ForretningIndustri

Krumtapakslen og saxlifte: designelementer

Antenne anvendes til levering af tunge byrder ved enhver højde. Dette udstyr letter menneskelig arbejdskraft og andel med type i:

  • krumtapaksel;
  • Scissor;
  • teleskop;
  • mastet.

Lad os tale mere om de to første typer, det vil sige. A. Det anses ikke for den mest populære og udbredte.

Scissor. Det kaldes således på grund af dens løfte- system bestående af løftestænger og hydraulisk cylinder er meget ens i dets design til saksen. Systemet af flasker og løftestænger - en støtte til den platform, som vægten skal hæves. For en række undersøgelser, der involverer kun lodret bevægelse, skal du købe sakselift til vandret - forkrøppet.

Scissor lift har en lille størrelse, så det er let at håndtere arbejdet på svært tilgængelige steder. Interessant faktum: scissor lift princip handling bruges i den bærbare computer tastatur.

Denne mobile enhed bruges aktivt i små byggepladser, i lagre i andre steder, hvor det er nødvendigt at løfte en tung last til en stor højde. Flytning af udstyr ved hjælp af chassiset, hvorigennem elevator øger manøvredygtighed. At arbejde på dette udstyr skal være et maksimum på 2 personer. Hvis et fremmedlegeme kommer under platformen, løfte straks stopper med at arbejde, men ikke bryder. Udstyret til at begrænse den maksimale løftehøjde, som er afgørende for et velfungerende hydraulikken.

Der er en motor beskyttelse og muligheden for blødt stop, hastighedsstyring af det hydrauliske system. Scissor lift er billigere krumtapaksel som følge af en simpel mekanisme. Nogle modeller er i stand til at løfte op til 10 tons last til en højde på fem og tyve meter. Omfanget af denne form for udstyr - hvor en anden metode til lodret bevægelse af lasten er uvirkeligt. Bruges til at hæve både varer og personale byggeplads eller lager. Udbredte på byggepladser, i maskinindustrien, til vedligeholdelse og reparation af broer og kraner til montering af reklame stande, i arbejdet på ydersiden af bygninger.

Krumtapakslen. Dette navn blev givet på grund af det faktum, at krank hejseværk design er lavet som om på en meget lang ben et par omgange, som kan bøjes i forskellige retninger. Der er modeller med en diesel og elmotor. Med diesel - mere kraftfuld. Forkrøppet lift saks meget større og dette i høj grad begrænser dets anvendelse. Oftest anvendes i et åbent rum, t. Til. Han er i stand til at løfte materiale op til en højde på fyrre meter. Men en masse vægt, vil han ikke tage. Hvis du har brug for at løfte og flytte lasten i alle retninger, ikke bare op og ned, købe en krank lift - den mest forsigtige løsning. Det koster dyrere saks, men vifte af aktiviteter, og det er meget større og mere komplekse.

Denne løfteudstyr har en høj ydeevne på grund af den forholdsmæssige kontrol af bevægelser og alligevel meget få bom kontrol manipulation. Fuld cirkel support enhed giver mulighed for at udføre arbejde på løft af byrder i stram Metakhim. Aktivt brugt denne type elevatorer i byggeriet og montering, der er. At. Gør det muligt at løfte en last i et lille rum. På grund af de buede pile med stor afgang i længden, denne teknik fungerer godt selv i store højder, under vanskelige forhold, hvor brugen af andre typer udstyr umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.