TravelingRejsetips

Andersens hjem eller et visum til Danmark

Hvis du planlægger at besøge fødestedet for HC Andersens trist at se den lille havfrue eller besøge de danske slotte, så glem ikke om visum til Danmark.

Danmark er en del af medlemslande, der har underskrevet Schengen-aftalen, så for at komme ind i landet, er det nødvendigt at åbne et Schengen-visum.

Typer af visum:

Betinget visum til Danmark kan deles, afhængigt af længden af opholdet i landet, i følgende typer:

- Et transitvisum (type "A") - et transitvisum lufthavn, udstedt til borgere, der har brug for at flyve til andre lande gennem lufthavnene i lande, der har underskrevet Schengen-aftalen.

- Kortsigtet visum (type "C") - ophold på landet et visum er tilladt op til 90 dage.

Til gengæld visum "C" aktier yderligere 4 grupper:

C1 - ophold i landet Schengen -aftalen op til en måned.

C2 - ophold i Schengenområdet i 90 dage, den periode, hvor visummet - 6 måneder.

C3, eller den såkaldte årlige visum - ophold i Schengenlandene kan være 90 dage, visum periode - om året.

C4 - langtidsvisum, den samme 90-dages ophold, men gyldigheden af visum på op til fem år.

- nationalt visum (type "D") - udstedt i overensstemmelse med lovgivningen i de enkelte lande. Det uopsigelighed af et sådant visum fra 90 dage til tre måneder. Normalt er udstedt for at studere eller lovlig indvandring.

Den mest almindelige visum - visum type "C", som udstedes afhængigt af formålet: turisme, forretningsrejse, en besøgende visum.

Hvis rejsen til Danmark er planlagt udelukkende turist, visummet er et rejsebureau selv. Hvis et besøg i landet på opfordring eller med det formål at drive forretning, visum til Danmark udføres personligt på konsulatet.

Betingelser for overvejelse.

Hvis formaliseret forretning eller virksomhed visum, registreringsperioden tager i gennemsnit ikke mere end en uge, en enkeltperson eller en turist - konsulat foreskriver 6-8 uger, hvis du kun brug for et visum klasse "A" (transit) - Registrering vil tage op til tre dage.

Dokumenter.

Self visum til Danmark kræver en klar organisation og koordination. Du er nødt til at indsamle en imponerende pakke af dokumenter og placere dem i overensstemmelse med kravene i konsulatet.

Dokumenter, der kræves for visum:

- identitetskort, pas eller pas gyldigt i mindst tre måneder efter vender tilbage fra en tur;

- kopi af passet kan notarized;

- tre farvefotografier, standard størrelse på 3,5 til 4,5 centimeter;

- fotokopier af tidligere Schengen-visa stemplet på entry / exit fra indlandet;

- korrekt udfyldt ansøgningsskema i to eksemplarer og tilføje til det at give et Schengenvisum. Profil og tilføje til det fyldt på engelsk, med at sætte sin underskrift og dekryptere den;

- en medicinsk politik, hvilket bekræfter forsikring af dit liv og helbred for hele perioden for opholdet i Danmark;

- attest fra det sted, studier eller arbejde en standard mønster. Med jobtilbud certifikat på brevpapir af organisationen, som skal angive: datoen for beskæftigelse, stilling, løn for de sidste seks måneder eller et år, helligdage / rejseperiode. Derudover kan konsulatet bede dig om at give en garantierklæring fra organisationen til at opretholde en arbejdsplads for tilbagevenden;

- en kvittering, der bekræfter betaling af stempelafgift.

Hvis et visum til Danmark på grund af en forretningsrejse eller en opfordring til slægtninge, konsulatet derudover præsenterede den originale invitation / opfordring, der fastsatte formål og periode af opholdet i landet.

Hvor det er mere bekvemt at få et Schengenvisum til Danmark.

Baseret på den praksis, betragtes som den mest loyale i den litauiske, polske og lettiske ambassader over tildeling af visa. De fleste krævende ambassader fundet: fransk, tysk og italiensk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.