LovStat og lov

God forælder - det er lykke for barnet

Forplantning, forplantning - en ubestridelig naturlov. Har børn - så sikre deres alderdom pleje og opmærksomhed. Men ikke alle forstår, at den forælder - er ikke kun en person, der fødte en ny mand, men også den person, der modtager de yderligere rettigheder og pligter i forbindelse med fødslen af et barn. Samtidig forældre kan betragtes som mennesker, der tager forældremyndighed over barnet , indtil han fylder flertal.

forældremyndighed

De forældres rettigheder fra datoen for barnets fødsel og slutter efter at have nået en alder afkom. Og den tidlige afslutning rettigheder til barnet kan forekomme, når børn bliver gift eller får en tilstrækkelig kapacitet til vedligeholdelse af hans familie allerede.

Retten til et barn er umuligt uden voksen interesse. Fordi den vigtigste opgave for forældrene er at sikre velfærden og pasningen af den yngre generation.

Retten til at hæve børn har begge forældre, uanset den kendsgerning, at registrering af et juridisk ægteskab, eller indtil problemet er løst i retten. Deltagelse i uddannelse, er begge forældre tager behandlingen efter forudgående aftale. kan opstå en sådan situation, når et par bliver skilt, men en af de tidligere ægtefæller, på trods af dette, ønsker at hæve sit barn.

Skrupelløse forældre - en kategori af borgere, som er børnene skødesløst og brutalt. Sådanne vordende forfædre nedbrydes børn beskæftiget med udnyttelse i deres favør, hvilket fører til kriminel straf og fratagelse af rettigheder forældrene.

børneopdragelse opgaver

Spørgsmålet "forældre og børn" er ganske bredt med hensyn til uddannelse. Uddan kid - det vil sige at give ham all-round udvikling, at indgyde gode manerer, lære evnen til at være i samfundet. Inden for uddannelse og træning antages at være i den åndelige, mentale og fysiske.

Det er også forældrenes ansvar leveres komplet pleje for mindreårige børn. Det betyder, at barnet skal være forsynet med mad, tøj, legetøj tilstrækkeligt og i overensstemmelse med alderen. Hvile, behandling og uddannelse er også primære mål i undervisning af børn.

Forældre - er en garanti for den obligatoriske undervisning af deres børn. Og uddannelsesinstitutionen kan vælges med samtykke fra faderen og moderen. Men videreuddannelse et barn modtager i overensstemmelse med deres ønsker og interesser.

mindre børns rettigheder

Ifølge russisk lovgivning, ethvert barn blev født modtager automatisk følgende rettigheder:

  • livet i familien;
  • kommunikation med nære slægtninge;
  • tilstedeværelsen af en retlig repræsentant for beskyttelse af interesser;
  • personlige mening;
  • behandling;
  • uddannelse;
  • bistand på et prioriteret grundlag.

Juvenile rettigheder for børn, som forældre eller personer, der erstatter dem. I tilfælde af nye spørgsmål at begrænse børns rettigheder alle de spørgsmål løses af retten.

barnets formue

Ejendom børns rettigheder generelt er også afhængige af deres forældre. Forældre - er en person, der giver børn med materialet indhold i overensstemmelse med deres evner. Og virkelig forstår spørgsmålet folk giver deres børn det bedste af alt.

I tilfælde af vanskelige situationer i livet, at barnet modtager offentlig hjælp. For at opnå en sådan støtte de legitime repræsentanter for det barn skal gå til social sikring krop af befolkningen med ansøgningen.

Materiale ressourcer på grund af børn, kan blive brugt kun på børnene. De kan købes husholdningsartikler, mad, papirvarer til skole og havebøger. Desuden kan disse midler blive brugt på uddannelse, fritid eller barn hvile.

Børnebidrag, fordele, invaliditetsydelser eller efterladteydelser ejendomsfonde er børn. I tilfælde af svigt af voksne fra deres pligter værgemål myndigheder kan rejse spørgsmålet om forbud mod at forlade de materielle midler og skyldte penge til den personlige konto til et barn under myndighedsalderen.

Forældremyndigheden rettigheder

Under hensyntagen til den omfattende beskyttelse af børn, i tilfælde af uoverensstemmelse sociale normer forælder kan fratages de børns rettigheder. Alle sager af denne art er afgjort i retten på klageskriftet repræsentativ for værgemål, uddannelsesinstitutioner eller nære slægtninge til barnet. Forældrene og børn under sådanne betingelser kan adskilles lokalt.

Beslutningen om fratagelse af forældremyndigheden kan pålægges af retten i tilfælde af en trussel mod psykisk eller fysisk sundhed for børn. I andre tilfælde gives der en advarsel op til seks måneder om det at rette op på situationen. I dette tilfælde, at familien er under streng kontrol af de værgemål myndigheder.

I den endelige beslutning dommeren tager hensyn til børns rettigheder, men er ikke taget højde for forældrenes rettigheder i denne sag. Enhver domstol vil altid være på den side af barnet.

Forældre - er den stolte titel med tilstrækkelig respekt for alle rettigheder og forpligtelser. I dette tilfælde bliver børnene støttet og ikke en byrde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.