hoteller. Mange af disse institutioner er så tæt på den berømte metropol, det er meget muligt at kombinere behandling og ophold i dem med en interessant udflugt program.

historie

Det område besat af den udvej distrikt St. Petersborg, i gamle dage var besat af det finske folk. I det XIII århundrede det faldt i den svenske underkastelse. Ved afslutningen af den nordlige krig indbyggerne i den svenske del af Karelen blev emner af det russiske imperium, og grænseområdet flyttet til den nordlige del af Vyborg. Det var først i årene 1811-1812 Vyborg provinsen re-trængte ind i Landet for den selvstyrende storhertugdømmet Finland. Op til 40-erne af det sidste århundrede, grænsen mellem Finland og Rusland ligger langs floden søster.

geografisk placering

De klimatiske forhold er meget forskellige i det område besat af Rusland. Petersborg (resort område beliggende i den nordvestlige del, langs kysten af bugten) er ikke den mest miljøvenlige sikker by, men disse steder kan kaldes de "lunger" i storbyen. Skove af gamle fyrretræer, varieret terræn, behageligt kystklima, masser af strande, mulighed for behandling af underjordiske mineralvand og helbredende mudder - alt dette tiltrækker mange gæster på lokale moteller i løbet af året.

Klima og vejr

Det lokale klima har egenskaber af havet - med ikke varme, fugtige somre og lange, moderat kolde vintre. Sædvanlig temperatur Juli - 18 grader i januar - minus 8. Den koldeste måned er februar måned. Sne normalt vises her i november og er til stede indtil midten af april. Forår i regionen og længst, og somrene er milde og varme, med solen variabler, de regnfulde dage. Efteråret Overskyet og tåget. Badning på kysten af den Finske Bugt fra begyndelsen af juli til slutningen af august. Vandet tilstrækkeligt afkølet, er det normalt juli temperatur - 20 grader.

Naturlige og terapeutiske fordele i området

Det er muligt at identificere de vigtigste naturlige sundhedsmæssige faktorer i området:

  • behageligt kystklima;
  • tilstedeværelse af natriumchlorid (i Sestrorezk) og chlorid-calcium-natriumhydrogencarbonat vand (Zelenogorsk);
  • sjælden Sapropelic mudder;
  • smukke naturlige infrastruktur: den overflod af skove, sandede kysten og mange søer.

Golf og fyrretræer skaber et mikroklima Wellness Resort District, fylder luften med negative ioner og flygtige produktion. Dette område er ganske lovende i enhver henseende. For eksempel Sestroretsk resort er en af de unikke resorts i landet, på grund af tilstedeværelsen her af en slags fantastiske mudder, kaldet "gittievye ler." Dette mudder påføres som et separat opløsning af det gavnlige middel (som kan anvendes til lotioner, bade, fizioterapeveticheskih procedurer og i en anden rækkefølge). Også Sestroretsk udvej er berømt for sin flåde af århundredgamle fyrretræer, klitter, bred ren strand, samt tilstedeværelsen af radon mineralvand.

Den overflod af naturlige, rekreative og terapeutiske fordele ved at gøre St. Petersborg ferie i et rekreativt område i nyttige, wellness og simpelthen interessant og underholdende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.