ForretningIndustri

Kinesisk Traktor: specifikationer, beskrivelser og anmeldelser

Det er ingen hemmelighed, at landbruget i Rusland er meget lav kvalitet udstyr stilles til rådighed. I løbet af de seneste 15 år, blev flåden reduceret til det halve. Og den gennemsnitlige "alder" af de resterende maskiner lang krydsede alle tænkelige grænser. Udtalelse Analytikere skuffende: installeret effekt på vores gårde er 10 gange værre end i noget andet udviklet land. Af den måde, dårlig teknisk udstyr og lav produktivitet af landdistrikterne arbejdskraft er den væsentligste årsag, som hindrer konkurrenceevnen for russiske marked for landbrugsprodukter.

Import af kinesiske traktorer

I de senere år blevet populære traktorer i Kina. Efter alt, for Rusland er det et glimrende alternativ til dyre og ikke meget god kvalitet husholdningsapparater (tilgive vore landsmænd).

Siden 2000 er Kina støt stigende eksport af landbrugsmaskiner. Hvor der engang var en populær kinesisk traktor energibesparende, i de seneste år er eksporten steget med de midterste kraftfulde maskiner. I mange SNG-lande mødtes på hjemmemarkedet, kinesiske virksomheder til montering og vedligeholdelse af landbrugsudstyr.

Eksperter mener, at efterspørgslen efter rækken afgrøde enheder og diverse tilbehør for dem at vokse hvert år. På nuværende tidspunkt er der en tendens til ophobning af erfaring udnyttelse teknikker såsom kinesiske traktorer. Anmeldelser viser, at de tekniske egenskaber og deres parathed selhozagregatov flere gange end udførelsen af indenlandske biler.

Fordele ved kinesiske motorcykler

Kinesiske marked landbruget er repræsenteret populære modeller mototraktorov og mini-traktorer. På grund af den lille størrelse og effektivitet de med rette forlange fra landmænd. Næsten hver kinesisk traktor har en stor frihøjde, let overvinder alle forhindringer og uregelmæssigheder. Kraftigere modeller med 4x4-drev, trives i sumpet terræn, og sne.

Hertil kommer, at kinesiske traktoren har følgende positive elementer:

 • intuitiv og nem at betjene;
 • høj mobilitet;
 • kompakt størrelse;
 • lette vægt;
 • økonomisk brændstofforbrug;
 • billige tjenester i mange regioner i Rusland.

kinesisk mototraktory

Det er en krydsning mellem en konventionel enhed og motor-blokken, men størrelsen er mindre og lettere end et fuldgyldigt kinesisk traktor. Her, i modsætning til de fræsere, er der plads til føreren, styr og pedaler.

Der mototraktory diesel, i det mindste - benzin. Først erhverves for store grunde, som de er økonomisk og har god trækkraft. Anden - manøvredygtig og mindre. De er velegnede til arbejde på små områder, såsom haver.

Power mototraktorov er fra 9 til 24 liter. sek., hvilket svarer til 6-18 kW. I Rusland særligt populære fræsere kinesisk producent "Bulat".

Kinesiske mini-traktorer

Den nye generation af landbrugsmaskiner - funktionel, økonomisk og alsidig. Det bruges ikke kun i landbruget, men også i byggeriet, samt fællesarealer. Effekt af forskellige modeller på mellem 12 80 hk Populære mini traktor sådanne kendte mærker såsom Forte, DW, Dong Feng, TS, Xingtai.

Årsagerne til populariteten af de kinesiske mini-traktorer og mototraktorov

På grund af skiftende vedhæftede filer, denne landbruget fik meget nødvendige kvaliteter som all-sæsonen og multi-funktionalitet. Boliger mini-traktor kan udstyres med yderligere "gadgets":

 • plovene (enkeltskrogede eller dobbelt skrog);
 • Kartoffel (enkelt række eller dobbelt række);
 • græsslåmaskiner, boremaskiner, skovle, lossepladser, møller;
 • forreste og bageste løftemekanismer;
 • kædegravere, sprøjteudstyr, tyukovatelyami, trailere;
 • Kartoffel, hakkeknive, læssere, trailere;
 • rippers, sneslynge, pressere, såmaskiner;
 • vetkoizmelchitelyami, plove, river, gryadoobrazovateli;
 • trillebøre, harver, vetkorubami, agitatorer, Hillers.

Derfor mototraktory og mini-traktorer er i stand til plantning, grave, græsslåning, såning, engagere sig i snerydning, fragt transport, snitning brænde, korn behandling og meget mere end.

Karakteristik af landbrugs berømte kinesiske producenter

Vi præsenterer populære kinesiske mærker - traktorer, der er i efterspørgslen.

 • Xingtai Corporation fremstiller traktorer følgende modifikationer: HT-120, HT-140, HT-160, HT-180, HT-200, HT-220, HT-240. Motorer fra 12 til 24 liter. a. Køling - væske, start - elektrostartovy, motor - diesel. Ifølge anmeldelser, traktorerne er populære på grund af den omfattende vifte af vedhæftede filer.
 • Firma Foton - producent af mini-traktorer, som trygt klare ethvert job og funktionelt i alle vejrforhold, da de har en lukket kabine. Virksomheden producerer baghjulstrukne traktorer med motorer med en kapacitet på 24 liter. s., og fire-hjulet højttalerenheder med en tre-cylindret dieselmotor 60 liter. a. Populære modeller: TE 244, TV 404, E 240, E 250 traktor Foton er en kinesisk design til rollover beskyttelse og øget sikkerhed, hvilket gør det en komfortabel betjening.

 • "Bulat" fabrikant. Omkostningseffektiv og effektive maskiner har vist sig at være fremragende. De udfører diversificeret arbejde: pløjning, spud, vandes, høstes, transporteres til forskellige belastninger, klar sne. Største ikke overstiger de havefræsere, og i funktionalitet er ikke ringere end en fuldt udbygget bil. I mini-traktorer monteret tilbehør, herunder tal slæb, som giver dem (kan bære en last på op til 1000 kg.). Standardudstyr "Bulat" har fræsere og plov.
 • Firmaet Dongfeng Motor Corporation. Traktorer af denne producent er hydraulisk, og nogle modeller - den opvarmede kabine. Udstyret med en firehjulstræk, tre-cylindret dieselmotor i 22 l. a. Sådanne aggregater adskiller lidt vægt på grund af anvendelsen i fremstilling glasfiber førerhus.

Kinesiske Traktorer: kundeanmeldelser

Efter at have studeret statistikken, kan vi sige med tillid til, at den kinesiske landbrugs fortjent vundet respekt for vores medborgere. Medlemmerne er enige om, at disse maskiner - den bedste værdi for pengene. Reparation kinesiske traktorer er billig og kan bruges til at udføre næsten enhver opgave vedhæftet fil.

Det er absolut ingen grund til at bekymre sig om skader på traktoren, som iværksætter af hele teknikken garanterer et minimum af et år. Reservedele til kinesiske traktorer - ikke et problem, som de officielle forhandlere og repræsentanter, der er tilgængelige i alle større byer i Rusland, hurtigt løse disse problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.